Friiday

Oj vad tiden rusar iväg... Idag är det fredag vilket innebär att ännu en vecka har snart passerat förbi. Sista föreläsningen på den här kursen idag och nästa vecka väntas bara slutspurten på projektarbetet samt ännu en dugga (har en idag också!). Men hjälp - vi började väl nyss - eller?

Idag efter duggan vankas en hemresa till Ronneby. Har inte varit hemma sen veckan innan terminstarten, vilket nu faktiskt var ett tag sedan. Blir dock bara en snabbvisit, anländer till Blekinge sent i eftermiddag och åker hem igen imorgonkväll. Gäller att utnyttja varje sekund av hemvisiten vilket oftast brukar sluta i katastrof. Vill vara hemma och umgås så mycket som möjligt med familjen samtidigt som det är ett antal andra personer man också vill hinna träffa. "Så du menar att du inte ska vara hemma på fredagkvällen utan genast iväg och fara och flänga?!". Eh, ja något i den stilen.

Ska dock försöka att hinna gå och titta på lillebrors (minstingens!) fotbollsmatch ikväll. RBK mot Lyckeby kan ju bara inte missas.. hehe!


Dugga om ett antal timmar. Bara så ni vet - kuggar jag på duggan så är det av taktiska skäl IFALL vi inte skulle få VG på projektarbetet. Jodå - dream on!


Kommentarer
Postat av: Julia

Jo, tiden bara flyger fram just nu. Men oftast står det verkligen stilla. Synd att man inte kunde välja själv så att helgerna hade blivit matathon och veckorna skitsnabba? Kram Julia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback