Vinst till mig!

Till alla er som slängt ur er taskiga kommentarer för att jag och Johanna valde att spela bingolotto ikväll säger jag bara en sak - Jag vann, så pilutta er!! Japp för vann på bingolotto var precis vad jag gjorde ikväll, jag vann, jag vann.. en ny lott. Så nu kan vi spela en gång till...

image211



Att bruden har en viss förkärlek till spypåsar det visste vi men kissepåsar.. Hm! HAHAHA!! 


Tant-varning?

Söndag igen - dessa eviga söndagar! Lite grupparbete i bibblan idag - känns bra att ha uträttat NÅGOT nyttigt under dagen även om det var under två ynka timmar.

Ikväll vankas BingoLotto-kväll hos Johanna. Ja jag vet, det skriker TANT-VARNING om det - men ni kan ju sitta där med era pikar när vi vunnit varsin bil. Haha, nej vi väntar oss nog ingen vinst men i alla fall en trevlig afton vilket nästan (?!) väger upp mot en Volvo V70 (eller vad de nu heter numera!)

Eller är det just det det gör?

Funderat, funderat väldigt mycket sista tiden. Vet inte riktigt vart jag är på väg, det enda jag vet är att jag tror att jag håller på att fastna i något som egentligen tillhör min fasa. Om detta är något bra eller dåligt är jag dock inte i tillstånd till att avgöra. Ibland känns allt bra men så fort lite distans nås är allt helt plötsligt annorlunda. Det går ju inte eller är det just det det gör?


Tack för en lagom ansträngande biokväll!

En kväll som urartade..?!

Trött som få, otroligt seg och en huvudvärk långt där bak som inte riktigt vill ge med sig för värktabletterna.. Men jag har ju bara mig själv att skylla så har väl ingen rätt att klaga antar jag!

Igår vankades det storshopping i stan. Saker till lägenheten inhandlades samt vinterjacka och skor. På kvällen blev det förfest hemma hos mig och sedan utgång inne i stan på Grace. Det som skulle bli en relativit lugn afton urartade en hel del kan man säga. Samtalsämnen blev minst sagt ovanliga och märkliga. Hehe! Åka polisbil? Hrm, nej tack - vi klarar oss bra ändå! Jag och Malin tog en limo hem istället - hehe! Och jag ska aldrig mer ha förutfattade meningar om vad folk har sysslat med när de går festklädda över Campus med lite lagom tilltuffsat hår en lördagmorgon. Saker och ting behöver inte alls vara som det verkar - alltid lär man sig något!

Blir ingen utgång ikväll (tack gode gud för det!) trots att det egentligen var inplanerat. Tycker dock synd om stackars Elin.. Istället blir det en biokväll med Johanna, Malin och Elin - precis lagom för krävande för min del.





Jag hade kul igår i alla fall (lite väl kul kanske). Tackar samtliga i sällskapet för en trevlig afton! Nu ska jag fortsätta lyssna på dagens iköp - Lars Winnerbäcks nya skiva. Me like!

Veckans ord

En bokhandel, flera.. boklådor! Jo, det är sant..

Alltid lär man sig något nytt!


Ut med det gamla och in med det nya!

Nya gardiner - ut med det gamla och in med det nya! När jag beställde dem tänkte jag på höstmys och att mörka färger då är trevligt (var väl för en månad sedan). Höstmys vet jag inte direkt om jag lyckades med - ser mest mörkt och dystert ut. Suck! 

Imorgoneftermiddag bär det av till staden för att shoppa loss med Johanna och Malin. Nya saker till lägenheten ska inhandlas - nytt påslakan och nya kuddar för piffa till den numera dystra lägenheten. Rött är jag väldigt inne på just nu - röda kuddar vill jag nog ha! Kläder behövs också inhandlas - kläder i mängder! Men som vi alla vet (i alla fall vi ekonomer) att ekonomi är lika med att tillhandahålla med begränsade resurser. Fan också!



Gör som alla andra (japp följer strömmen!) och lägger upp en bild på mina nya gardiner. Tog en eeeevighet att stryka dem så trevligt om någon annan än jag får se dem. Hehe!

Annorlunda.

Allt är annorlunda nu. Ja allt är verkligen annorlunda. Men det hade kunnat vara ännu mer annorlunda, ett helt annorlunda liv. Inget av det här hade existerat om det där andra hade existerat forfarande och inte heller om det aldrig hade existerat överhuvudtaget.  

Man glömmer, man glömmer så mycket med åren. Men ibland behövs det inte mer än ett litet tecken, en bild eller en ton för att minnena ska bli levande. Man minns, man fattar hur allt kunde ha varit, allt man hade fått vara med om och allt man hade gått miste om.
 
Annorlunda hade det varit och annorlunda är det nu - Annorlunda är bra och annorlunda är nog jag.

Hur kunde det bli så här?

Allt som vi sa, alla våra ideal, alla löften om det stora livet, ingenting finns kvar idag. Ingen slåss längre för det vi sa och det känns som om hela livet liksom domnat av.

Kajal som rinner från trötta ögon över en första rynka, kinder och läppar som kunde krossa tusen tonårspojkars hjärtan men nu inte kan sluta darra av rädsla när du säger "Hur kunde det bli så här?. Vi som var så vackra och stolta och svor att vi aldrig, aldrig, aldrig, skulle bli som dom vi föraktade, gamla och fega".





Lasse Lindh inträder scenen på Campus på fredag. Ska vi dit? Verkar inte så - fan!

Seminarie

- Men som jag har förstått det så har Din sko mest trediga och moderna skor men det har ni inte tagit upp?
- Jo men det står ju i första meningen på rapporten!
- Men oj, ja det ser jag nu.. Men ni skulle ju kunna ta med det i beskrivning av företeelsen för att trycka lite mer på det.
- Ja men det har vi ju gjort - det står ju där också!
- Ja oj, det ser jag nu ja..

- Och källorna är ju jätte bra och så men ni borde speca upp källorna lite mer med rubriker om att det är böcker, internet, artiklar m.m.
- Men det HAR vi gjort!
- Har ni? Ja det ser jag nu ja..


Eh hallå?! Någon hemma där uppe på dagens seminarieledare? Hm! Malins kommentar var egentligen helt klockren även om den sades lite VÄL högt. Hrm, får vår grupp underkänt på projektarbetet så vet vi vem vi ska skylla på - MALIN känn dig träffad! Haha!

.

Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig. Jag älskar att hata dig och jag saknar att glömma dig..

Sveriges smartaste?

Åh - äntligen en dag då jag faktiskt lyckats genomföra en hel del nytta! På plats i bibblan med mina gruppmedlemmar klockan 8.00 och där satt vi sedan och kämpade tills klockan blev.. ja, lite över tre tror jag. Visserligen vet jag inte hur produktiva vi var i slutet då vi (eller i alla fall jag!) drabbades av det välkända bibliotekssyndromet - ni vet det när man är så trött så man knappt vet vad man heter och man bara skrattar åt allt (eller snarare ingenting!). Hm!

Hem efter tre och har nu renskrivit mina sista anteckningar - fan vad gott! Nu ska jag och Johanna iväg o träna (vi ska trotsa regnet!) och resten av kvällen vankas tvätt, tvätt och tvätt.. och de desperata hemmafruarna på tv såklart!

Dugga på torsdag - hrm, någon som har börjat plugga?


"Sveriges smartaste ekonomer går på Växjö Universitet"

Hrm - är väl som vanligt det ständiga undantaget.. Haha!

Prövningar

Ja vad ska man säga..

.. en olycka kommer sällan ensam kanske?! HAHA!

Jag??!

Shit, shit, shit.. vad ger jag mig in på egentligen?

Mästare

En viss person (ingen nämnd, ingen glömd!) påstod att hon var en mästare på att göra bort sig. Ledsen att göra dig besviken - men JAG är mästaren av mästarna på att göra bort mig! Även denna dag har jag lyckats med något utöver det vanliga. Hrm!

Om man stormar bibblan när de öppnar en söndag - så måste väl det om något vara ett tecken på att vi är tre ambitiösa och otroligt duktiga studenter, eller? Kan också vara ett tecken på att vi är tre studenter som panikpluggar dagen innan inlämning för att vi prioriterat annat tidigare. Jag föredrar det första alternativet såklart! Hehe.

"Ja men du var ju ganska full också. Hehe!". Hrm.. ajajaj!

Ber om ursäkt..

Hela 10 timmars sömn - precis vad jag behövde efter att ha lidit av sömnbrist en längre tid - helt underbart! Nu ska det bli ordning och reda på min dygnsrythm, måste börja leva som en normal människa. Ska satsa på att vara i säng vid elva ikväll (oj, får väl medge redan nu att chansen att jag ska lyckas med det är extremt liten!).

Får även passa på och be samtliga om ursäkt som har tvingats stå ut med mina humörssvängningar i helgen. Huu.. har varit så trött att jag inte orkat med mig själv och därmed verkligen inte orkat stå ut med andras klagande och frågor. Ber om ursäkt, förlåt! Men seriöst (det tycker jag fortfarande); om nu ALLT är så fel och så jobbigt så gör slut på skiten. Livet levs bara en gång och den gången ska vara BRA - ibland ÄR faktiskt gräset mycket grönare på andra sidan även om det inte ser ut som det just nu. Alla människor har samma svåra val och frågor någon gång i livet och det är inte lätt men det är lika för alla.

Dags för fix och don och sedan projektarbete med gruppmedlemmarna!

Lördagkväll = Sova!

Tillbaka i Växjö igen - här går det undan! Känns väldigt märkligt att komma tillbaka hit en lördagkväll och att man har en heeeel söndag framför sig på Campus imorgon. Visserligen blir det absolut ingen ledig söndag utan dagen ska spenderas tillsammans med gruppmedlemmarna för att knåpa ihop det sista på projektarbetet. Wihuu.. 

Blev ingen sömn innan kalaset  men nu ska jag banne mig sova - ORDENTLIGT! Godnatt, Natti Natti och Sov gott!!


Töntigt flashig!

Då var jag i Ronneby igen. Det mesta är sig likt - dock inte allt. Far och Lillebror fick för sig att en ny dator behövde inhandlas. Sagt och gjort så står här nu en splittans ny dator - en flashig modern sak som ärligt talat ser extremt töntig ut. Det som tidigare bara var en enkel svart låda är nu en låda med en massa flashiga och blinkande detaljer på - urlöjligt för en i övrigt typisk svensson-familj!

För övrigt är jag tröttare än tröttast - blev kanske inte överdrivet med sömn inatt heller, speciellt inte när jag bestämt med Brattan att jag skulle träffa henne "så tidigt som möjligt". Ja ibland kan man ju vad man har i det där runda klotet som sitter ovanför axlarna. Hm! Ronnebyvistelsen i övrigt har i alla fall varit mycket trevlig!

Gäster i mängder om en stund - är verkligen laddad.. Kanske borde sova lite?


Friiday

Oj vad tiden rusar iväg... Idag är det fredag vilket innebär att ännu en vecka har snart passerat förbi. Sista föreläsningen på den här kursen idag och nästa vecka väntas bara slutspurten på projektarbetet samt ännu en dugga (har en idag också!). Men hjälp - vi började väl nyss - eller?

Idag efter duggan vankas en hemresa till Ronneby. Har inte varit hemma sen veckan innan terminstarten, vilket nu faktiskt var ett tag sedan. Blir dock bara en snabbvisit, anländer till Blekinge sent i eftermiddag och åker hem igen imorgonkväll. Gäller att utnyttja varje sekund av hemvisiten vilket oftast brukar sluta i katastrof. Vill vara hemma och umgås så mycket som möjligt med familjen samtidigt som det är ett antal andra personer man också vill hinna träffa. "Så du menar att du inte ska vara hemma på fredagkvällen utan genast iväg och fara och flänga?!". Eh, ja något i den stilen.

Ska dock försöka att hinna gå och titta på lillebrors (minstingens!) fotbollsmatch ikväll. RBK mot Lyckeby kan ju bara inte missas.. hehe!


Dugga om ett antal timmar. Bara så ni vet - kuggar jag på duggan så är det av taktiska skäl IFALL vi inte skulle få VG på projektarbetet. Jodå - dream on!


Vettigare att "skolka"?

Ja jag kan ju meddela folket om att jag gav upp i andra pausen  på föreläsningen och begav mig hemåt. Ni som gick hem tidigare missade inte speciellt mycket. Var en bild på en mässa och föreläsarinnan pekade ut vilka företag som syntes på bilden.. och oj, där är någon som går runt och kollar på mässan också, en besökare. jaa..
Gaaah! Nu i andra pausen skulle vi få en extra lång paus så vi skulle kunna leta upp någon reklam i byggnaden och antar att vi sedan skulle ha diskuterat detta i en tjugo minuter eller nåt. Nej, kändes som om det var mer vettigt att gå hem även om jag just nu sitter här (vilket inte är ett dugg vettigt!).

Nu ska jag se om jag kan få någon ordning på allt man ska kunna till duggan imorgon. Kanske inte är så vidare smart att inte börja plugga förrän dagen innan men vad gör man när tiden är knapp och det är mkt som ska göras? (Jaaa.. och sen KAN det vara så också att jag varit liiiiite lat!).

Sades det NÅGOT vettigt på föreläsningen efter jag hade gått kan väl någon av de få som var kvar hojta till!

Hjälp.

Vad säger man? Vad gör man? Hur uppträder man? Som vanligt? Men ingenting är ju som vanligt längre.. Jag är rädd, jag är skakis. Hjälp!



uppdaterad..
Skönt att bli av med allt och bara bli fri. Nu finns bara jag här och inget som är du!

I really don´t know life at all..

Tears and fears and feeling proud,
To say "I love you" right out loud,
Dreams and schemes and circus crowds,
I've looked at life that way.

But now old friends are acting strange,
They shake their heads, they say I've changed.
But, something's lost and something's gained
In living every day.

I've looked at life from both sides now,
From win and lose, and still somehow
It's life's illusions I recall.
I really don't know life, at all...

Slut.

Blank. Borta. Huvudvärk. Pluggångest. Trött. Slut.

Känner mig som en vandrande zombie som försöker men som inte orkar.

Är ju inte ensam om att inte ha läst i alla fall. Finns tydligen de som inte läst ett enda kapitel har jag fått höra idag (jag har åtminstone läst två!). Fattar inte hur de kan tro att det ska räcka med att plugga 8 timmar per dag när man vissa dagar har föreläsning i totalt fem timmar. På de övriga tre timmarna ska man hinna arbeta med projektarbetet (som sätter betyget på hela kursen!) samt hinna läsa både i boken och alla dessa vetenskapliga artiklar för att kunna klara duggorna. Dessutom MÅSTE jag renskriva alla mina föreläsningsanteckningar direkt efter föreläsningen för att de överhuvudtaget ska gå att tyda. Bara det tar ett antal timmar. Ja mer än åtta timmar blir det ju lätt hur man än vrider och vänder på det. Någon som känner för att plugga 24 timmar per dygn (eller 23 kanske så man åtminstone får en timmes sömn!)?

Visserligen hinner man kanske mer om man struntar i att skriva onödiga blogginlägg - pucko!



Kanske skulle ta min timmes sömn nu direkt.. hade verkligen varit i behov av den!


Livets vägar..

Ibland undrar man om det perfekta verkligen är perfekt. Hur kunde det som var förevigt helt plötsligt ta slut? Och hur kunde det som är bland det mest underbara som finns helt plötsligt börja knaka i fogarna? Hur kommer det sig att det som tidigare var ett helt klart nej plötsligt blivit ett ja, om än ett tvekande sådant? Hur kommer det sig att man helt plötsligt vill något som man absolut inte ville tidigare och detta mest på grund av att det nu är försent?

Livet tar sina vändningar - oväntade sådana - helt klart! Ändå blir man lika förvånad, lika tom, lika frågande när det som man trodde aaaaldrig skulle hända helt plötsligt skett.

Antar att man aldrig upphör att förvånas av livets vägar..




Okej, Camilla är djup och filosofisk - ett säkert bevis på trötthet! Godnatt..

Världens bästa Mamma

Har precis ringt och gratulerat lilla (och numera gamla) mamma som fyller 45 år idag. Ett stoooort grattis från din favoritdotter (tur att du bara har en!).

Nu har pluggångesten börjat komma på riktigt. Är mycket nu och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja i. Har lite ångest över att jag ska åka hem till Ronneby i helgen för är så mycket jag borde göra här istället. Men inte kan jag hoppa firandet av mamma heller! Dessutom får jag dåligt samvete när jag säger att det känns jobbigt att behöva åka hem för egentligen ser jag ju fram emot det - att få lämna Växjö lite grann och komma hem till den välkända hemmamiljön i Ronneby och till alla som ingår i den. Saknar bland annat lillebror...

Veckohandlat idag (fast det egentligen är vår onsdagsgöra) och gått en runda bland skog och sjöar. Var skönt med en liten paus. Nu vankas.. nej inget plugg än utan snarare lite tv. Desperate Housewives ikväll - kan ej missas!



Skål vääärldens bästa mamma!

-

Vägg. Dunk, Aj. Vaken. Hjälp.

Små barn roas lätt!

Camilla är den tröga, Johanna den elaka och Malin är den.. hm den slarviga kom vi nog fram till till slut efter att ha sett Malins mosade spindel på instumentbrädan i bilen. Dessutom har Malin en väldigt lustig hand som domnar bort när hon skrattat för mycket.  

"Det tur vi umgås med Camilla. Vad skulle vi annars ha att skratta åt?!".

Skratt, skratt, skratt.. finns bara en sak till att tillägga - Små barn roas lätt!

Minnesvärd eller minnesfri?

Då var även denna helg till enda. Trevlig har den varit - mkt trevlig om än lite slö idag. Något plugg har det inte blivit - placerade min ekonomibok i garderoben i fredags och där har den legat sen dess. Jaha, hur har då fröken Camilla tänkt klara duggan på fredag?

Utgången på Sivans var trevlig och minnesvärd (eller var det så att vissa har svårt att minnas den redan nu?!). Vissa drack mer än andra och blev fullare än andra men kanske bara var ett tecken på att vi lyckades med vårt uppdrag? Hehe!

Nu vankas tv:n (för i soffan har jag ju verkligen inte suttit på hela dagen, hrm!) och sedan sängen. Mitt nya liv börjar imorgon (hrm, nu igen?!). Måste börja ta tag i mina studier nu..



Sune - Mannen i vårt liv!


Löördag

Tick tack, tick tack.. Väntar bara på att tiden ska gå, väntar på att bussen ska komma och hämta upp mig och Johanna köra ner oss till stan. Inte för att jag ska shoppa något - ekar vääääldigt i min plånbok just nu. Satans glasögon!

Ikväll vankas förfest hos Jooey och utgång på Sivans. Får även besök av en Blekingebo idag - Niiice! :)


Jaha, så det ska vara på det viset - var tjurig då!!


Plugg, plugg, plugg..?! Njaaa...

Ännu en så kallad pluggdag till ända.. och vad har jag då gjort? Hrm, läst 12 futtiga sidor. Visserligen har jag både tvättat, städat, diskat och gått en lång runda men vad hjälper det mina studier? Åh - jag måste börja ta tag i mitt liv! Men inte idag va? Har ingen ork, har ingen lust...

Ikväll vankas tacos och film med Lina och Johanna och imorgon är det FEST - Niiiiice!

Me like!

Ja jag ska bege mig bort till bibblan och plugga om några futtiga minuter - jag lovar! Men har gått och trallat på en viss låt hela morgonen och oegoistisk som jag är (hrm!) så vill jag ju givetvis att alla andra också ska kunna ta del av denna underbara truddelutt.

Fullkomligt älskar denna låt för att inte tala om musikvideon.. Me like for real!

Lasse Lindh - Du skär

Babyboom!

Var precis inne och tittade på alla webbisar och såg en jätte söt liten (eller stor kanske?) flicka vars mamma är en gammal SMSP:are. Tänk att hon skulle bli först i klassen.. Hehe!

Grattis och lyckoönskningar i mängder!

Wal-Mart?!

Ena dagen är den andra lik. Upp tidigt på morgonen. "Ikväll MÅSTE jag gå och lägga mig tidigt!". Iväg till bibblan för att träffa projektgruppen och diskutera Din Sko. Hem på lunch. Funderar på om jag kanske skulle plugga lite men blir sällan något gjort. Iväg på föreläsning. Hem och renskriva föreläsningsanteckningarna. Hjärnan går på högvarv då jag tänker att jag BORDE läsa i boken. Orkar sällan. Lagar kvällsmat och slår mig ner framför tv:n istället. Fixar och donar i lägenheten. Lägger mig runt tolv. Somnar runt två. Vaknar klockan sju o.s.v. 

Idag avgick jag dock lite från schemat då jag, Johanna, Emelie och Martin varit tog en tripp till simhallen efter föreläsningen. Blev ett antal längder och sedan hopp och lek i äventyrsbadet. Vem har sagt att man automatiskt blir vuxen bara för att man har råkar vara 20 plus?!  

Om lite mer än en vecka vankas hemresa till Ronneby. Saknar faktiskt folket där hemma. Trodde inte jag skulle säga det på MKT länge efter att ha spenderat en hel sommar där men så är i alla fall fallet. Men först vankas ännu en helg på Campus - av ngn anledning tror jag att den blir minnesvärd. Hehe!



Och iiiiingen vet ju vad Wal-Mart är, speciellt inte blondiner, eller hur Malin?! ;)


Love is in the air for real..

Usch.. Vad är jag för en vän egentligen? Och vad är du för en vän? En av mina äldsta och bästa vänner har gått och förlovat sig (för ett bra tag sedan antar jag!) och detta utan att berätta det för mig. Bajsunge! Haha. Hoppas verkligen att jag får en inbjudan till ditt bröllop (även om det nog ligger en bra bit in i framtiden..) och att jag då inte får höra även det flera veckor i efterhand. Hehe!

Ett stort grattis till Brattan och Henrik i alla fall! :)


Top Model Sthlm

Ja vad ska man säga? Det finns de som är korkade och så finns det de som är ooootroligt korkade!

Övriga kommentarer överflödiga...

Dum blondin?!

Höst, höst, höst.. Vilket trist väder! Var väl kanske därför jag beslöt mig för att ljusa upp tillvaron med lite nya slingor. Var visserligen bara ifyllnad men i och med ifyllnaden träder den övriga hårfärgen också fram och man ser nu hur blekt håret har blivit i sommar - är helt plötsligt väldigt blond! Nu är jag glad att jag har mina nya glasögon som gör att jag ser lite smartare (eller?!) ut trots min hårfärg. Hehe!

Ikväll väntas den svenska versionen av Top Model - HAHA, fan vad kul! (Oj, inte svära, inte svära, inte svära...)


Föreläsning nästa! Suck..

