Färdigställd, klar, avslutad, finito.... allt!

Magisteruppsatsen är färdigställd, klar, avslutad, finito..! Tryckt upp den idag och fått den fint inbunden. Känslan just nu är faktiskt ganska obeskrivlig. Efter allt slit, alla sena kvällar, all frustration så är den äntligen klar! Nu är det bara opponering kvar samt slutseminarium på fredag (samt ett krampaktigt hållande av tummarna för att vi inte ska bli totalt dissade).

Blev lite firande i eftermiddag. Vad sägs om en glass tillsammans med gruppkamraterna i hård blåst och en rask promenad runt Trummen (när unnade jag mig tid till det senast?).0 Snart ska jag och Kombon dessutom festa loss på varsin (ugns)grillad majskolv. Det är mumma det!

Sista veckan som student i Växjö är här. Jag ska se till att njuta till max och försöka umgås så mycket så möjligt med de jag kommer sakna något enormt efter flytten.

Nättrabyfest i bilder







Avslutar med min favoritbild från kvällen.
Finns det inga stolar att dansa på får det duga med bänken i buss-skjulet!



Helgens bravader.

Underbart skoj lördagskväll med flickorna i Nättraby igår. Vin kombinerat med sexparty resulterar i mer fnitter än vanligt. På grund av enorm trötthet slutade min kväll i hemgång istället för utgång, något som jag absolut inte ångrade i morse. Har nu åter landat i Växjö. Flyttpackat en hel del. Kasserat en hel del. Och nu sitter jag och Kombon i min gamla tvåsits-soffa (vår andra soffa hämtades av sin nya ägare i lördags) och tittar på Bridget Jones. Om precis en vecka byter vi livet som kombos till livet som sambos på varsittt håll.

Morsdag dagen till ära, dessvärre en dag som min mor får ha tillgodo då tiden helt enkelt inte räcker till allt man vill för tillfället. I vilket fall som helst kan jag i alla fall stoltsera med att ha världens bästa Mamma som ställer upp i vått och torrt! ♥

"Bara"

Ännu en heldag med magisteruppsatsande men nu (äntligen) är uppsatsen i alla fall så gott som klar. Nu är det "bara" korrläsning och fixande av detaljer innan det är dags för inlämning på tisdag. Med andra ord är helgen räddad! Blir nog en liten sväng till Karlskrona imorgon ändå. Behöver lite miljöombyte och då lördagskvällen bjuder på sexparty känns det ju svårt att tacka nej.

Om en vecka kommer jag vara redlöst berusad på min examensbankett. Det ni! Efter det vill jag att ni tillkallar mig "Magister Camilla". ;)

Pyjamasparty

Vi har länge pratat om att ha ett pyjamasparty; jag, Johanna och Marcus. Och ikväll skall det bli av. Nu sitter vi här alla tre i köket och har det festligt värre. Jag och Johanna dricker bubbel, medan Marcus hånglar med sitt ragg. Planen är att vara uppe riktigt länge i natt, då detta hör pyjamasparty till.

Att  bubblet består av coca-cola, att natten skall spenderas med hårt magisteruppsatsande och att Marcus ragg består av en miniräknare (?!) väljer jag att utelämna.

Trevlig kväll!

Sushiafton

Magisteruppsatsande i bibblan 8-19 och sedan avnjöts denna måltid på Maido i goda vänners sällskap.  Kommer verkligen att sakna Maido! Precis kommit hem och nu slappas det i soffan framför säsongsavslutningen av Greys Anatomy. I reklampausen väntas dammsugning av lägenheten. Det gäller att utnyttja den lilla lediga tid som erbjuds.


Handledning till magisteruppsats

Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning. Tidigare forskning.

Tack för tipsen!


Marcus söker...

"Blond ung tjej med stora pattar och som är dum i huvudet blir bra!"

Känner du dig träffad så hör av dig så ska jag förmedla dig vidare.

1 vecka och 48 minuter

Uppsatsen utan slut skall snart vara färdig. Om en vecka och 48 minuter skall den vara inlämnad och klar. Innan dess är det dock mycket som skall justeras, borde grov- och finjusteringar.

Om en vecka och 48 minuter kommer jag att vara lycklig!

Valår

En liten politisk fundering så här på kvällskvisten.

Rött eller blått? Rött!
Sahlin eller Reinfeldt? Reinfeldt!

Vad blir slutsatsen av det? Tror verkligen att Sahlin som partiledare kan bli sossarnas fall i höst. Förtroende och hennes namn känns främmande att ens använda i samma mening. Får nog fundera ett tag på vad jag själv egentligen ska lägga för lapp i valurnan. Vad sägs exemelvis som grönt? Slutligen hoppas jag verkligen innerligt att svenska folket är tillräckligt intelligenta för att inte rösta på något så korkat parti som Sverigedemokraterna.

Over and out.

VARNING!

Denna musikvideo kan ge bestående men (i form av ett evigt nynnande).
Jag tror bestämt att de där Nättrabyborna har ett mycket dåligt inflytande på mig. ;)


Sista gången...

Sista träningspasset någonsin på Vugi idag, kommer att saknas. Är en del kvar på "kvar-att-göra-sista-gången-innan-flytt-listan". På onsdag väntas exempelvis sushi på Maido tillsammans med Jossan. Både Vugi och Maido kommer att saknas till max. Får hitta mig ett nytt träningsställe i Karlskrona och något nytt sushi-hak också kanske.

Lite kvällsfunderingar från en trött individ. Något jag definitivt INTE kommer att sakna är magisteruppsatsen. Blä!

Grillad majskolv nästa - mums!


17 månader. Ingenting att fira men väl något att ägna en tanke åt och kombinera det med ett leende.



A lot to do..

Då har jag återigen landat i Växjö efter lite välbehövlig ledighet i Karlskrona. Varit en mysig helg i trevlig sällskap. Gårdagen spenderades med långfika på stan tillsammans med Linn, samtidigt som killarna fiskade ute på Almö. På kvällen blev det grillning för fem (dock inte fisk, även om killarna fick en rejäl gädda) och sedan bar det av in till stan för en trevlig kväll hemma hos Veronica och Per. Dagen har till större delen spenderats hemma hos familjen i Ronneby. Har även varit på introduktionsmöte på Tarkett inför det stundande sommarjobbet på ekonomiavdelningen.

Två veckor kvar. Vid den här tiden om två veckor kommer den här lägenheten vara tom på mina tillhörigheter. Och om tre veckor kommer lägenheten vara klinisk ren inför den stundande besiktningen. Det går fort nu, rejält fort. Men innan flytt är det mycket som skall hinnas med. Magisteruppsatsen skall färdigskrivas och redovisas, vi skall vara med om en hejdundrande examensbankett och fira vår magisterexamen till tusen. Mycket jobbigt och mycket roligt är således att vänta.

Dags för ännu ett djupt andetag och sedan gasen i botten!

Lördag.

Det finns dagar som helt enkelt är mycket bra. Precis så har den här dagen varit (eller gårdagen blir det kanske?) Bra, Bra, Bra..!!

Allt för mig.

Längtan.

Ögonen går i kors. Magisteruppsatsande till max idag. Nästan kommit halvvägs med analysen idag, vilket faktiskt är väldigt bra jobbat. Efter det väntades ett stenhårt muskelpass i en väldigt varm lokal på Vugi. När jag och Kombon sedan vandrade hem i ösregnet och åskan var vi helt slut.

Men nu är det bara EN uppsatsdag kvar för den här veckan. Sen bär det av mot Karlskrona för att äntligen få lite ledigt. Helg, helg, underbara helg! Imorgon är det två veckor kvar tills examensbanketten. Ny klänning? Ja, när ska jag hinna köpa det?

Punkt.

Vänskap bygger i grund och botten på ett ömsesidigt utbyte. Det finns de som glömt det eller kanske till och med aldrig förstått det.

Allt för mig.

Adressändring

Och vad kommer skilja det här blogginlägget från gårdagens? Förmodligen nästan ingenting. Ännu en långdag på bibblan, följt av kvällsmat framför tv:n tillsammans med min lika trötta Kombo. Varför ändra på ett fungerande koncept?

Fick samtal idag om förfrågan att skaffa ny hemförsäkring. Adressändringen är redan gjord och den blekingska smålänningen skall återigen bli blekingebo. Ronnebytiden är dock förbi och jag skall nu istället bli (hör och häpna) Nättrabybo (i alla fall officiellt sett). Svar nej, det är ingenting jag är stolt över. Som den forna Ronnebybo jag är inser jag att det är strikt förbjudet att bli 0455:a, och ännu mer förbjudet att flytta till Nättraby. Men nu är det som det är och vi får väl helt enkelt se vad som sedan händer framöver. Gäller att ta ett steg i taget och komma ihåg att ett steg åtminstone är ett steg framåt.


Dagens bild

Är universitetsstudenter icke-läskunniga eller bara allmänt korkade?

Undrar hur överträdelser beivras? En snigel på ögat kanske vore ett alternativ.


.

Jag är trött. Eller nej, det var nog en underdrift. Magisteruppsatsande i bibblan 8-18.15 och sedan tog jag mitt pick och pack och gick direkt till Vugi för ett rejält träningspass. Landade hemma i soffan 20.45. Precis, jag är död (eller i alla fall halvt).

Kan fråga sig varför jag ens skriver blogg nuförtiden. Alla vardagar ser precis likadana ut och mitt liv är allmänt trist för tillfället. Men ska kanske inte klaga, har en förmåga att göra det alltför ofta numera. Ska försöka att bättra mig (men kan inte lämna några garantier).


Puh..

Utslagen i soffan. Det är min status för tillfället. Lämnade lägenheten 07.45 i morse och kom hem igen klockan 20. Kortdag, vad är det? Mycket har dock hunnits med. Magisteruppsatsande till max, lämnat in gammal kurslitteratur, haft handledarmöte samt gått på långpromenad med Sarah. Blev mycket prat om tråkiga saker såsom stress och panik inför framtiden. Avslutade dock promenixen med att konstatera att det framöver bara kan bli bättre!

Dags för sista avsnittet de svenska Hollywoodfruarna. De kommer att saknas!

Minnen.

Minnen väcks till liv. Minnen från en tid som är så långt härifrån man kan komma och ändå känns allt stundtals så nära. Allt som hände då har format den jag har kommit att bli. Jag ångrar ingenting. Tvärtom har mina tidigare val aldrig känts bättre.

Lite söndagskväll-funderingar från en trött Camilla. Dags att sova. Har en hård vecka framför mig.

Måsten.

Ja av nedanstående inlägg kan ni ju konstatera att jag har haft en superhelg. Hade verkligen önskat att det gav mig lite energi inför det som komma skall, men inspiration tycks vara en bristvara just nu. Första impulsen är att ge upp, lägga mig ner och utbrista "Jag vill inte mer. Uppsatsen är hopplös. Nu ger vi upp!". Inser dock att det vore ett enormt misstag och skall försöka att ge det absolut sista nu.

Det kommer ju bli en fantastisk uppsats (eller nåt). Så småningom. En dag kommer vi stå där, jag, Johanna och Marcus, med vår superuppsats och vara lyckligare än lyckligast. Vi kommer att gå på en fantastisk examensbankett och vara mycket stolta över allt vi åstadkommit under dessa fyra år. Med vår magisterexamen i företagsekonomi i hamn kommer vi vara störst, bäst och vackrast. Det är den bilden jag måste hålla mig fast vid nu. Måste. Måste. Måste.

Bakisdag

Dagen spenderas med bakishäng och detta utan minsta dåligt samvete. Jag, Johanna och Malin åt pizza för en stund sedan och nu slappar jag och Johanna i soffan. Äter lite salta bilar (det finns ingenting som är så gott som saltlakris "dagen efter").

Lär inte bli mycket vettigt gjort idag men det gör faktiskt ingenting. Vi har ett par hårda veckor framför oss så det är lika bra att vila upp sig ordentligt idag. Slutförande av magisteruppsatsen (långt kvar tills den är perfekt) och flyttpackning är högprioriterat de nästkommande veckorna.


Allkårsfestivalen 2010

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna finna ord för att kunna beskriva gårdagskvällen. Den var helt enkelt just så där som en studentkväll ska vara, det vill säga helt fantastisk! Jag hade en ofantligt trevlig kväll och jag kan faktiskt inte komma på något som skulle kunna göra kvällen bättre. Eller jo, kanske lite solsken men det är nog det enda.

Misslyckad grillning
Underbara vänner
Twister
Rabblande av tyska prepositionerna inför en tysk
Kullerbyttor i gräset
Studentoveraller
Förfest hos oss
Festival
Duo Jag
Svengelska blandat med tyska
Vin
Dansande i tält
Leriga gummistövlar
Efterfest
Martini
Balkonghäng
Egofoton
Skratt i mängder

Tack alla ni som förgyllde den bästa kvällen på mycket länge! Det är precis det här jag kommer sakna när vi flyttat ifrån Campus, detta studentliv, alla härliga människor och att bara kunna vara som man är utan några som helst "krussiduller".






Dagen i ett sammandrag

Ett resultat av koffein- och sockerkickar i skolan på en röd dag:


Kaos.

Det är mycket nu.
- Förmiddagen bestod av magisteruppsatsande i bibblan.
- Lämnade in en massa studieböcker till Campusbokhandeln på lunchen samt inhandlade biljett till Allkåren.
- Seminarium där vi inte blev helt dissade men i alla fall halvt.
- Storhandling på Willys (i ösregnet)
- Besök av spekulant till skrivbord
- Dammsugning av lägenheten

Det som är kvar att göra ikväll är att tvätta, sy dit två märken på min studentoverall (ett måste nu innan allkåren), leta fram böcker i källaren samt (förhoppningsvis) skicka iväg lite jobbsökningar. Oj, glömde att vi ska laga mat och äta också.

Jisses...


Skilsmässa

Då var möblerna ute på blocket. Min och Johannas skilsmässa har börjat på riktigt och bouppdelningen har tagit fart. Tur att vi skiljs som vänner!


Start.

Nu är det igång. Flyttpackningen har tagit fart och lägenheten börjar likna ett krigsfält. Är verkligen dags att ta tag i allt och förbereda mig för mitt nya liv som halvt hemlös.

Lite speciellt att sälja en tredjedel av sitt liv, packa ner en tredjedel i flyttkartonger och slänga en tredjedel.

Tågförseningarnas framsida

Råkat ut för mycket tågstrul den här helgen. Fredagen bjöd på en 3,5 timme lång resa från Växjö till Karlskrona, en resa som normalt tar runt 1,5 timme. Idag var tåget 45 minuter försenat. Det suckas och stönas på alla håll när högtalarpersonen ropar ut att tåget är försenat och i de fall som de "beklagar förseningen" himlar många med ögonen (för vad hjälper det?).

Men det finns även en annan sida av dessa tågförseningar, nämligen möjligheten att stifta nya bekantskaper (eller "nätverka" som vi säger nu i uppsats-tider). Det är få saker som kan sammanföra människor på ett sådant sätt som en rejäl tågförsening kan göra. Har både under fredagen och söndagen pratat med mängder av människor från olika städer och i olika åldrar om diverse saker. Det skapas en gemenskap då en grupp utsatta människor känner sig uppgivna, maktlösa och har fruktansvärt långtråkigt. Helt plötsligt är det "tillåtet" att prata med tanten mittemot eller den jämnåriga tjejen bredvid. För, med handen på hjärtat, hur ofta börjar man prata om väder och vind i normala fall med en vilt främmande människa?

Så vad vill jag säga med det här? Mer tågförseningar åt folket kanske? Eller kanske att vi ska sluta vara så tråkigt svenska och faktiskt våga oss på att prata med främmande människor. Det finns mycket man kan lära sig av att begrunda andra.

En lördagskväll utöver det vanliga

Dans på stolar

Twister

Drickspel

Kärleksrådgivning

Sanning eller konsekvens

Naket

Barnlåtar

Alkohol

Nättrabybor i mängder

Ännu mer naket

Såpbubblor

Raggarlåtar

”Du är mycket smartare än vad en genomsnittlig tjej är!”

Makaroner och köttbullar

Bitmärke på stjärten

Egokort

"Men du är smart!"

Sms från annans mobil


Sammantaget blev det en mycket lyckad lördagskväll hos Linn som sent kommer att glömmas. Skall tilläggas att jag var tämligen nykter, men tror att övriga deltagare drack så det räckte för mig också.

 

Söndagen har spenderats med grillande. Har konstaterats att killar är ett släkte för sig. Hur kan man komma på att man skall äta femrätters med ”grillat kött” som tema? Kycklingfilé till förrätt, grillade revben till mellanmål, grillad fläskfilé med fyllning till varmrätt, grillad pepparbiff till mellanmål och grillad oxfilé till efterrätt. Jag var mätt efter förrätten. Var dock tvungen (tack och lov) att lämna de åtta killarna och all den goda maten för att ta tåget till Växjö mitt i, och kunde därmed bara närvara fram till varmrätten (vilket räckte gott och väl).

 

Varit en bra helg (trots avsaknaden av solen) och nu gäller nya tag. Början av veckan skall tillbringas med att förberedning inför onsdagens opponering. Torsdagen kommer förmodligen att innehålla fixande efter opponeringen (detta trots att det är helgdag) och sedan är årets bästa helg här; allkårshelgen! Så kom igen nu; håll alla tummar ni har och be till vädergudarna ett par gånger per dag så kanske vi faktiskt kan få en ljum och solig lördagskväll i det gröna!

 

 


Tjejkväll i Karlskrona

Tog mig till Karlskrona igårkväll efter mycket om och men (resan blev sammantaget lite över två timmar längre än vad det skulle varit. Hur som helst artade sig fredagskvällen ganska bra ändå. Blev en trevlig tjejkväll tillsammans med Linn, Kim, Veronica och Emelie och kvällen avslutades med ett besök på Karlskronas nya "Harrys" (maffigt ställe. Kändes nästan för stort för en småstad som denna, men fint var det).

Ikväll skall vinet fram igen. Tror att det kan bli en bra kväll. Jag ska dock ta det väääldigt lugnt. Min förkylda nästa tycker inte om alkohol.

Jag förespråkar att man ska åka kollekt...

Jag förespråkar att man ska åka kollektivt. Jag tycker inte att man ska vara själviskt lat, låta bli att tänka på framtiden och förorena vår natur. Men nu är jag irriterad (minst sagt). Idag har SJ slagit rekord i försening i mina mått mätt. Det är INTE okej att ställa in ett tåg, informera resenärerna att tåget ersätts med buss för att sedan ångra sig och informera att resenärerna får invänta nästa tåg. Det är INTE okej att det tåget sedan är försenat 45 minuter, för att sedan bli informerad om att tåget i Emmaboda redan avgått o att vi glatt får vänta där ytterligare en timme. Där är jag nu. Om det sedan kommer ngn buss eller tåg återstår att se. Tack SJ för en underbar fredagskväll!


Vädergudens tankar

"Jag vet vad vi gör; vi hoppar över vår och sommar i år och går direkt från en hård och kall vinter till en grå höst med kyliga vindar!"


Förkyld.

Jag är trött. För att inte tala om dunderförkyld. Men dagen har ändå artat sig ganska bra. Handledarmötet gick över förväntan. Vägledning istället för total sågning är mycket bra! Kvällen skulle ägnas åt träning men förkylningen stoppar mig nu. Ska nog ta en lugn promenix åtminstone och sedan ägna kvällen åt tv-tittande samt packning. Imorgon är det fredag igen och dags att bege sig söderut mot Karlskrona. Hoppas på en trevlig fredagskväll ute som inte förstörs av förkylningen i allt för hög grad (borde egentligen undvika alkohol va?).



Lite lagom röd om nosen efter allt snorande.

Nerver

Snart dags för handledarmöte. Huu.. Jag är nervös. Rejält nervös. Hur ska det sluta?

Biljettsläpp examensbankett

Går lite bättre idag. Vi ser ljuset i tunneln. Tror vi i alla fall. Vi får se hur pass sågade vi blir av handledaren under morgondagen. Huu... mycket läskigt! Sista delkursen någonsin på Linnéuniversitetet - det finns helt enkelt inget alternativ utan måste bara klara av det här (och helst med ett plus i kanten).

I övrigt väntas biljettsläpp till examensbanketten i afton. Magisterexamen. Min magisterexamen. Ofattbart.

Examensbankett från förra året; kandidatexamen


Är det sant..?

Ja det verkar verkligen vara det; Maria Montazami bloggar! Okej, det är mycket möjligt att jag är sist av alla att märka detta, men jag låtsas för en stund att jag är väldigt "inne" och har koll på läget.

Intresserad? Läs
HÄR!


Solisar

Allkåren närmar sig, tiden då vi ska dricka vin i gräset med våra overaller på och känna doften av nygrillat. Nästa vecka går årets höjdpunkt av stapeln, något som inte märks på vädret. Idag har det haglat och varit isande kallt. Jag vill ha värme och strålande sol.

Ett par bilder från Malmö där vi roade oss med att prova diverse solglasögon. Ett roligt och billigt nöje.


Hopp och förtvivlan

Spenderat större delen av dagen med att se frågande ut, suckat djupt och tänkt så det knakat. Vi har hamnat i någon form av återvändsgränd och vet inte riktigt hur vi skall ta oss därifrån. Känslorna är många och vi pendlar mellan hopp och förtvivlan. Induktivt eller deduktivt - vilket passar egentligen bäst? Förhoppningen är att glödlampan skall tändas imorgon.

Efter magisteruppsatsandet har jag handlat, diskat, lagat mat, dammsugit och nu är tumlar tvätten omkring i tvättmaskinen. Precis sjunkt ner i soffan och här kommer jag bli kvar. Tills tvätten är klar i alla fall.

I övrigt är tankarna många. Planerna inför allt som skall ske innan sommaren och allt som skall ske under sommaren är många. Ju mer jag funderar på det, desto mer känns det som ett riktigt beslut. Det blir nog bra. Till slut.


Helomvändning

Blev en helomvändning för mina sommarplaner idag. Nytt sommarjobb innebär ny vistelseort över sommaren. Lägenhet på Campus i Växjö byts mot Blekinge för hela slanten. Vad sägs om boende hos Niklas i Nättraby, hemma hos familjen i Ronneby, i stan i Ronneby OCH i sommarstugan på Aspan? Kan nog bli bra det här ändå! Bara det faktum att jag nu om kvällarna kan ta ett kvällsdopp i havet kompenserar det jobbiga samtalet till Växjö Kommuns ekonomiavdelning.

Ikväll är det firande som gäller, dock inte av mig utan kalasande hos Jossan som fyllde år igår. Ska bli mycket trevligt!

Små har blivit stora

Ett stort GRATTIS
till lillebror Mathias och kusin Filip som idag fyller 20 respektive 17 år.
HURRA HURRA HURRA !!


2in1

Dessa båda bilder är tagna i Nättraby, den ena i början av året och den andra förra helgen. Vilken som är tagen när är nog inte så svårt att se. Varm inombords.


Kalasande med släkten

Vilken underbar dag! Väl hemma i Växjö bestämde jag mig för att ta ett varv runt Växjösjön. Träden har börjat grönska så smått. Inom de närmsta dagarna lär grönskan explodera på riktigt. Våren är verkligen här på riktigt och kan riktigt känna hur vårkänslorna rusar i hjärtat.

Varit en trevlig dag i Ronneby med släkten. God mat som gjorde oss alla otroligt mätta. Fick skjuts av snälla Mikael och Sandra hem. Skönt att slippa tåg och bussar och landa precis utanför lägenheten utan en minsta ansträngning.


Serverades lax i Ronneby..

.. och tårta såklart

Grönskan i Växjö

Firande av småbröderna

Söndagen är här och kalasande i Ronneby står för dörren. Småbröderna Mathias och Simon skall firas med dunder och brak med hela (nästan) tjocka släkten. Lär bli en dag med mat, mat, mat... Hm, kanske var korkat av mig att äta frukost?

Lever fortfarande lite på fredagskvällen. Var en mycket trevlig kväll. Gårdagen spenderades med grillning och film-mys, precis lagom för två trötta 23-åringar en lördagskväll.

Ha en mysig söndag!


Valborg 2010

Är lite trött och seg idag men gårdagskvällen den var otroligt bra och kunde faktiskt inte varit så mycket bättre (bortsett från att solen saknades och även lite Växjö-tjejer).

Det var allt för nu. Lär bli en dag utan några måsten (även om jag måste gå till Konsum och köpa lite frukt - vore otroligt gott!).

Tack alla för igår!