Kräftskivan 2009

Vet inte om det blev så mycket till kräftskiva. Visserligen åt både jag och Johanna kräftor men de övriga höll sig till räkor. Visserligen hade vi också tagit fram hög med snapsvisor, men de sjöng vi aldrig. Däremot hade vi trevligt, åt gott, skrattde samt tittade på Idol och Greys Anatomy. Så visst blev det en mycket lyckad och trevlig kväll ändå!

Imorgon är det plugg på förmiddagen som gäller och sedan bär det av mot Karlskrona - igen! Lever på tåget numera - jag och min käre livskamrat Resväskan. Ibland förvånas jag av vad jag själv tar mig för.



Bjuder på några bilder från Kräftskivan 2008
- en kräftskiva som var betydligt mer onykter än årets!

Kräftskiva är att vänta..

Sitter och ensampluggar i ena änden av biblioteket. Går väldigt segt. "Skadeståndsrätten; en introduktion" är en otroligt trist bok! Läs aldrig den frivilligt (om du nu av någon konstig anledning skulle få för dig det). Visserligen är den på svenska men känns ändå svårläst. Eller är det helt enkelt jag som är trög och på tok för ointresserad. Mycket möjligt! Solen skiner ute vilket gör att man blir mer sugen på att höstpromenix än att sitta här och stirra ner i en grå tråkig juridikbok.

Ikväll är det kräftskiva hos oss som gäller. Någon snaps (som annars hör kräftskivor till) lär dock inte förekomma. Som de exemplariska studenter vi är (alternativt på tok för gamla och inte orkar med fest mitt i veckan) har vi bestämt att en lugn nykter kräftskiva nog är att föredra om vi ska orka med morgondagen. Kommer nog att bli trevligt ändå och kräftor är ju alltid gott!

Det var den här minipausen - åter ner med näsan i boken!


En veckas arbete till ända på en förmiddag

Hemma nu en liten snabbis vilket inte var medräknat i dagens planer. Har utfört mycket idag! Det som vi hade beräknat skulle ta oss hela veckan utfärdade vi på en förmiddag. Har vi verkligen fattat uppgiften rätt? Är det inga andra avtal eller klausuler vi ska upprätta eller är det några andra paragrafer vi bör titta på? Men efter att ha fått ett mail från handledaren där det står "Ni har verkligen fattat galoppen!" så tycks vi inte behöva uträtta så mycket mer grupparbete den här veckan. Vi är helt enkelt "strålande" för att citera vår käre Håkan. Får väl se om han återkommer med något annat under veckan.

I eftermiddag har det varit föreläsning om skadestånd. Är fortfarande otroligt trött sedan helgen, vilket märktes på föreläsningen. Orden flöt bara ihop till en enda soppa och mina föreläsningsanteckningar lär med all säkerhet vara väldigt spretiga. Måste se till att komma i säng i tid ikväll så jag får de timmars sömn som jag behöver.

Ikväll är det möte med Näktergalen som gäller. Skall besöka en skola som ligger på andra sidan stan någonstans. Att hitta den kan verkligen bli en utmaning. Jo jag vet, jag har bott här i över tre år nu - men sanningen är den att det är först egentligen vid årsskiftet som jag flyttade till Växjö på riktigt. Tidigare var vi enbart "Campus-bor". '

Bara att hoppa upp på cykeln (eller kanske ska skriva "cyklen") och ge sig iväg!


Måndagskväll

Tredje inlägget idag. Finns ingen hejd på det jag har att säga och ändå har jag inget som helst att berätta. Märkligt värre. Landat i Växjö igen. Här är det tyst. Kombon är kvar i Skåne hos pojkvännen. Men gör inte så mycket, just ikväll känns ensamheten allt annat än jobbig. Blir en kväll i soffan med de svenska Hollywoodfruarna. Precis lagom efter en hård helg.

Trevlig kväll!



Hur man får det att gå ihop ekonomiskt? "Han betalar allt. Toppen!" Sänder även med ett litet tips från en av Hollywoodfruarna; säg till din man att krukan kostar 65 dollar (fast den kostar 400 dollar). Ta sedan lite på kortet och lite på matkontot så får man en sådan här fin kruka! Smart värre! Hrm.

.

Inte blivit mycket gjort idag. Eller rättare sagt jag har gjort det jag har kunnat men det var inte mycket det. Så kan det gå när man lämnat böckerna på hemmaplan och endast har med sig en lagbok och anteckningarna. Med handen på hjärtat hade det förmodligen inte uträttats några under idag ändå. Tröttheten hägrar. Någon timme kvar till hemresan...


Helgen i ett (olidligt) sammandrag

Måndag. Befinner mig just nu i Karlskrona där höstmörkret har lagt sig ordentligt idag. Regn, rusk, mörker och blåst. Därav väntar jag till kvällen med att bege mig tillbaka till Växjö igen. Kan likväl sitta inne och plugga idag, även om det egentligen är bland det sista jag känner för. Hade mycket hellre krypit ner under täcket och spenderat dagen med att se på film och glömma att höstdagar som dessa finns. Dessutom har det varit en ganska hård helg så särskilt utvilad känner jag mig inte.

Fredagen spenderade jag i Timmernabben hos Johannas familj. Blev precis som en fredagskväll skall vara; Jag, Johanna, Mathilda (8 år) och Jacob (snart 4 år) lekte med lego och Turtles. Tillsammans byggde vi upp ett helt hus med allt som hör därtill (en hästhage, totempålar, palmer och en stridsvagn). Det är lätt att bli barn på nytt..

På lördagsförmiddagen var det dags att se på fotboll. Vi vandrade bort till fotbollsplanen för att se den blivande fotbollsstjärnan Jacob göra storsuccé. Dock är det ju inte så lätt att spela fotboll när man blott är 3 år och när alla medspelarna är ett par år äldre och därav dessutom spelat ett år längre. Vi fick i alla fall se på fotbollslekar såsom;
- Kom alla mina fotbollsspelare!
- Vi törs inte, för Zlatan!
- Men kom ändå!

På kvällen var det dags att inträda Kalmar där "Malins inflyttningsfest" stod på schemat. Blev en kväll full med alkohol (för mig något mindre än för andra), guitarrspel, allsång och Kalmar-låtar som vi aldrig hade hört talas om. Mycket folk var det, ställer mig frågande till om det hade gått in en enda till i den lilla lägenheten. Framåt småtimmarna blev det utgång på Palace, ett precis lagom ställe med bra musik och mycket dans - precis som vi ville ha det!

Landade alltså i Karlskrona under gårdagen. Blivit en hel del farande under helgen och än är inte helgens resa över; måste ta mig tillbaka till Växjö igen. Veckan i övrigt skall kantas av grupparbete, möte med Näktergalen, kräftskiva, klipp och sling av håret, ännu en resa till Karlskrona. Under veckan kommer vi även få en inneboende som skall stanna i 1,5 vecka; Martin.

Det var allt för tillfället. Jag är uppriktigt sagt imponerad över att Du har orkat läsa ända ner hit. Måste vara lite av en presation, för inte kan det varit mycket av intresse som har skrivits här.

...

Jag tror att någon blev lite sur. Men jag menade faktiskt bara väl. For real.

Helg = vila?

Första mötet med Näktergalen idag. Ska bli mentor för en liten flicka på åtta år. Ser fram emot det - ska bli roligt och förhoppningsvis givande på många sätt!

I övrigt har kvällen bestått av packning. Imorgon bär det av mot Timmernabben för att besöka mina "svärföräldrar" (inte de riktiga förståss utan Kombons föräldrar). På lördag är det Kalmar som gäller med inflyttningsfest hos Malin. Samtliga stjärnor kommer att närvara så förutsättningarna för en toppenkväll kan väl knappast vara bättre. På söndag blir det tåget mot Karlskrona (förmodligen lite lagom dagen efter) för att besöka Niklas och på måndag landar jag åter i Växjö. Med andra ord är det fullt upp i helgen - ingen vila här inte!

Trevlig helg på er!

Nu är dag ute...

Nu är dag ute, och löses ej panter åter; have då panthavaren våld, att den å häradstinget en gång, och i staden å tre måndagar, uppbjuda och sedan lagligen värdera och mäta låta. Vill då ägaren lösa panten åter; göre det i staden inom fjorton dagar, och å landet inom en månad, sedan det honom kungjort var, och gälde därtill den ränta, som han utfäst haver. Vill eller gitter han ej; stånde honom fritt, vad han hellre vill låta panten under offentligt utrop till salu gå, eller låta borgenären den behålla efter värderingen. Varder panten högre värderad, eller försåld, än gälden är; njude då gäldenären det över är: panten minde; fylle han bristen.

Nej det här är ingen dikt, även om det kan låta så. Detta är faktiskt ett utdrag ur Svenska Rikes Lag; Handelbalken, kapitel 10 (Om pant och borgen), andra paragrafen. Texten är uråldrig då lagen är från 1736. Tydligen gillade de kommatecken på denna tid.

Det är det här jag sysselsätter mig med om dagarna; tolka lagar. Jag förstår om ni är avundsjuka.

Inte en byggnad som alla andra..

Bibblan är platsen just nu. Här har jag spenderat otaliga dagar de senaste åren. Mycket har jag upplevt här. Det har funnits dagar som har kantats av förtvivlan och hopplöshet. Det har funnits dagar då jag bara har velat ge upp det här med studierna, avsäga mig allt som har med Växjö Universitet att göra. Det har också funnits dagar som har kantats av skratt och märkliga konversationer. "Bibliotekssyndromet" är ett välkänt fenomen i vår lilla krets som vi allt som oftast har drabbats av. På bibblan har vi smygspanat på polisstudenter samtidigt som en kopp varm choklad (eller kaffe) avnjutits, planerat de absolut bästa festerna och förbarmat oss över att alla andra utbildningar verkar vara så lätta - varför i hela friden valde vi att läsa ekonomi?! Vi har köat utanför biblioteket innan öppningsdags för att sedan med vassa armbågar sprungit in för att hinna först till de bästa grupprummen (faktiskt till och med på söndagarna). För alla utomstående icke-studenter kan detta givetvis låta märkligt, men för oss har detta varit en del i vår vardag. 

Ja, mycket som har med studentlivet att göra härstammar faktiskt från denna byggnad. Just idag utövar jag ensamplugg i en liten hörna i bibliotekets ena ände. Skall nog överge mina biblioteksfunderingar nu och återgå till pluggandet..


Inställt.

Inställt träningspass på grund av väderlek; ösregn och rusk! Svar nej, vi skulle inte träna utomhus. Men som de tvättäkta studenter vi är har vi inte tillgång till någon bil. En cykeltur till Vugi hade varit lika med en kalldusch innan träningen. Kanske lika bra att vi hoppade det ändå (trots att jag är väldigt besviken för tillfället) då höstens förkylning och halsont har börjat göra sig gällande. En genomblöt och dessutom tränande Camilla hade förmodligen varit dödsstöten. Att bli sjuk på riktigt finns bara inte!


Glöm för guds skull inte försäkringen!

I natt har jag åkt skidor. Jo det är faktiskt sant, i drömmarnas värld. Härligt att svischa ner för de vita backarna! Denna skidhistoria hade dock en baksida; brist på försäkring. Pappa hade glömt att betala försäkringen på de hyrda skidorna (något som jag alltid brukar göra annars). Mina skidor gick av på mitten när jag skulle tvärnita vid backens ände. Panik! Jag var arg, mycket arg. Den enda gången jag tidigare inte betalat någon försäkring på mina hyrda skidor var i Polen, där någon sådan motsvarighet inte fanns. Där blev både jag och Sarah av med våra skidor och till följd av detta blev vi förhörda (jo faktiskt förhörda!) på en polisstation där vi fick prata engelska med en tolk för att göra oss förstådda (något som både jag och Sarah sent lär glömma). Så hur korkad kunde Pappa vara som inte hade tecknat en försäkring?!

Sedan vaknade jag. Så vad betyder denna dröm? Tja, förutom att jag längtar tillbaka till tiden då jag var i Sälen tillsammans med mina stjärnor från Campus, så förmodligen inte så mycket. Men ska du iväg och åka skidor inom den närmaste tiden (din lyckost!) och då skall hyra skidor - glöm för guds skull inte försäkringen!

Föreläsning nästa!



Rutiner

Jag gillar rutiner. Gillar att ha ordning. Att veta hur dagarna framöver ska se ut. Att slippa oroa sig för att saker och ting inte skall hinnas med. Alla sysslor har sin tid.

Idag har jag pluggat på hemmaplan. Lagade mat vid lunch som även skall räcka till morgondagen då vi är i skolan. Tränade på VUGI som planerat. Hem, slänga in en maskin tvätt, in i duschen, äta mat som vi gjorde ordning under gårdagen och nu är det slapp framför tv:n som gäller (springer ner till tvättstugan i reklampauserna). Allt är i sin ordning, något som jag har längtat efter under en väldigt lång tid. Hela veckan är planerad in i minsta detalj (näst intill)

Ja jag trivs just nu - faktiskt! (Även om spontanitet är högst uppskattat)

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Kunde inte sagt det bättre själv!


Årets första riktiga höstdag


Idag är det pluggdag som gäller. Lika bra det kanske nu när höstmörkret har fallit ordentligt över Växjö och allt är grått och trist. Men kan väl knappast klaga på höstvädret i Växjö i år, sällan har vi haft så många soldagar på rad i Smålands mörka skogar. Trots dagens trista höstväder har jag dock svårt att motivera mig med att sätta mig med min aktiebolagsrättsbok (jobbigt ord och lika jobbigt som det låter!). Av någon konstig anledning.. En annan sak som står på dagens schema är träning. Saknar nästan min träningsvärk så nu ska vi sätta fart igen!

"Varför köpte du en ny dator? Slängde du den gamla i väggen eller?"
Den där lilla incidenten lär jag aldrig få glömma...
(Bild: Hösten 2007)

Tjejkväll

"Svenska Hollywoodfruar" - Det är knappt att man vet om man ska skratta eller gråta. Vilket skämt till liv. Jisses!

Anna (ja alltså inte Anna Anka förståss utan fröken Pedersen) kom förbi ikväll, evigheter sedan vi såg henne sist så var mycket trevligt. Lite tjejsnack, en nypa fika och krydda till det med"Svenska Hollywoodfruar" och vi har ett recept på en mycket trevlig tjejkväll! Annars har dagen flutit förbi med seminarium, storhandling på City Gross samt slappande i soffan till Winnerbäcks toner.

Nu är det sängen som gäller. Släcker lampan och säger godnatt!

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Lars Winnerbäcks nya album är nu här. I december väntas konsert med de bästa här i Växjö. Jag är lycklig!


Nystart.

Ny vecka. Ny start. Nya utmaningar. Veckan börjar med ett seminarium i Aktiebolagsrätt. Kan det bli bättre? Faktum är att min almanacka är näst intill fulltecknad för den här veckan så blir fullt ös, medvetslös! Ser dock fram emot helgen då vi bär oss av mot Kalmar - ska bli skoj värre! :)

Söndagsförmiddagar som de ska vara...

Sitter här vid min nya bärbara dator framför tv:n en söndagsförmiddag. Varken Niklas, Johanna eller Daniel har gått upp ännu så jag smyger omkring här i lägenheten så ljudlöst som det bara går. Diskhögen är enorm men den får vänta.

Har varit en mycket mysig helg. I fredags fick jag och Johanna besök av Malin, Niklas, Daniel och Lina. Åt lite grekisk pyttipanna, drack lite gott, tittade på Idol och hade en allmänt lagom kväll. När det var dags för Lina att gå hem följade jag, Niklas, Johanna och Daniel med som sällskap. En promenix i friska luften en kväll som denna vore väl härlig! Killarna verkade dock inte lika nöjda med detta val som vi, då de tog en taxi hem från Campus medan jag och Johanna (lite småsura) traskade hem alldeles ensamma. Under gårdagen shoppade vi lite i stan, lagade lite god mat (söndagsstek till max!) och gick på en bio för fyra - den nya Stieg Larsson-filmen.

En precis lagom helg går med andra ord mot sitt slut.. Dagarna går på tok för fort!

Rullator sökes!

Idag är jag i stort behov av en rullator, eller allra helst en rullstol. Värker i alla muskler efter träningen, inklusive i de som jag inte ens visste fanns. Dagens schema; Snabbstädning, plugg, stan med Johanna och Malin, och laga mat till våra tre (eventuellt fyra) gäster.

Idag fyller världens bästa Mamma år. Tack för att du finns och att du alltid ställer upp när helst det är något! Vad skulle vi göra utan dig? HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!

Och idag kommer Blubbo! ;)

Haha!


Näsan i lagboken

Ännu en pluggdag går mot sitt slut. Har spenderat halva dagen på hemmaplan och den andra halvan på bibblan - hela tiden med nästan långt ner i lagboken (eller ja, stundtals har jag väl tittat upp också). Imorgon väntas besök i form av Malin, Niklas och Daniel (om inte han dyker upp på lördag istället). Ska bli trevligt värre!

Mycket riktigt hade jag rätt igår - träningsvärken känns idag! Och den ska byggas på för nu väntas ett aroebics-pass...




AJ!

Morgondagens träningsvärk kommer inte vara att leka med. Armarna skakar av minsta lilla anstängning för tillfället. Men det är det väl värt, för nytta lär ju kvällens träning i alla fall ha gjort. Tur att jag kan spendera förmiddagen med hemmaplugg imorgon och inte har bråttom iväg till en föreläsning, för kan bli svårt att ta sig upp ur sängen.

I övrigt har jag nog inget att tillägga. Tröttheten hägrar så lär bli tidig sänggång.


Ett avslut.

Solen skiner men det känns att det är höst i luften. Råare luft och kallare vindar. Visst är det mysigt att kunna tända lite ljus och krypa upp i soffan under en filt. Åt mumsig kycklingsoppa igår, något som inte hade kunnat accepterats som middag för en dryg månad sedan. Men nu finns det ju inte bara fördelar med hösten. Vi går även mot mörkare tider, mot dagar då solen inte syns till på flera dagar i sträck. Jag behöver planer. Behöver återigen något att se fram emot. Söker ljuset i mörkret. Jag vet, jag är hopplös.

Hur som helst, här är ett avslut på min sommar 2009 - ett bildkollage. Minnen som värmer.













Paus.

Plugg, plugg, plugg. Sakta men säkert går det framåt, bättre än väntat även om det går lite trögt emellanåt. Krävs att man tar lite pauser då och då för att få energin att räcka till. Blev en promenix-till-ica-paus innan lunch och sedan en eftermiddagsfika på balkongen i solen alldeles nyss. Nu blir det ännu ett ryck, ska försöka orka läsa åtminstone några sidor till innan det är dags att ge upp för dagen. Ikväll är det ett muskel-pass på Vugi som gäller. Puh, lär vara död under morgondagen!


Godnatt!

Dags att sova. Egentligen vet jag inte om jag är trött. Men jag borde väl vara det...?

Helgen är planerad - blir ett Malinbesök på fredag och bio för fyra på lördag. Ännu en ganska lugn helg men är väl lika bra det för helgen därpå i Kalmar lär blir desto hårdare! ;)

Utrensning

- Den kan vara bra att ha..
- Men kommer du verkligen att använda den igen?
- Nä.. förmodligen inte!
- Varför då låta den ta plats i garderoben när det finns de som behöver den bättre..?
- Sant, släng den!

En liten konversation med mig själv när jag rensar ur garderoben. Har dock valt att vara lite försiktig den här gången. Vill inte göra om samma misstag som jag gjorde förra året, då jag rensade ut större delen av garderoben (som en slags symbolisk handling för upprensning i mitt liv) för att sedan inse att jag knappt hade något kvar. Nu ska jag dammsuga lägenheten innan det är dags för tvätt och matlagningen. Är på topp ikväll, detta till trots att jag varit uppe sedan 06.00!



Nattgäst på ingång

Åter i Växjö efter en helg i Karlskrona. Och vet ni, för en gångs skull känns det värt att packa upp väskan eftersom det jag nu ska spendera hela nästkommande helg i Växjö! En evighet sedan sist, närmare bestämt en hel sommar sedan. Ingen klumpig väska att bära på, inga tåg som strular, ingenting! Bara hemmafrid, lite besök och trevligheter. Jag är nöjd, eller snarare mycket mer än nöjd!

Ikväll står det tvätt på schemat. Kvällen till ära skall vi även få ett besök av en nattgäst, i form av en efterlängtad filur vid namn Martin! Inte setts sen examensbanketten så skall bli skoj med lite uppdatering.

I övrigt kommer veckan bestå av plugg, plugg, plugg samt lite träning innan helgen är här igen!

Hopplöshet

Killar är helt enkelt hopplösa. Ett konstaterande jag och min kära Kombo har kommit fram till ett antal gånger den senaste tiden.

Ännu ett konstaterande; går inget vidare med mitt pluggande! :P

Måndag.

Måndag och jag befinner mig fortfarande på Blekinge-mark. Idag blir det plugg till max. Vad annars kan man göra ensam i en liten etta i Nättraby? Hm, av någon anledning känns svaret på den frågan inte så självklart. För visst är det så att när studierna kallar finns det helt plötsligt miljoner andra saker man kan göra!

I övrigt har det varit en mycket lugn helg. En liten shoppingtur i Staun i lördags samt ett Ronnebybesök igår, men det är nog det hela. Skönt att bara få vara för en gångs skull.

Nähä, studierna kallar!


Pengar är till för att rulla!

Vilken dag det här har varit! Var tänkt att bli lite snabbshopping på förmiddagen och sedan plugg på eftermiddagen men icke! Istället blev det en heldag på stan där pengarna rullade som aldrig förr - shopping i mängder samt sushi till lunch. Vågar inte ens kolla upp hur mycket pengar som har försvunnit under dagen av rädsla för att få en mindre hjärtinfakt. Att jag dessutom shoppade under gårdagen för sammanlagt 1400 kronor gör knappast att det känns bättre.

Nåja, var ju inga onödiga saker jag köpte utan mycket behövliga ting som kommer komma väl till pass under hösten och vintern. Ikväll har jag tränat step på Vugi i mina nyinköpta träningskläder. Härligt det! Underkläder. Ett omdiskuterat ämne de senaste dagarna. Otroligt tråkigt att köpa, jobbigt att prova och sjukt dyrt egentligen. Nu kommer det dröja lääääänge innan några fler nya underkläder landar i min låda i alla fall.

Nu blir det soffan och Idol, eventuellt hjälpa kombon med hennes hårfärgning samt packa inför morgondagen då jag ska bege mig till en efterlängtad filur i Karlskrona!

Åldern som tar ut sin rätt..?

Tjejkväll hemma hos Lina i afton. Blev lite middag, fotboll och Idol i hennes nya sambolägenhet. Blev mycket prat kring samboförhållanden, att vi borde planera in en Bingo-lotto-afton snart och att de borde visa mer av de avklädda fotbollsspelarna i bild på tv:n. Vid 22 bestämde jag, Johanna och Emelie att det var dags för oss att bege oss hemåt. Klockan skulle ju snart slå sovdags. Cyklade hem genom ett Campus som knappast tyckte att det var dags för sovdags. Dunka-dunk och PARTY!

Summan av kardemumman; vi diskuterar hellre hur man ska få pojkvännen att frivilligt ta ut soporna, än att göra upp storslagna planer för kommande helgens vilda fester. När slog vi plötsligt om från att vara unga festande studenter till att bli gamla och tråkiga...?

Costa Brava

Jag tror att jag börjar få lite ordning på mitt liv. Äntligen! Gårdagen var kaotisk men det mesta tycks nu kunna gå vägen. Gårdagen ägnades åt att stooorhandla till ett mycket matfattigt hem (som nu istället har en överfylld kyl och frys), packa upp all packning, boka tvättid, plugga hela eftermiddagen på bibblan, tränade på VUGI (efter en mycket träningsfri sommar), laga mat och sedan plugga igen. Nog somnade jag fort igårkväll alltid.

Dagen har bestått av ännu mer plugg. Att detta enbart är andra dagen på terminen känns helt sjukt. Har det verkligen varit ett helt sommarlov sen sist, för visst är alla gamla rutiner redan hårt inkörda? Enda skillnaden är att skolan är full av en massa okända människor och att många fattas och saknas. Malin och Martin - kom tillbaka!

Spanien var underbart. Kan berätta mer om det en annan gång. Nu är det tvätt som står på schemat. Tills vidare får ni hålla tillgodo med ett par bilder. För nog säger ändå bilderna något oerhört mer än vad ord någonsin kan göra...










Tillbaka i Verkligheten

Verkligheten skrämmer. Kaos i huvudet. Pulsen farligt hög. Tanken på att glömma allt och åka tillbaka till lugna Spanien slår mig snabbt. Men ingen mening att rymma.

Det kommer att bli en låååååång dag!