Glasögonorm

Jaha då var man glasögonorm (igen egentligen efter en massa år av slarv!). Inte för att jag tror att jag kommer använda dem i så stor utsträckning. Har haft på mig dem i drygt en timme nu och vantrivs redan! Känns konstigt att ha de där på näsan, se en skarv när man tittar lite snett uppåt. Dessutom är allt snett och konstigt (eller är det så att det för en gångs skull är rätt men att jag är van vid att allt ska vara snett - gud så komplicerat!) och allt har helt plötsligt fått vääääldigt skarpa konturer. Men jag kan ju använda dem ibland i alla fall (ekonom som jag är; de kostade ju faktiskt en hel del!!) som exempelvis på föreläsningarna. För visst är det skönt att vila ögonen en aning.

Min tioåriga lillebror sa för ett antal år sedan att har man glasögon så innebär det att man är smart. Hm! Ja i och med att man är blond kanske detta väger upp - vem vet?!  

Nollningens vara eller icke vara

Överallt i medierna talas det om nollningar. De är fel. Är en form av mobbning. De går bara ut på att trycka ner de nya eleverna så mycket som möjligt. De stackars eleverna blir tvingade och hetsade till att dricka alkohol. Det är hemskt med en arrangemang som bara går ut på förnedring. En form av mobbning - helt klart!

Okej, jag tänker inte försvara den nollning med alkohol som sker på gymnasie- och högstadienivå där eleverna är helt klart minderåriga. Men däremot tänkte jag försvara nollningen som bedrivs på högskolor och universitet då  jag är ganska så säker på att de allra flesta högskole- och universitetselever INTE ser tillbaka på sin nollning som en tid då de blir förnedrade och nertryckta. Tvärtom tror jag att de flesta (i alla fall jag!) ser tillbaka på sin nollning som bland det roligaste de har varit med om. Förnedrande att kallas för nolla? Eh, nej det tyckte i alla fall inte vi då. Vi var.. ja vi var ju stolta nollor - helt klart! Nollningen är ett utmärkt sätt att lära känna alla nya människor, att ha kul, komma in i studentlivet (det utanför studierna!) och komma in i gemenskapen. Vill du inte dricka? Fine, du behöver inte! Vill du inte vara med på nollningen? Visst, du behöver inte (men du missar garanterat något!)!




Ja jag vet ju inte vad du säger men jag tycker då inte vi ser särskilt knäckta, förnedrade, rädda eller förskräckta ut?!


Tacksam

Allt verkar vara bra ändå, i alla fall bättre än väntat. Härligt, underbart, fantastiskt! Hoppas bara inte något nytt dyker upp..

Det kanske finns en Gud ändå - tack!

Hoppas..

Hoppas på att få svar idag - hoppas, hoppas, hoppas! Och hoppas verkligen på RÄTT svar annars lär det bli en jobbig tid framöver... Snälla - gör bara allt bra!

Illa Illa..

Har precis tittat på "På spaning med Bridget Jones". Om man känner igen sig (en hel del faktiskt!) i henne så är det rätt illa va? Antar att det är Bridget och jag - mästarna på att göra bort oss! För övrigt kan jag meddela (för att göra en halv omvändning i samtalsämne!) att jag som liten inte kunde uttala mitt egna namn "Camilla" utan istället blev det "Illa". Passande namn va? Hrm!



Nu måste jag sova eftersom jag är ju en utomordentligt flitig student som givetvis har mycket viktiga studier att uföra under morgondagen och därmed måste jag vara pigg och utvilad tidigt imorgon bitti 
(i själva verkat har jag tänkt ta igen det alla andra redan har läst och dessutom med en liiiten sovmorgon!).


Död eller levande?! Hmm..

Gud vilken dag.. Har ju inte gjort ett dugg hittills! Har precis bytt om från pyjamas till någorlunda respektabla kläder (typ myskläder!), sängen är fortfarande obäddad, jag har ännu inte ätit frukost eller något annat, jag har inte sminkat mig, inte borstat tänderna, ingenting! Jag har (tack och lov!) inte varit utanför lägenhetsdörren. Har ingen ork, lust eller vilja till att ens lyfta så mycket som ett finger. Det enda jag vill göra idag är att lyssna på musik, musik och musik.. Och svar nej; det beror inte på att jag var ute igår (vilket jag visserligen var men det gills knappt!).

Borde egentligen åka ner till stan, borde köpa födelsedagspresent till mamma, borde fixa till det lite i lägenheten (för en gångs skull är den ändå i någorlunda skick - behövs bara bäddas och diskas lite!), borde laga lite mat, borde gå runt sjön eller nåt.. Ja jag borde i alla fall göra någonting!

Hm, borde nog åka hem till Ronneby snart också. Känns som om jag kan behövas där framöver på flera plan och jag lär väl kanske behöva dem också.

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv! Jag ska fixa till mig lite, fixa till lägenheten och sen.. ja sen ska jag.. eh, ja det får jag se då..


Det som är mest basic i livet håller på att luckras sönder fullständigt på alla plan och på alla håll och kanter.

Wake me up when September ends

Summer has come and passed.
The innocent can never last.
Wake me up when september ends

Here comes the rain again
falling from the stars.
Drenched in my pain again
becoming who we are.

As my memory rests
but never forgets what I lost.
Wake me up when september ends.


Inte alltid bra

Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig..

.. så kan man nog sammanfatta heeela den här dagen..

Godnatt!

Jaaa.. jag vet! Jag ska gå och lägga mig mamma Johanna! Men jag kunde inte låta bli, jag var bara tvungen att efter att ha satt in alla bilderna i albumet också skriva kommentarer till alla bilderna och helt plötsligt råkade klockan vara halv två. Hrm!

Vill i alla fall meddela folket som trots förvarningar läste hela mitt förra blogginlägg att jag haft en mycket trevlig afton! Först blev det matlagning hemma hos mig med Johanna och Malin (eller i ärlighetens namn var det nog mest de som lagade och jag som.. ja, jag blandade exempelvis måltidsdrycken och bistod med min lägenhet!) och sedan blev det bio i stan med Johanna - "Underbar och älskad av alla". Efter det blev det diskning och sedan tv-kväll hemma hos mig. Niiiice! 

Vill också förvarna folket om att jag och Johanna är grymt kriminella människor så akta er för oss! Vi cyklar utan cykellyse om kvällarna OCH dessutom på trottoaren. Ajajaj! Dessutom cyklade vi mot rött ett antal gånger under kvällens gång. Shit, hur ska detta sluta egentligen?! Vem vet, inom kort kanske vi rånar godis från småbarn coh stjäl rulatorer från pensionärer.

Men innan jag börjar med några sådana dumheter så ska det sovas.. O ja vad det ska sovas nu! Så godnatt, goodnight och guten nacht! Sleep tight!

Om allt och ingenting

Vet inte vad jag ska skriva, men i brist på annat att göra (dvs. i brist på ork till att plugga. För att rättfärdiga det en aning kan jag ändå tillägga att jag faktiskt väntar på att tvätten i tvättmaskinen ska bli klar!) så tänkte jag ändå skriva ett par rader. För er som har viktigare saker att göra än att läsa en onödig text kan sluta läsa redan nu! 

Jaha, vad skriver man då när man har skriv-torka? Om vädret kanske? Det brukar ju funka i de flesta situationer.. Vädret är faktiskt riktigt fint i Växjö för en gångs skull. Solen skiner och nej det är ju ingen sommarvärme direkt men väl så härligt höstväder! Skolan rullar på, även om det känns som om jag mentalt har tagit förtidig helg. Ska dock bege mig bort mot biblioteket när klockan slår ett för att träffa mina kära gruppmedlemar och se om vi kan få någon ordning på vårt nya grupparbete.

Planer för ikväll? Inga alls för tillfället men jag hoppas att det dyker upp något kul för att sitta hemma alldeles ensam en hel fredagkväll har jag då ingen lust med! Nej något måste hända så har någon av Campus-stjärnorna ett förslag är det mer än välkommet! Övriga planer för helgen? Hm, inga speciella här heller.. Köpa födelsedagspresent till min kära mor och hoppas även att det blir en utgång på Sivans imorgonkväll.

I övrigt har jag huvudvärk (DUNK, DUNK, DUNK!!) vilket är mindre trevligt och det är faktiskt det som till en viss del gör att jag just nu inte sitter och läser några vetenskapliga artiklar om marknadsföring på engelska. För det hade jag ju jäääätte gärna gjort annars - oh ja!

Nähä, då var det nog dags att bege sig ner i tvättstugan - blev ju ett par ord idag också! Du som har klarat av att läsa ända ner hit - skaffa ett liv! Hehe! Nej förlåt - trevlig helg på dig!

Världens bästa

Världens bästa föräldrar tillhör mig och baaara mig (och möjligtvis mina bröder)!!

:)


....

I´m so fucking tired of you.. gaaah!

Bäst att sätta sprätt på pengarna innan de tar slut!

Sommaren känns alltmer avlägsen och det känns som om man aldrig varit borta från Campus. Igår hade vi vår första föreläsning och det verkar ändå vara ganska bra föreläsare i den här kursen (även om vi ett tag funderade på om den snorkiga typen var en transvistit!). Efter det vankades optikern och sedan träning (japp - nu är vi igång med även den!).

Idag spenderade vi några timmar på förmiddagen på bibblan och sedan tröttnade vi på det och begav oss ner till stan. Hm, första riktiga plugg-dagen borde man kanske vara liiiite mer ambitiös och spendera liiiiite mer än några ynka timmar på bibblan. Men så är det när csn-pengarna kommit in på kontot - måste ju sätta sprätt på dem direkt! Efter stan tog jag och Johanna cyklarna och begav oss bort mot Citygross för att veckohandla och ojojoj vad vi handlade. Kommer ju räcka låååångt mer än en vecka i alla fall. Hehe!

Imorgon vankas simning på morgonen och sedan föreläsning på både för- och eftermiddagen. Åh vad det känns bra ändå att vara tillbaka (tro det eller ej!). :)


Har även varit en sväng på Novischmässan och roffat åt oss lite pennor. Hehe, är man en fattig student så gäller det att passa på!

Ert fel!

Åååhh.. jag skulle ju bli duktig från och med nu och gå och lägga mig i tid nu när jag ska börja i skolan igen imorgon. Men har jag gått och lagt mig än? Neeej då.. Det är Johannas fel! Hon stod och pratade med mig allför länge efter det att vi varit hemma hos Malin och ätit så när jag väl kom hem hade jag ingen som helst lust att sova. Eller så är det Malins fel för att hon lånade ut sitt minneskort till mig med alla Bulgarienbilderna och då ville jag ju mycket hellre gå igenom dem än att sova.. Eller så är det kanske helt enkelt mitt egna fel (tar dock emot att erkänna!) med tanke på att jag nu sitter här och skriver när jag egentligen borde sussa gott i sängen. Hrm! Tur att vi börjar läsåret med en rejäl sovmorgon! Hehe!

Men imorgon.. DÅ! Då ska jag bli ordentlig, flitig och duktig. Jag ska läsa duktigt heeela läsåret, jag ska lägga mig tidigt om kvällarna och jag ska bli en toppenstudent (eller var det imorgon vi eventuellt pratade om att gå ut på Stallarna på kvällen? Gaaaahh..!!)

Tack för en trevlig afton i alla fall - har saknat kvällar som denna! :)

Big girls don´t cry

Sista dagen på sommarlovet och den ska avnjutas med.. ja exakt vad ska den avnjutas med? Långa skogspromenader och städande kanske? Guuud så spännande det lät då! Ikväll vankas i alla fall vår tradionella måndagsmiddag och denna måndag är det Malin som står för menyn. Niiice! Saknat dessa kvällar..

Övrigt sinnestillstånd; halvt förvirrad! Allt har ändrats på bara några få månader. Har nog inte riktigt förstått vad som har hänt. Jag? Du? Vi? Hur hamnade vi här? Hur hamnade jag här? Var exakt har vi egentligen hamnat? När det gäller en viss annan har jag gett upp.. men glöm aldrig vem det var som gav upp först!


Big girls don´t cry - Meee like!

Fan!

Saknar.. wtf!


Varför kan inte allt bara gå rätt för en gångs skull?! Gaaaahh..

Puböppning på Sivans

Öppnade ögonen i morse. Kände efter. Lever jag? Hur är det med huvudet? Sitter det kvar? Gör det ont? Riiiiinng... "Hej Mamma.. Nej jag var vaken. Kommer ni om en timme? Jaaaaa, jag ska vara färdig då!".

Fest igår, så jävla mycket fest och firande av Emsi idag med heeeela släkten - Jippie vad pigg och fräsch man kände sig. Hrm! Kul hade vi i alla fall igår, riktigt riktigt roligt trots att det finns de (obs, pluralform då det var fler än en!!) som har haft lite smått ångest idag. Sivans - vi är tillbaka för att regera! Hehe.

Min säng är i alla fall lagad nu - underbart! Äntligen lite ordning och reda i lägenheten och att få sova i en riktig säng är inte fy skam det heller..







Fix och don

Solen skiner och genast blir man lite piggare. Allt ska fixas och gärna nu med en gång! Har precis gått runt Växjösjön med Jooey och har även storhandlat på Willys (vilket egentligen inte var meningen men ändå otroligt välbehövligt, om inte för mitt konto så i alla fall för kylskåpet och skafferiet!). Nu ska här fixas och donas med lite annat, sånt där som jag alltid skjuter upp och som aldrig blir av.

Ikväll vankas fest - förfest hos Emelie L och sedan utgång på Sivans - Jiiihaaa!


Varsågod, men jag tänker faktiskt inte hjälpa dig ett dugg på traven - så det så!


Linas kvällsbok

Ska snart sova men måste bara uppmärksamma er om en sak innan dess; Linas Kvällsbok är helt ljuvlig! (Jag vet; har sett den två gånger på bio OCH läst boken!) Såg den tillsammans med Johanna, Emelie och Lina ikväll och den är bara helt.. ja helt underbar (trots att den är otroligt pinsam och att man inte gör annat än skäms!). På en fniss-skala mellan ett och tio får den helt klart tio! Hihi!