Dagen innan allvaret

Jaha, då var man i Växjö igen. Imorgon sätter allvaret fart. Känns märkligt, högst märkligt och faktiskt ganska jobbigt. Är det inte nu man bör sätta upp mål som att jag framöver skall spendera minst 6 timmar på bibblan per dag. Jag ska börja plugga i tid, inte vänta till de hektiska tentaveckorna. Jag ska fortlöpande renskriva samtliga anteckningar. Jag ska laga storkok och frysa in. Jag ska ha en städad lägenheter och diska så snart jag ätit så det inte bildas ett jätteberg. Visserligen är det sådana mål som man aldrig riktigt brukar kunna nå, men som man brukar säga "sikta mot stjärnorna så hamnar du i närmsta grantopp". Närmsta grantopp är ju alltid något, undrar var man hamnar om man dagen innan skolstarten är så pass omotiverad att man inte ens orkar fundera på vad man ska göra bättre under det här skolåret.

Nog om det, det får ordna sig. Känns allt fel är det bara att hoppa av och på något nytt. Jag är fortfarande ung (försöker jag intala mig själv i alla fall) och har nog tid till att prova på för att till slut hamna rätt.

Ärlighet varar längst...


Jag vet att jag har sagt det förr, men jag säger det igen  - Redbull-vodka är inget bra!

Mobilnörden Josse var med ett tag! ;)
 
Kusinerna skall vara tuffa men misslyckas totalt - som vanligt!

Lovisa snackade om en blick. Jag fattade nada och slängde lite med håret. Katastrofalt!

Ja vad ska man säga.. Ögonen vittnar om att alkohol intagits i alla fall...

Träffade den här knäppa filuren Niklas ute...

Lovisa trivdes bra på dansgolvet med sin lilla drink i handen...

Utekvällens biverkning

Det blev en.. ja.. vad ska man säga.. händelserik kväll igår. Hände en del saker som inte var så bra, eller var det just det de var.. Jag vet inte, jag vet ingenting numera. Jag blir rädd för mig själv och samtidigt blir jag livrädd för alla andra. Det är så lätt att bli en idiot, en sån där som man föraktar och hatar. Man tror inte det, man tror att man är så mycket bättre men egentligen är jag lika puckad som alla de andra idioterna. Jag hoppas verkligen att DET var min maxpunkt. Men vi hade ganska roligt i alla fall under utekvällen i Karlskrona, Lovisa och jag. Kusinerna rockade fett - måste ta och göras om!

Vimmelbilder är ingen hit... Här har vi en från Campusfestivalen. Lär finnas från gårdagen också...

Amelie och en risig Camilla

Allvaret närmar sig..

Tillbaka i den lilla staden (det vill säga Ronneby). Campusfestivalen 2008 var trevlig och blöt (med flera betydelser). Trevligt med lite Karlskrona/Kalmar-besök i form av Amelie som förgyllde vår afton. Lite trött idag, blev mycket tjejsnack innan det var dags att släcka lampan och lägga huvudet på huvudkudden.

Endast några få lediga dagar kvar. Som min kloka (hrm!) lillebror sade, "tiden går mycket saktare när man ha tråkigt så jag ska bara stirra in i väggen hela veckan innan skolan börjar!". Själv ska jag ta det lugnt och njuta av att vara hemma i Ronneby, kommer förmodligen inte bli så mycket sådant framöver. Ska ta en fika med Brattan imorgon och på lördag kommer min favorit Louie på besök. Då ska vi ha kul!

Campusfestival

Börjat piggna till. Behöver kanske inte bli en så tokig kväll ändå (trots regnet). Faktum är att regnet fick mig att vakna till. Kanske gjorde regnet till och med att jag känner mig lite hemma. Jag menar, Växjö känns ju inte som Växjö om det inte regnar!


Ikväll ska vi ha kul! :D

Depp

Idag är en sådan där dag då man önskat att man aldrig hade vaknat utan istället sovit bort hela dagen för att vakna först imorgonbitti. Klockan är inte ens halv tio och ändå har allt som kan gå fel faktiskt gått snett. Regnet öser ner, kollat in SMHI:s hemsida och visst ska det regna även ikväll (på Campusfestivalen!!). Skulle titta på vädret på TV:n men ingen av våra tv-apparater tycks vilja fungera idag. En mycket ovänlig och ovälkommen vän har kommit tillbaka. Mitt getingbett som jag fick för några dagar sedan har växt och är nu nästan en decimeter stort i diameter, täcker en stor del av vaden och kliar och värker. Jag har knappt sovit en blund inatt, har vridit och vänt på mig i sängen utan att John Blund riktigt har velat infinna sig. Detta resulterar i ett bitskt humör (även av en annan orsak) och påsar under ögonen. 

På det hela är det meningen att jag ska ta mig till Växjö idag där det förmodligen regnar ännu mer än vad det gör här (som vanligt!), ha roligt och vara social ikväll när jag som sagt helst bara vill glömma att denna dagen existerade. Hoppas dock på att det blir ljusare framåt dagen (även om det forsätter att regna) så jag åtminstone inte förpestar för de andra som ska ha roligt ikväll.


Ursäkta det deppiga inlägget, vissa dagar är helt enkelt värre än andra..

Helg med favoritkillarna

Haft en trevlig (och mycket regnig) helg i Lund/Köpenhamn med mina två favoritkillar. De kalla och fuktiga kläderna från lördagen har nog satt sina spår då jag känner mig både snuvig och frusen. Men som sagt, kul hade vi!

Nu väntas en veckas ledighet i Ronneby då jag bara ska vara hemma och mysa hela dagarna, träffa lite nära och kära som man normalt inte hinner med. Nästa måndag sätter allvaret fart igen i form av pluggande. Önskar att jag kunde säga att jag känner mig taggad men så är dessvärre inte fallet (absolut inte idag).

Mjukstart (eller nåt) i Växjö på onsdag med Campusfestivalen - Wiieehuu!


Livet älskas och levs...

Stockholmresan var underbart kul. Skratt, shopping, karusellåkning, utgång (extremt bakis dagen efter) och en hel del fotografier (som jag får lägga upp en annan gång). Vi hade roligt och det tänker jag inte be om ursäkt för.

Idag bär det av mot Lund med lillebror Simon. Imorgon blir det Köpenhamn en sväng. Livet älskas och levs! :)

O så var tre plötsligt två..

Stockholm imorgon. Var tänkt att det skulle bli en resa med två av mina favoritstjärnor. Tyvärr har tre nu blivit två. Jag och Johanna får väl rocka på själva. Blir som en försmak inför flytten som skall ske senare i år. Vem vet, vi kanske kommer fram till att vi definitivt inte under några omständigheter kommer klara av att bo ihop. Kan ju vara bra att reda ut det INNAN vi faktiskt flyttar ihop. Haha! Eventuellt har vi lyckats få med oss en medresenär, dock inte riktigt klart ännu.
 
Solen skiner under min första semesterdag. Härligt värre! Inte för att jag spenderar så mycket tid utomhus idag. Har fullt skå inomhus med att städa, tvätta, rensa och fixa. När jag kommer tillbaka lagom till skolan börjar skall ha vara rent och fint!

Ikväll ska jag umgås med min favorit-Louie. Bara hon och jag över en liten middag. Var mycket länge sedan - mycket tjejsnack att ta igen!

Worth fighting for.. ;)


Camilla

Tänk att Basshunter gjort en låt enbart till mig.. :) Haha!


Ett utlåtande

Okej, jag har något att säga. Något helt otroligt, något helt underbart, något helt fantastiskt, något helt... ja... jag finner inte ord. Det känns så bra, känner mig så fri. Kan ni fatta det?! Eller vänta, jag har ju inte sagt vad det är ännu. Okej håll i er nu: Jag har äntligen SEMESTER! I två hela veckor dessutom. Inget jobb, ingen skola. Jag kan nu göra precis vad jag vill i två hela veckor. Eller ja, det sista stämmer kanske inte riktigt, hela dessa två veckor är egentligen totalt uppbokade på saker jag ska göra. Men det är enbart roliga saker. (Säg inget om att det öser ner och att sommaren redan är över, jag vill befinna mig i detta lyckorus så länge det går!).


Snaaaart..

Snart är arbetsdagen över. Endast en dag till sedan väntas semester... Wiiiieehooo!! Gissa om jag räknar minuterna nu...

Morgonstund har guld i mun...

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon, börjar inte förrän klockan klockan ett (halv ett egentligen men på grund av tåget flexar jag till ett). Slog upp ögonen pigg och vaken då klockan slog kvart i sju. Mellan gardinerna såg jag en klarblå himmel. Härligt! På med kläder och ut på en morgonpromenix. Här skall motioneras! Dessvärre märkte jag av en väldig skoskav och kom inte speciellt långt men istället kunde jag ta en lugn promenix och njuta av den underbara sommarmorgonen. Såg inte till en människa men det var långt ifrån ensamt i skogen, omgavs av diverse kaniner och fåglar.

Tanken slog mig än en gång; vad glad jag är att jag bor i en stad där det finns tillgång till skog och sjöar (även om jag saknar havskänslan) och inte bara betonghus. 

Tog ett par pics på då morgonstund lagt sin hand på Campus omnejd.

 

Inga bilder på mig själv och det av en anledning. Tror inte ni skulle uppskatta en osminkad och yrvaken Camilla. Ser lite halvt galen ut. Hehe!

Snart är det.. schhhh.. säg det inte!

Regn, mörka moln, solsken, höststormvindar och regnbåge. Det var vädret på väg hem från stationen idag, i augusti! Jag och Lina stötte på en liten vithårig dam som var ute och gick med sin rulator. Stackaren var väl rädd för att bli blöt för hon tog på sig en plastpåse på huvudet. Vem behöver regnjackor? Det viktigaste måste väl ändå vara att man inte blir blöt om sitt fint upprullade hår? Haha!

Snart är det äntligen helg var det någon som sa. Snälla, påminn mig inte! Själv skall jag spendera fre-sön i Älmhult. Skall jobba samt stirra in i vägg i en lägenhet som ligger mitt i byn (jo tydligen säger man så i Älmhult även om det känns helt främmande och märkligt) i min ensamhet. Men i och med att vi närmar oss helgen närmar vi oss också måndag (logiskt kanske?) Måndag, måndag, underbara måndag (det är inte ofta man längtar efter måndagar!). Ledigheten har sällan varit så efterlängtad...


Du är vad du äter

Tittar på "Du är vad du äter" i brist på annat att göra. Sorry Anton - falukorv och stuvade makaroner gick helt klart bort enligt Anna Skipper. Vågar inte ens tänka på vad hon skulle säga om hamburgare och stuvade makaroner. Haha1



Mmm..

Ikväll blir det mmmyskväll med mmmango och mmmelon. Mmm...

Underbart!

Då var ledigheten till ända. Varit en underbar ledighet och tror faktiskt att jag har hunnit med allt det jag ville. Fast det är klart, hade jag mer än gärna velat stanna ett par dar extra nere i Lund och inte alls åka hem ikväll (verkade även som om tågen faktiskt tyckte att jag inte alls behövde åka tillbaka till Växjö och att Anton inte heller skulle få åka tillbaka till Hjärup med tanke på den oturen vi hade).

Nu ska jag sova. Är trött efter gårdagens heldagsshopping i  Malmö  (även om vi hade förbannat kul!). Ett evigt springade och bärande på alla de varor som senare skulle pryda Antons lägenhet. Men bra blev det! Måste dessutom verkligen sova ut med tanke på att jag från och med imorgon börjar mitt 7-dagars-jobbpass. Viktigt att ha i åtanke är att jag efter det börjar min två veckors långa semester innan skolan börjar.  

Här är lite bilder från konserten tidigare i veckan. Underbar afton! Godnatt!


Jag och Josse

Jag och Johanna

I väntans tider...

Kramkalas
 
Sötnötar

Ett par gamla godingar i form av Amelie och Linda joinade oss

Malin och Anton i publikhav

Kungen i form av Winnerbäck

Amelie, Linda och jag i publikhavet

Winnerbäckkonsert

Gårdagskvällen var helt enkelt underbart härlig. Winnerbäckkonsert på Stumholmen i Karlskrona med ett gäng glada flickor (och en av flickornas pojkvän förståss!). Uppsträckta händer och ett jubel som aldrig tycktes kunna tystna. Att Lasse stundtals kom av sig gjorde bara kvällen ännu mer magisk (trots att jag senare under kvällen fick att höra att det tydligen är bögigt att gå på Winnerbäckkonserter, haha!). Efter det blev det utgång med Johanna och Josse. Vi ägde dansgolvet - lätt! Tack för en underbar sommarafton!

Mer bilder (mina egna) kommer en annan dag..



Lycka..

Ledighet, ledighet, underbara ledighet ända fram till måndag. Lyckan är total! Imorgon blir det Winnerbäckkonsert på Stumholmen i Karlskrona. Härligt värre!


Bara för att jag är jag..

Världens bästa Johanna

Den 3 augusti idag. En stor dag för en numera stor tjej som fyller 21 år idag. Johanna är tjejen med ett stort hjärta, ett ständigt leende, "busiga" tankar och allt i en riktig lyxförpackning. Vad skulle jag och Malin göra utan dig är en fråga som är svår att besvara. En sak är i alla fall säker - utan dig hade våra liv förkortats avsevärt om talesättet "ett gott skratt förlänger livet" stämmer. Hipp Hipp Hurra för världens bästa Johanna idag!

Här är lite bilder från helgens firande i Karlskrona. En bild säger mer än tusen ord vilket passar mig bra då jag inte orkar med någon utförlig redogörelse ikväll..