Valborg

Laddad? Nja, snarare trött, blöt och fundersam på om det verkligen går att grilla i hällregn. Men blir väl bra till slut ändå. Vem vet, kanske slutar med en innefest där jag kan däcka i en hörna efter ett par glas vin.

Brinner det...?!

Jaha, då var man (hör och häpna) i Ronneby för att spendera en mysig kväll med familjen. Dock verkar det inte vara särskilt uppskattat då ingen i familjen är hemma för tillfället. Jag hade ju väntat mig öppna armar, banderoller och en brakmiddag (måste man väl ändå som enda dotter kunna begära när man är hemma på nattbesök så sällan?), men shi fick jag. Men de kommer väl, så småningom!

Blev en spännande resa till Ronneby idag. Helt plötsligt utbrister busschauffören att alla måste ut ur bussen. Ett gäng något frågande resenärer gjorde som de blev tillsagda. Väl ute förstod vi vad som stod på; bussen brann! Något chockade stod vi där och bara stirrade medan den stackars busschauffören sprang runt med en liten pulversläckare samtidigt som han försökte ringa efter både en brandbil och en ny buss till oss. Frågade lite försiktigt om han hade någon varningstriangel jag kunde sätta upp, men det behövdes tydligen inte trots att vi stod vid vägkanten på en 90-väg. Blev en aning sen till Ronneby alltså, men vi hade i alla fall tur med vädret (och lite spännande var det allt).

Imorgon är det valborg som gäller! Förra året bestod den kvällen av jobb och åren innan dess har de firats ordentligt på Campus. På grund av de övriga planerna i helgen skall årets valborg firas i Nättraby med grillning. Att missa sista valborg på Campus känns faktiskt aningen tungt. Men snart är det Allkåren och DÅ...!!

.

Ännu en dag med magisteruppsatsande från morgon till kväll och ännu en dag med träning. Nu är jag trött. Kroppen är slut. Har även handlat, betalt räkningarna och tvättar just nu för fullt. Borde städa lägenheten också. Orkar vi det Kombo...?

Idag när jag köpte ost kollade jag in datumet; 100622, tills dess borde vi väl använt upp den? Sen slog det mig plötsligt - det måste vi ju gjort för då har vi flyttat härifrån! Det går fort nu..

AJ!

Som ni säkert förstod av föregående inlägg har dagen inneburit magisteruppsatsande på bibblan. Meckat med vår styrelsedata för att se vilka förändringar i styrelsenätverken som hänt genom åren. Att säga att det är lätt vore ren lögn. Men vi ska nog få ihop det till slut!

I övrigt har ett muskelpass avklarats i afton. Har även lyckats med något som ingen annan än jag tycks kunna göra; bränna mig och det ordentligt! Kokande vatten på hela handen gör AJ! Sitter här nu med en dunkande hand och ber till gud att det inte blir värre så jag slipper ligga sömnlös hela natten. Sömn är precis vad jag behöver för tillfället.

Dags att doppa handen i vatten igen för att dämpa smärtan. Ha en bra kväll!

Styrelsenätverken i Sverige

Det här är vad vi har gjort hittills idag; plottat ut hur styrelsenätverken ser ut i Sverige och detta utifrån den data vi har lagt in i Excel de senaste dagarna. Lagom överskådligt. Vi är mycket stolta. Frågan är om våra opponenter kommer att förstå något överhuvudtaget. Värt att notera är att detta styrelsenätverk endast är för ett år. Vi har två år kvar att granska..


Helt plötsligt säger allt bara stopp.

Är väl medveten om att jag försummat många nära och kära den sista tiden, egentligen hela det sista året. I viss mån har det inte varit självvalt, utan snarare ett måste. För att orka hjälpa andra måste man i någon mening hjälpa sig själv först. Det här är inte ett försök att skylla ifrån mig och jag förväntar mig inte att någon ska förstå. Men jag har mina skäl. Förlåt.

Funderingar...

Sitter i Nättraby och funderar på huruvida jag ska stanna kvar här, åka till Ronneby eller bege mig mot Växjö. Det är inte lätt att bo på flera ställen alla gånger. Funderade på att plugga hårt på förmiddagen och hoppas på en ledig eftermiddag i Ronneby, men insåg att jag glömt min bok om styrelseledamöter på mitt skrivbord i Växjö. Smart. Verkligen. Kan kanske stanna i Blekinge lite till ändå och plugga hela natten sen istället när jag väl kommit hem...?

Helgen har i alla fall varit strålande. Minns inte ens när jag mådde så här bra senast efter en helg. Gårdagen spenderades med en långpromenad längs vattnet i Nättraby, inhandlande av jogging/walkingskor (nu jäklar!) i stan, storhandling på City Gross, grillning och filmmys. Perfekt!

Karlskronahelg

Underbart väder ute som inte går annat än att älska. Härligt!

Helgen har bjudit på mycket skoj hittills. Vin- och ölkväll för fyra i fredagskväll. Lördagen innebar shopping i stan  då presenter, kläder och soffkuddar inhandlades. Begav oss sedan till Ronneby där vi gjorde ett litet besök i sommarstugan på Aspan (åh, vad jag längtar nu!). Kvällen bjöd sedan på restaurangbesök med familjen plus Niklas, för att fira vår nyblivna tonåring. Nu tänkte jag ta mig ut i solen och gå en runda innan solen försvinner. Eventuellt blir det ett litet stadsbesök även idag.

Må gott!

Egoist?

Jag hade precis förlikat mig vid tanken. Accepterat mitt öde och känt att det nog kan bli bra ändå. Så kommer helt plötsligt det här som en blixt från en klar himmel. Frågan är hur jag ska göra nu. Ska jag eller ska jag inte?

Gränsen mellan att handla i sitt egna bästa intresse och endast vara en självisk egoist (på gränsen till skitstövel) kan verkligen vara hårfin.

Hjälp!

13.

Den efterlängtade fredagen är här! Dagen ser ut som följer; packa, plugga, brunch med Kombon och sedan bär det av mot Karlskrona för helg. Underbara helg då det skall slappas, shoppas och kalasas.

Den här lille killen fyller hela 13 år imorgon. Kan ni fatta; 13 år! Det innebär att det imorgon bitti är tretton år sedan farmor väckte mig med en blöt puss i pannan för att berätta att Mamma och Pappa begett sig iväg till BB. Det innebär att det imorgon är tretton år sedan Pappa ringde för att berätta att vi har fått en lillebror, vilket resulterade i ett jubel från lillebror Mathias sida och hoppande i dubbelsängen.

Oavsett ålder kommer Simon att förbli vår minsting, han som aldrig någonsin kan bli stor. Coolaste killen i stan




2068

...excel-rader blev det. Nu har jag varit duktig och skall därmed belöna mig själv med en paus för storstädning (får kontrollera excel-arket imorgon istället för huvudet hänger inte riktigt med just nu efter allt knapprande).

Nya planer för kvällen; Skall ge mig på ett träningspass jag aldrig testat förut (lär få flåsa!) och efter det bär det av till Harrys för att umgås med trevliga människor. Mycket bra plan!

!

Idag damp inbjudan till Examensbanketten ner i brevlådan. Det händer verkligen på riktigt det här......

Glömt...?

Snö och hagel i april leder till många samtalsämnen och diskussioner. Kan det bero på växthuseffekten? Är det askmolnet som drar med sig detta märkliga väder? Samtliga tycks ha glömt att det är just detta som kallas "april-väder", det vill säga sådant som återkommer år efter år...

Idag är det plugg på hemmaplan som gäller. Har ett antal excel-rader att ta mig igenom så lär knappast bli någon slappdag. Skall dock ta en paus någon gång under dagen för att storstäda lägenheten. Ikväll väntas sedan träning i form av ett muskel-pass.

Nu kör vi (och använder morgondagen som morot)!

...

Det kan ju faktiskt bli bra. Till och med snudd på riktigt bra. Kanske dags för mig att ta av mig solglasögonen och släppa in ljuset.

Hjärndött

... det är vad vårt magisterarbete är för tillfället. Mycket mekaniskt arbete som involverar mycket skrivande utan någon som helst tankeverksamhet. Det är inte bara arbetet som är hjärndött, jag har känt mig ganska hjärndöd överhuvudtaget den sista tiden. Visserligen florerar mycket tankar i huvudet konstant (mycket mer just nu än någonsin) men tycks fullständigt ha tappat förmågan att reda ut tankarna. Vet varken ut eller in, upp eller ner för tillfället.

Har vi tappat det?

Helikopter?

Fullspäckad dag från morgon till kväll. Heldag i bibblan med magisteruppsatsande (som vanligt) och sedan casekväll på Ernst & Young. Blev en mycket trevlig afton med lite bubbel, smörgåstårta och samtal med många nya trevliga människor. Det gillar vi! Nu är det dags att gå till sängs. Morgondagen bjuder på (hör och häpna) ännu mer magisteruppsatsande. Kan man ha mer spänning i tillvaron?!

Dagens bästa:
Konversation vid lunchen när jag är i full gång och viker ett flygplan (!);
Marcus: Har ni gjort en helikopter någon gång?
Johanna: Nej, det är det ju bara killar som kan göra!

HAHA! (Ja det må vara så att vi har dålig humor, men kommer i alla fall att leva länge så mycket som vi skrattar!)

Veckans start.

Måndagen går mot sitt slut och en dag innehållande magisteruppsatsande, handledarmöte, ännu mer magisteruppsatsande samt träning på Vugi har klarats av. En bra start på veckan! Har dock känt mig allt annat än utvilad efter helgens bravader men med en god natts sömn hoppas jag vara ordentligt på G under morgondagen istället.

Imorgon väntas ännu en dag med magisteruppsatsande och sedan casekväll på Ernst & Young. Ska bli mycket trevligt (det sistnämnda då alltså)! I övrigt längtar jag mest efter fredagen, helgen och en viss person söderut.

Malmöhelg i bilder

Efter en hel dag med shopping blev det en liten förfest i vår lägenhet
Emelie

Kvällens middag; köttfondue

Kombon kvällsfin och redo att hugga in!

Sedan bar det av till en uteservering där diverse drinkar avverkades
Lotta

Jessica

Lina

Ellen

Camilla

Framåt småtimmarna - tack för en trevlig helg!


Tjejhelg i Malmö

Åter landat i Växjö efter en toppenhelg i Malmö med tjejerna. Just nu är jag otroligt trött. Det känns att helgen har innehållit mycket springande in och ut ur affärerna, mycket god mat och drickande till framåt småtimmarna (även om vi inte var ute speciellt länge igårkväll).

Har i alla fall varit en toppenhelg och fler sådana här helger är inplanerade framöver. Vad sägs om en tjejresa varje år? Men då inte till fjuttiga Malmö utan snarare en weekend till Paris, London eller Barcelona. Då vi då kommer att ha enormt flashiga jobb (såklart) kommer vi lätt ha pengar över till en hel del shopping - perfekt!

Lite bilder kommer senare när orken infunnit sig igen.

Tänk om...

.. man skulle vinna ett antal miljoner. Då hade jag köpt mig en bostadsrätt (för ett antal miljoner), köpt mig en liten grön (mycket viktigt) bil och mutat någon stackare att anställa mig (eller nåt). Men jag ska väl egentligen inte klaga. Imorgon är en tjejeresa till Malmö inbokad. Kommer ett bli en mycket bra helg. Vad annat kan det bli när sju stycken tjejer får släppa loss i Malmö, shoppa järnet (i alla fall de som fortfarande har lite av CSN kvar), äta god mat, dricka goda drinkar och allmänt bara skratta och få ha kul?! Jag är lyckligt lottad trots att det oftast ekar på bankkontot i slutet av månaden och trots att jag inte har råd att köpa den där fina lägenheten som jag väldigt gärna vill ha.

Nu väntar fredagsmys med Kombon i soffan. Ska ladda inför morgondagen! Vi drar till Malmö baby...

Det enda som saknas är en viss person med skallebank.. ;)


Energinivå låg

Det märks att det är fredag. Energin går ner och längtan efter att komma utanför bibliotekets väggar blir allt starkare. Idag är det extra illa. Av någon anledning slog tröttheten emot mig när vi steg in i grupprummet klockan 8.00 i morse. Att dricka kaffe klockan nio på morgonen (först då Caféet öppnar) för att orka hålla ögonen öppna är mer illa än vad det någonsin har varit. Hur som helst är jag i alla fall nu hög efter en kopp kaffe, mätt efter dagens lunch bestående av kycklingsallad, och redo att fortsätta med magisteruppsatsandet.

Nu kör vi det sista för veckan!

Mödan värd

Skrev jag inte i morse att det här skulle bli en bra dag? Jodå, jag är ganska så träffsäker jag. Kan idag tillgodoräkna mig ett Vg för den individuella slutessän. Känns otroligt skönt att all möda, alla sena kvällar och all den energi som jag la på de där vetenskapliga artiklarna och på den där hemska texten verkligen gav någonting i slutändan. På något vis inspirerar det till att orka lite till.

Kom hem för en stund sedan och nu har jag och Kombon precis avnjutit lite glass på den soliga balkongen. Om en stund blir det träning (får väl bränna de där glass-kalorierna då). Träningsvärken från i måndags har ju nu nästan gett med sig så dags att sätta fart på kroppen igen!

Och ingen har väl undgått att Glassgubben numera är en gift man?


Effektiviteten flödar

Jisses vad effektiv man kan vara en torsdagsmorgon som denna. I ett enda svep har fyra samtal till diverse parter gjorts för inbokningar av olika saker som är nödvändiga framöver. Nu är det dags att ta tag i pluggandet! Blir en pluggförmiddag hemma idag och i eftermiddag väntas opponering. Är faktiskt ganska så spänd. Jag gillar (faktiskt) opponeringar! Nu hoppas jag bara att de andra har tagit uppgiften på allvar och ger oss lika mycket hjälp som vi har försökt ge till dem.

Kan bli (ännu) en bra dag det här!


Vårstädning av tankar

Tog en promenix efter dagens pluggande. Pluggade in hörlurarna i öronen, njöt av solskenet och lät tankarna skena. Har varit en tung tid, inte känt mig hundra på mycket länge. Börjar jag kanske äntligen att se en föraning av ljuset i den mörka tunneln? Tror att det är dags att ändra perspektiv! Väl hemma blev det fart; dammsugning av hela lägenheten, rensning av garderoben, organisering inför flytt och diverse samtal till potentiella köpare av våra möbler. Gäller att se framåt nu! Våren är här, jag har 7,5 vecka kvar som student och tänker njuta järnet av nuet istället för att oroa mig för framtiden.


Bilder från dagens promenix


Årets första vitsippor har kommit

Kortdag idag för en gångs skull - underb...

Kortdag idag för en gångs skull - underbart! Så kan det gå när tre studenter är extra flitiga. Är just nu på väg mot Braås för att besöka kusin Lovisa. Laddar inför en riktig kusinkväll med prat, skratt och god mat. Bär av mot Växjö igen vid sju-tiden imorgonbitti.


Beach 2011?

Färdigtränad och färdigäten är lika med härligt trött, mätt och belåten. Det må vara så att det är försent att komma i form till beach 2010, men beach 2011 är fortfarande långt borta.

Hade tänkt träna imorgon också men det är nu inställt (hm, börjar träningsveckan redan att svacka?). Efter en heldag med opponeringsarbete i bibblan bär det imorgonkväll istället av mot Braås för att besöka Lovisa i hennes och Johans nya lägenhet (som inte är så ny längre egentligen, bara jag som är seg med att besöka). Ska bli mycket trevligt!


Nu kör vi!

Då var snart måndagen över. Har nu tio minuter över så passar på att skriva ett blogginlägg. Helgen har varit kanonbra! Blev en mysig lördagskväll med resturangbesök för fyra (jag, Kombon, Niklas och Daniel) på Bella Lanterna. Söndagen spenderades med grillning på Tufvanängen tillsammans med Niklas, Kombon och karlskronaborna Linn och Andy (som visserligen är nybliven Växjöbo nu). Söndagskvällen spenderades med ett par öl på Bishops arms i stan tillsammans med de tre karlskronaborna (jag var visserligen chaufför).

Tidigt i morse begav sig Niklas hem igen till Karlskrona. Själv begav jag mig också "hem" och då till mitt andra hem - Universitetsbiblioteket! Samma visa varje vardag; köa innan öppning för att sedan skynda sig in med ett enda mål i sikte; ett grupprum! Blev biblioteksplugg mellan 8-16.30 (med en lunchpaus på Stenladan) och sedan begav jag mig till stan för att uträtta lite ärenden.

Dags att byta om och bege sig till Vugi för träning. Nu ska jag banne mig komma igång igen! Varit en paus nu på grund av en ihållande förkylning och enormt mycket pluggande (och ärligt talat lite lathet också) - men nu kör vi järnet!


Fredagens spektakel

Blev en hård gårdagskväll, trevlig men hård! Överallt på Campus område sprang diverse utklädda personer förbi. Det märktes att Studio 54 var välbesökt. Lite avis var jag allt, det kan jag inte annat än att erkänna. Men vi hade skoj ändå! Trevliga människor, alkohol, morötter, gurka och Rockband - vad annat kan man begära?

Idag är vi sega, vissa lite mer än andra. Två av våra inneboende har fortfarande inte tagit sig upp ur sängen (!!). Själv är jag otroligt raslös. Hade kunnat springa ett marathonlopp (tror jag). Ikväll är det restaurangbesök för fyra (eller nåt) som står på schemat. Skall bli väldigt mysigt! Även hört att två Karlskroanbor är på besök i staden så blir eventuellt en träff med dessa också.

Ha en trevlig lördag!

Farväl!

Min bästa vän och livskamrat har slocknat för alltid. Vi har varit ett bra team du och jag, men nu är det slut. Värmen finns helt enkelt inte där längre. I morse sa du farväl. Det är dags för mig  att gå vidare nu..

.. och därav bär det av mot stan i eftermiddag för att inhandla en ny plattång!

Länge leve Linnéuniversitetet !!

Det regnar in genom taket. Hur löser vi detta? Sätter dit en spann såklart! Golvet förblir torrt, vilket minskar risken för att professorerna, doktoranderna och andra högt uppsatta universitetsmänniskor trillar i backen. Så smart! Vilka icke-högutbildade människor hade kunnat komma fram till något sådant enastående? Att detta har förblivit lösningen i hela fyra års tid (minst!), är ju en annan sak.
Länge leve Linnéuniversitetet!

Skall väl inte klandra deras lösning alltför mycket. Givetvis är det en självklarthet att Linnéuniversitetets rektor skall spendera över 100 000 kronor på en silverkedja till sin kavaj och lägga över 200 000 kronor på att renovera sitt kontor (och ytterligare 500 000 på att renovera 3 andra kontor). Att istället lägga dessa pengar på att laga universitetslokalernas tak eller förbättra studenternas utbildning vore ju totalt vansinnigt. Den prioriteringen förstår väl varenda människa (speciellt i dessa tider då universitetet för tillfället går med minusresultat)! Nej jag är inte bitter över att det är på detta sätt som skattebetalarnas pengar spenderas. Som sagt; enastående!

Det är nog inte för inte som det finns lärare som uttryckligen sagt "Ni skall vara glada att ni slutar nu till sommaren...".

Den omtalade hinken i trappan på väg upp mot personalrummet


Årets sommarjobb

Sommarjobbet nu fixat. Blir en sommar i Växjö med hårt slit på Växjö Kommuns ekonomiavdelning. Då jag är hemlös i sommar har världens snällaste Jossan ställt upp och erbjudit mig tak över huvudet på Campus område. Blir nog bra. Lite ensamt, men bra. Skall verkligen inte klaga, finns ju en stor risk för att jag kommer att vara väldigt mycket ledig till hösten (och då menar jag verkligen en "risk" och inte en "chans").

Magisteruppsatsen börjar ta form allt mer. Inte för att vi kommit särskilt långt (den skall ju inte vara färdig förrän i juni ändå), men tror att vi börjar få mer och mer klarhet i vad den faktiskt kommer att handla om. Skönt det! Efter dagens magisteruppsatsande tog jag en cykeltur ner till stan för att inhandla morgondagens flytande föda på Systembolaget. Kommer att bli en bra fredagskväll, en mycket bra!

Nu blir det en kväll med Kombon framför tv:n. Lagom slött och perfekt för just denna afton.

Öl- och vinkväll

Öl- och vinkväll (och te för vissa) med tjejerna hemma hos oss stod på kvällens schema. Resultatet av "fem över sex hos mig" presenterades och poängställningen blev följande;

- Lag Ellen och Lotta: 15 poäng
- Lag Camilla och Johanna: 15 poäng
- Lag Emelie och Lina: 14,5 poäng

Blev således mycket jämnt men som slutgiltig segrare stod ändå Ellen och Lotta (då Lina och Emelie fick utslagsröst enligt våra egna regler). Ett stort grattis till dem, det var de väl värda! I övrigt har kvällen bestått av planerande inför Malmö-resan. Det lär säkerligen bli storslaget och otroligt skoj, vad annars kan sex (eller eventuellt sju) fnittriga tjejer ha en helg fullspäckad med shopping, god mat och drinkar.

I övrigt har dagen givetvis bestått av magisteruppsatsande, något som även morgondagen kommer att bestå av. Sängen nästa! Tack för ikväll!


Åter till verkligheten.

Påskledigheten är över och dags för produktiviteten att sprudla. Har faktiskt hunnit med en hel del. Tog tåget från Karlskrona i morse. Spenderat dagen i bibblan med magisteruppsatsande. Sedan bar det av mot City Gross för storhandling (det är dyrt att leva vill jag lova!). Väl hemma (runt halv sju) har jag  hunnit med att packa upp påskens packning, fixat mat och tvättar just nu för fulla muggar. Borde städa lägenheten då det väntas gäster under morgondagen, men får stressa med det imorgon istället. Just nu känner jag mig mest orkeslös och trött (utan dåligt samvete) efter en ganska hård dag.


En Växjöbild en härlig vårkväll

Påskledighetens under

Påskledigheten har verkligen gått fort och snart är det dags för allvaret igen, ta tag i magisteruppsatsen och få den till att bli den bästa uppsats som någonsin skådats (eller nåt). Mycket har hunnits med under denna ledighet. Påskmiddag med familjen och farmor och farfar i fredags. På lördagen blev det grillning med Niklas mamma och mormor. Satt ute och åt på altanen i vårvärmen, härligt! På kvällen blev det festligheter med de som var lite mer i vår ålder och även utgång i stan. Igår samlades hela familjen upp i Kallinge för att se lillebror Simon spela fotbollsmatch mot Nättraby (som Ronneby givetvis vann överlägset mot). Kvällen spenderades sedan med filmmys tillsammans med bästaste Niklas.

Idag är då annandagpåsk här. I religiös mening skall väl detta vara glädjens dag då Jesus uppsod. Av vädret att döma tycks det snarare varje sorgens dag, då himlen är alldeles grå och det duggar lite lätt. Men ska verkligen inte klaga, varit en ledighet med  helt underbart vårväder. Om en stund ska jag och Niklas ta bilen mot Niklas farmor där det väntas lunch. Vad som händer sedan återstår att se. Blir det Växjö idag eller imorgonförmiddag? Ska känna efter en stund till.

Njut av den sista påskledigheten!

Påskägg hemma i Ronneby


Påskägg

För stor för att få påskägg? Nja, Mamma tyckte att det var mer vuxnare med en "påskpåse" (dock innehållande precis lika mycket godis), så det var vad 23-åriga (snart 24) Camilla fick i år. Fick dessutom ett påskägg av farmor också så jag är mycket nöjd.


Rastlöshet

Påskledighet. Är det nu man ska njuta? Jag är snarare rastlös. Vad gör alla människor på långfredagen? Underbart väder ute så får väl ta en långpromenad. Väggarna börjar krypa på lite för mycket nu (kommer jag någonsin klara av att bo i en etta igen?). Senare i eftermiddag bär det av mot Ronneby för att fira påsk med familjen och farmor och farfar. Myspysigt!

Påskledighet

Påsken är här och jag har landat i Karlskrona för lite påskledighet. Varit en jobbig tid. Vårterminen har krävt mycket pluggtid och engagemang men framförallt har den psykiska stressen varit påfrestande, att känna att hela ens liv helt plötsligt vacklar. Ska därför bli otroligt skönt att få några dagars ledigt, förhoppningsivis kan jag koppla bort allt jobbigt åtminstone till en viss del. Blir en typisk påskledighet med farande hit och dit för att träffa diverse familjemedlemmar och äta en massa påskmat.

 

Vi går verkligen mot riktig vår nu. Till och med suttit ute på Niklas balkong en stund med solen i ansiktet. Härligt! Första april dessutom idag, dagen då man inte ska lita på någon. Med lite hjälp av Marcus har jag lyckats lura en person idag, Niklas. Var dock inte så uppskattat. Ja, det kanske var lite taskigt men man ska inte vara snäll på första april! Haha!

 

Glad påsk på er!


Våra påskliljor hemma i Växjö. Underbart vackra!