Bäst att sätta sprätt på pengarna innan de tar slut!

Sommaren känns alltmer avlägsen och det känns som om man aldrig varit borta från Campus. Igår hade vi vår första föreläsning och det verkar ändå vara ganska bra föreläsare i den här kursen (även om vi ett tag funderade på om den snorkiga typen var en transvistit!). Efter det vankades optikern och sedan träning (japp - nu är vi igång med även den!).

Idag spenderade vi några timmar på förmiddagen på bibblan och sedan tröttnade vi på det och begav oss ner till stan. Hm, första riktiga plugg-dagen borde man kanske vara liiiite mer ambitiös och spendera liiiiite mer än några ynka timmar på bibblan. Men så är det när csn-pengarna kommit in på kontot - måste ju sätta sprätt på dem direkt! Efter stan tog jag och Johanna cyklarna och begav oss bort mot Citygross för att veckohandla och ojojoj vad vi handlade. Kommer ju räcka låååångt mer än en vecka i alla fall. Hehe!

Imorgon vankas simning på morgonen och sedan föreläsning på både för- och eftermiddagen. Åh vad det känns bra ändå att vara tillbaka (tro det eller ej!). :)


Har även varit en sväng på Novischmässan och roffat åt oss lite pennor. Hehe, är man en fattig student så gäller det att passa på!

Kommentarer
Postat av: Jooeee

haha... det blev snarare en månadshandling!! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback