I´ll fly with you

Vissa saker ändras nog aldrig. Vissa känslor, minnen och tanker finns nog där förevigt, mer eller mindre. Tänk vad mycket ett par skrivna ord kan innehålla, vad mycket som kan välla fram genom ett par bokstäver.


I´ll fly with you..


Tiden går..

..och snart är det dags för ännu en tenta - den här gången i finansiering. Sommarlovet närmar sig med stormsteg, väldigt nära nu! Snart dags att spendera en väldans massa tid i Blekinge.. Underbara Blekinge, eller? Nja, jo på ett sätt ska det bli skönt att komma "hem" och inte bara vara hemma över en helg men samtidigt inser jag att det också kommer att bli riktigt jobbigt. Jobbigt att bo hemma och samsas om allt med fyra andra personer, jobbigt att inte bara vara beroende av sig själv, jobbigt att inte kunna vara för sig själv på samma sätt som man är van vid och sist men absolt inte minst - tråkigt att vara ifrån alla på Campus - dem kommer jag verkligen att sakna!

Men innan det är dags att gå på sommarlov ska som sagt en tenta i finansiering avklaras och även en (satans) omtenta i kalkylering. Får väl se hur i hela friden jag ska klara av det sistnämnda men det får gå - det måste gå!



Fest

Jaha, då var det söndag igen.. Och vad har jag gjort idag? Absolut ingenting! Varit onyttig och ätit pizza tillsammans med Johanna men det är väl allt. Nu väntas tre veckors tentaplugg så kunde faktiskt unna mig lite ledighet idag.

Igår var det party hos Jooey. Helt plötsligt var vi ganska många som skulle gå ut - trevligt värre! Blev en fest som alla andra på Campus - dricka, skratt, dans på stolar, en massa fotografier, trevliga människor - med andra ord en helt underbar afton! Vissa skämde ut sig mer än andra.. Haha, du vet nog vem du är så känn dig träffad! Måste i alla fall tacka samtliga som var med igår och förgyllde min tillvaro något enormt!



Money money money..

Åh vad glad jag blev! Okej, lycka kan inte mätas i pengar men ändå stack humöret i höjden när jag fick höra att ett par oväntade siffor kommer kommer göra besök (dock inte för att stanna antar jag. hehe) på mitt konto imorgon - Jippie!

Idiot!

Gud vad jag är dålig! Borde jag gjort en massa idag? Svar ja! Har jag gjort det? Svar nej! Var i bibblan mellan 9-13 idag och gjorde två ynka uppgifter (visserligen stora men ändå!). Vad har jag då gjort resten av dagen? Gått en runda, tittat på tv och slösat bort tiden rent allmänt. Gaaahh.. Idiot!

Det var bättre förr..

Ja i alla fall när det gäller barnprogrammen! Nya barnfilmer tillkommer hela tiden och ändå är det inga som ens kan mäta sig med Astrid Lindgrens mästervek som har en förmåga att trollbinda både vuxna som små. Filmkvaliteten kanske inte är den bästa men handligen går helt enkelt inte att slå!


Ngra favoriter:

Saltkråkan
Alla vi barn i Bullerbyn
Ronja Rövardotter


Titta och Njut!


ARG!

Okej, jag är sur, arg och irriterad! Var inte det till en början men nu är jag det.. Brydde mig inte alls till en början - inte det minsta! Trodde att mitt första U någonsin skulle kännas lite men var mest likgiltighet.. Var ju förberedd visserligen, väldigt förberedd. Irritationen uppstod först när jag såg hur många poäng jag fått på tentan - två jävla poäng från godkänt! Så jag sätta mig ner och plugga igenom kalkylering och internredovisning här på Campus den 9 juni då jag egentligen borde gått på sommarlov för två jävla poängs skull!

Var dock inte många som klarade tentan så känner mig långt ifrån ensam. Men känns ändå bittert.. Två poäng, kunde jag inte skrapat ihop det också?! Pucko!


Ovanliga vänner

Hade en trevlig middag hos Johanna med två högst ovanliga vänner. Resan den 14 augusti lär bli minst sagt intressant!

-Ja jag är glad att jag är någorlunda frisk! säger Johanna glatt och sekunden efter tar hon plötsligt tag i Malin och biter henne i benet. Frisk? Hm!

- Vems mage var det som kurrade?
- Det var min! Den brukar göra så istället för att fisa.
Haha, intressant mage du har Malin!

- Brukar du slicka på den här Johanna? frågar Malin och håller upp Johannas mjukis-kossa.
- Ja jag brukar hångla med den i brist på någon annan.
Haha!


Ovanliga vänner.. hm, jag säger då det! ;) Men tycker om er ändå! Tihi*


Dålig människa

Tankarna är många men orden är få.. Tänk om jag kunde vara likadan i alla andra avseenden - tänka mycket på finansieringen och hålla tyst när det gäller allt annat svammel. Hm!

Japp, bara att inse - jag är en dålig människa!


Vadet

Har antagit ett vad.. Frågan är vem som kommer att ge sig först? Inte jag i alla fall - är det ngt jag är bra på så är det just detta! Kanske klarar båda det? Återstår att se..


En bit kvar till Juni förståss..



"Where ever you go", DJ Pulse - helgen!

That´s me!

Känns bra att vara tillbaka på Campus, känns otroligt skönt! Drog en lättnandes suck när jag kom innanför dörren med alla tunga väskor. Inte för att det har varit något fel på den här helgen - den har varit bra om än lite udda - lugn och skön och har hunnit med det mesta! Finns många mysko människor om man säger så.. Hm! Eller vaddå mysko förresten? Med tanke på att jag var den som stack ut ur mängden bland alla skummiskar kanske jag var den ändå som egentligen var mysko? Hm, det där lät lite småförvirrat! That´s me!


Rapport från Ronneby

Uppe  med tuppen (iaf nästan) på min lediga dag. Vädet i Blekinge är riktigt trist då ett höstmörker har brett ut sig och vägrar släppa fram den annars så härliga vårsolen. Mamma och pappa jobbar, lillebror nummer 1 ligger och sover (som vanligt!) och lillebror nummer 2 spelar tv-spel (som vanligt även här!). Av någon anledning trodde jag att bara för att jag flyttade hemifrån skulle allt bli skillnad, att jag skulle komma hem en dag och plötsligt inse att inget är som förr men så är tydligen inte fallet. Alla är sig lika, sysslar med samma saker som de alltid gjort - livet levs och tuffar på i Ronneby som vanligt - med eller utan mig!

Ekonomiböckerna ligger fortfarande kvar i min randiga peakperformance-väska där jag la dem i onsdags efter föreläsningen och ärligt talat har jag ingen större lust att plocka ur dem därifrån heller (även här kan vi se att allt är precis som det alltid varit!). Hoppas att det går bättre för mina ekonom-kompanjoner!

Idag ska jag träffa Brattan och ska nog även ta en sväng förbi Jessie. Blir det någon utgång ikväll då? Nja, tröttheten och min plånbok talar sitt tydliga språk - jag bör verkligen inte gå ut! Å andra sidan - Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt!


Hälsning till Jooey - Blev inget monopol eller alfapet igår så behövde inte visa vem som bestämmer och tur är väl det  för är väl allmänt känt att spel inte riktigt är min grej. Hihi!

In Benny we trust

Lyssnade på Rix Morgonzoo i morse och där var det ett band vid namn "In Benny we trust" på besök. Vilket roligt band! Ja jag vet, Camilla med sin udda musiksmak, lyssnar många gånger på så konstig och dålig musik att den till slut på riktigt bra. Men vill du ha ett skratt eller två bör du verkligen lyssna på dessa truddelutter! 

 
http://www.inbennywetrust.se/ibwt.htm

Ta mig loss..

Motivationen och gnistan är som bortblåst. Känns som om jag har gått på för tidigt sommarlov och har ingen som helst lust att sätta mig ner och läsa finansiering. Imorgon vankas det hemresa till Ronneby. Vad det är för fantastiskt jag ska göra där vet jag inte men tiden lär väl tuffa på ändå - som vanligt!

Kanske skulle ta tag i min disk så har jag i alla fall gjort ngt vettigt idag. Eller nej, nu böjar ju sjunde himlen! ;)



Försök inte att binda fast mig - det enda du åstadkommer är att jag mer än någonsin kommer vilja ta mig loss..

Grisfesten 2007

Blev en väldigt lyckad kväll - en av de bästa kvällarna år 2007! Vad som hände precis innan vi gick in på själva festivalområdet kan man dock verkligen fråga sig men plötsligt blev samtliga i gänget väldigt... ja gymnastiska kanske? Haha. Kul hade vi i alla fall! Inne på området brottades vi i sågspånen (bör tilläggas att jag vann mot både Malin och Lina!) och klättrade även i en enorm klätterborg.

Sjukt rolig kväll var det i alla fall - sådana kvällar som man endast kan uppleva på en plats i världen nämligen på Campus i Växjö!



Herregud!

Tittade lite på reprisen från tävlingen igår. Vad sjutton är det för några som kom tvåa? Vad har de på sig? Och låten - hur bra var den då? Jag meddelar härmed att jag inte kommer att se den här tävligen nästa år heller för det här är ju helt sjukt. Okej att låten kanske är lite rolig men inte ska den komma tvåa i en "seriös" tävlig? Hm!

http://www.youtube.com/watch?v=fkoU3lJymj4


Vad är detta?

Nyheten har nyss nått mig, eftersom jag missade Eurovision Contest (jag vet, bara det är en skandal!), att Sverige kom på 18:e plats. Vart är världen på väg egentligen? Hur kommer det sig att övriga världen inte kan se storheten i the Ark - Växjös hjältar?! Vad är detta? Kvala nästa år - hallå har hela Europa stoppat bomull i öronen?! Ingen aning vilka som vann men nog kunde de väl ändå inte mäta sig med the Ark? Suck.. 

Tack för världens bästa kväll med världens bästa stjärnor - ni är bäst! Nu ska jag sova..


(Efter att ha läst igenom texten ett par ggr hoppas jag att inga dumma stavfel har gjorts.)

 

Grym afton!

Blev en bra afton igår trots att jag inte riktigt var på G i början av kvällen. Hehe! Liveband ute på gården utanför Sivans - Gunga, klappa och sjunga - SOMMARKÄNSLOR!

Och idag vankas det först grillning på Slottsängen, vidadre på förfest med bästa hemma hos Malin och sen Grisfesten - givetvis ska vi vara iklädda våra gröna fina overaller och våra snygga gummistövlar hela kvällen. Japp, ser fram emot en grym afton tillsammans med stjärnorna. Övrigt folk - ni får ha en bra afton ni också!


Dunka mig gul och blå

Länge sedan jag var ute på Campus - flera veckor sedan faktiskt då det blivit många hemresor men ikväll vankas det fest. Okej, jag kan väl kanske medge att jag inte är jätte taggad men ska ta åt mig Johannas råd - sätta igång lite fartfylld musik och hoppa omkring här i min lilla lägenhet. Ska sanningen fram så behöver jag nog detta även om det kanske inte känns som det just nu, kan ju inte sitta här och glo heller. Klagar på att det inte händer någonting - kanske dags att göra något åt saken fröken Camilla?! Så ikväll ska vi ha kul - japp jätte kul! Positiv, positiv, positiv..

Just nu lyssnar jag på allkårslåten 2007 på repeat - har nog snart lärt mig den utantill. "Dunka mig gul och blå". Hm.. Men när du lyssnat på den ett 30-tal ggr så blir den ändå trots allt ganska klämmig. Hehe.



"Men kan vi ha på musik tror du med tanke på tvätten?" Haha, tur att inte alla är lika klyftiga som jag! Hm..



Självgodhet är också en sorts godhet - väldigt storsint sagt tycker jag!


Bara borta utan förvarning!

Borta! Ett litet stick långt där inne och en liten bit försvann i sambandet med upptäckten. Plötsligt bara borta, borta på riktigt.. Egentligen var det ju rätt gjort, är ju egentligen DEN personen jag känner, eller den personen som jag åtminstone kände, men ändå.. Kanske skulle ta och göra detsamma? För vad är egentligen meningen med allt nu? Gud så patetiskt..

Barnslig förtjusning

TV:n slås på och första program som hon möts av är "Mimmi". Mimmi - det var ju evigheter sedan! Mimmi, den lila tjejen vars pappa är brevbärare och vars mamma är servitris på restaurang Svanen. Mimmi, den lilla tjejen med sin tuffa och lite luriga bästis Oskar. Mimmi vars lärare  har ett monster inne i ett av sina skåp inne på kontoret - den Mimmi! Minns ni henne? Klart ni gör - det måste ni göra!

Okej, det är möjligt att jag snart har nått en ålder på 21 år men vad sjutton - lite (hrm ja, eller mkt kanske!) barnslig får man väl ändå vara.. Mimmi var ju ändå (och är kanske?) ett av mina favoritbarnprogram - sådant borde de visa mer av på tv!


- Vad har de för religion i Kina?
- Det vet jag! De är kommunister..
 

HAHA, ja det säger ju allt.. ;)


Håller tummarna

Jag håller på att bli knäpp, på riktigt! Inte kan man lyssna på en och samma låt minst 60 ggr i rad? Dessutom en sån där låt som är så dålig att den till slut blir riktigt bra. Hm!

image69


Sitter just nu och håller tummarna för brudarna i tentasalen.. Ni fixar det galant!

Så sött!

Ni måste bara kolla in den här länken.. http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995 och klicka sedan på "filmen"! Så sött - världens leende sprider sig.


"Oops we did it again" med Sommarpojkarna - försök att slå den om ni kan! Haha.

Tiden går fort när man har roligt..

Usch, fick ett litet tråkigt besked idag och plötsligt insåg jag hur fort tiden här verkligen kommer att gå. Snart har ett helt läsår passerat, ett år till och sedan bär nog flera av utomlands för att studera ett år där. Efter det året är det dags för kandidatexamen! Läsa ännu lite till? Inte säkert att jag blir kvar här för det utan det kanske blir Kalmar eller BTH (det sisa hoppas jag nog inte på!) då Kalmar, BTH och Växjö Universitet har sina utbildningar tillsammans. Alltså; innan vi vet ordet av det kommer vi allihop att gå på sommarlov för sista gången och säga "Hejdå och lycka till i livet!" till varandra.

Usch.. det här inlägget lät ju inte alltför muntert! Nej istället ska vi fokusera på den tiden som vi har kvar här (allt det här kommer säkert låta helt främmande för de som inte pluggar på Campus!) - Grisfesten nästa - då ska vi ha lajbans! :)

Och ikväll ska jag matförgifta Malin och Johanna.. haha!

Livs-rapport från Camilla

Ingenting gjort idag.. Har väldigt svårt att motivera mig själv när tankarna snurrar. Istället slösar jag tid på onödiga ting för allt är ju roligare än att läsa finansiering. Tittat runt på inredningsting och gud vad mkt fint det finns! Nya gardiner här i lägenheten vore inte fel. Hm, men hur skulle det gå ihop med min nuvarande ekonomi? Förmodligen inte alls. 

Kanske ska ta en liten promenix och fräscha upp huvudet så jag förhoppningsvis kan tänka lite klarare ikväll? Men äh, ser ju ut att bli regn och då känns det inget roligt att gå ut. Kanske skulle sova en liten stund och hoppas på att jag ska piggna till? Äh, då somnar jag ju aldrig ikväll. Kanske skulle stänga av tv:n och datorn, fullkomligt isolera mig själv i min lilla lägenhet och tvinga mig själv att läsa finansierings-boken. Hm, det sista är nog det mest vettiga jag har kommit fram till idag men ack så tråkigt! Har åtminstone en heldag framför mig imorgon med plugg för då ska det banne mig pluggas med tanke på hur dåligt jag har skött mig idag. Har i alla fall varit på en föreläsning idag, vilken bedrift! Hm..
 
Äh, nu ska jag slå mig ner i soffan och läsa lite samtidigt som jag tittar på tv. Japp, säga vad man vill om mig men kompromissa - det kan jag!


Kritvit helg!

Back on Campus efter ännu en helg hemma i Ronneby. Har blivit lite för många hemresor på sistone och betydligt färre fester än i höstas. På sätt och vis är väl det lite skönt men ser fram emot nästa helg nu, en helg med fest på Campus! En helg där allting är som vanligt..  Den här helgen har jag dock hunnit med lite allt möjligt. Blev en filmkväll med Brattan, inflyttning och målande av mitt nya rum hemma i Ronneby samt besök i kyrkan idag då kusin Johanna konfirmerades. Inget festande - kritvit helg!

Oron, tankarna och det dåliga samvetet kryper på.. Vill bara att allt ska gå tillbaka till det som det var innan. Eller?


Tack för att ni finns! (Trots att jag ibland är lite hemlighetsfull). 

Ännu en..

Har varit väldigt rastlös på sistone, har haft svårt att sätta mig ner och njuta av att inte behöva göra någonting. Därför har jag nu tillverkat ännu en blogg (snacka om att inte ha något liv!), dock en mycket mer opersonlig blogg med lite roliga grejer som jag hittat. Ta en titt om ni har lust!

http://sniiigel.blogg.se


Nu ska jag ut och njuta lite i solen!

Rosa moln

Kommer att sväva på små rosa moln hela dagen med ett stort leende på läpparna. Gud vad glad jag är! :)


En skugga

Det drar en skugga utmed murarna i kväll. Den är sval och förtegen.
Du har sett den i ögonvrån förr när du vandrat dom tomma stegen.
Du har sett den passera och göra natten så märklig.
Du vet att verkligheten är inte alltid så verklig.


Rastlöshetens hem

Får panik, har ingenting att göra! Känner mig enormt rastlös och ändå är jag helt slut så orkar egentligen inte ta tag i något mer idag ändå. Ringde till mamma för någon minut sedan (något som jag gör ytterst sällan då det är alltid hon som ringer mig!) och tog inte många minuter innan hon påpekade att jag är alldels för trött för att jag ska orka prata med henne. "Du måste lugna ner dig och sluta upp att vara så rastlös, sätt dig framför tv:n eller nåt och gå och lägg dig tidigt ikväll!". Hm, konstigt att någon kan känna en så väl att de märker att man är trött per telefon trots att man gör allt för att dölja det. Å andra sidan är väl jag som en öppen bok då jag blir irriterad och stressad av att prata i telefon trots att jag inte har något annat att göra,"kan du komma till slutpoängen någon gång istället för att bara prata om allt annat?".

Jaha, så vad ska jag då göra denna kväll? Jag har städat, jag har bytt lakan, jag har gått runt växjösjön, jag har lagat mat och ätit, jag har bakat bröd, jag har rensat ut garderoben samt mina lådor och slängt en massa skit samt burit upp en del grejer till vinden. Vad ska jag nu ta mig till? Äh, får väl sätta mig framför tv:n ändå trots att jag verkligen inte har någon större lust med det. Åh, vill göra något men vad vet jag inte!


Det finns många frågor, frågor utan svar. Men ibland kanske det är bättre att inte veta, att förbli ovetande? Jag blir väl rädd annars antar jag, alltid denna jäkla rädsla för något som jag egentligen inte borde vara rädd för..