Godnatt!

Jaaa.. jag vet! Jag ska gå och lägga mig mamma Johanna! Men jag kunde inte låta bli, jag var bara tvungen att efter att ha satt in alla bilderna i albumet också skriva kommentarer till alla bilderna och helt plötsligt råkade klockan vara halv två. Hrm!

Vill i alla fall meddela folket som trots förvarningar läste hela mitt förra blogginlägg att jag haft en mycket trevlig afton! Först blev det matlagning hemma hos mig med Johanna och Malin (eller i ärlighetens namn var det nog mest de som lagade och jag som.. ja, jag blandade exempelvis måltidsdrycken och bistod med min lägenhet!) och sedan blev det bio i stan med Johanna - "Underbar och älskad av alla". Efter det blev det diskning och sedan tv-kväll hemma hos mig. Niiiice! 

Vill också förvarna folket om att jag och Johanna är grymt kriminella människor så akta er för oss! Vi cyklar utan cykellyse om kvällarna OCH dessutom på trottoaren. Ajajaj! Dessutom cyklade vi mot rött ett antal gånger under kvällens gång. Shit, hur ska detta sluta egentligen?! Vem vet, inom kort kanske vi rånar godis från småbarn coh stjäl rulatorer från pensionärer.

Men innan jag börjar med några sådana dumheter så ska det sovas.. O ja vad det ska sovas nu! Så godnatt, goodnight och guten nacht! Sleep tight!

Kommentarer
Postat av: Jooeee

tjena!! hahaha... oj, va vi lät kriminella när allt kom på print... tihi* men det är ju som sagt lika bra att slå på stort, heheheee!!
men du, hur många kort blev det för varje händelse? blev det bra balans?! hahahaa;P

Postat av: Julia

Vilken sjukt snygg header du har skaffat dig! Har du fixat den själv? Kram Julia

2007-09-08 @ 20:05:47
URL: http://bagladies.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback