Skrivna ord

Osynliga tårar i mängder hon kan gömma,
oftast i hopp om att hon allt ska glömma.
Att detta ej hjälper är dock allmänt känt,
det är svårt att glömma det som en gång har bränt.
Hon kan alltid skratta, hon kan alltid le,
men vad som döljs under ytan, det kan ingen se.
Att öppna upp och visa känslor är inte alltid lätt,
trots att det är det enda som faktiskt är rätt.
Osynliga tårar därför inombords rinner
och smärtan hon känner evigt påminner.
Ja smärtan inombords till viss del alltid finns,
men samtidigt är det mycket fint som hon minns.
Inget vill hon glömma utan allt vill hon ha kvar
och ingen kan ta ifrån henne de minnen som hon har.
Och trots att det finns en smärta som bränner

är det ändå lycka i minnena hon känner.



I brist på annat att göra ikväll har jag skrivit dikter, dikter i mängder. Skriva har sedan urminnes tider haft en lugnande effekt på mig och så är även fallet ikväll. Att jag sedan inte är något mästerpoet är en sak men vad gör det - jag skriver ju för att hålla mig sysselsatt och inte för att prestera något bra. Nej, jag ska inte bli något poet när jag blir stor - jag ska bli ekonom (hur kul det nu än låter?).


Tankar..

Tankarna är många, orden är få.
Drömmen slog ju in, vad gjorde jag då?
Du stod där så sött och härligt fick mig må.
Men jag lät dig försvinna, jag lät dig gå.
Tiden har försvunnit, vi det ej åter kan nå.
Mycket ville ha mer och nu vi inget kan få.

Men minnena förevigt inom oss finns,
ingen kan ta ifrån oss det vi numera minns.
Tyck, tänk, o tro vad ni vill
- men bara vi vet hur det hela gick till!


Motivationen i topp - eller?

Idag påbörjades en ny kurs, kalkylering och internredovisning. Ska vara den svåraste kursen hittills enligt många och även enligt vår föreläsare. Ivriga att sätta igång med den nya kursen så blev det en dag full med plugg. Eller? Nej, inte riktigt.. Efter introduktionsmötet blev det en sväng ner till stan med Johanna och Malin.. Eller ja, en sväng kanske var lite milt uttryckt, det blev ett antal timmar nere i stan. Än så länge har jag inte läst något och har ingen större ambition till att göra det heller just nu. Men imorgon - då! Detta ständiga imorgon..  

Back on Campus är jag i alla fall nu. Har haft en toppenhelg! Var jätte skönt att få komma hem.. Var nästan så att jag kände för att flytta hem igen och strunta i allt vad plugg heter, men bara nästan. Skulle inte överleva mer än någon vecka hemma ändå.  

Våren har dessutom kommit och det med besked! Hela dagen har det vimmlat av studenter på gräsplätten utanför och grillats har det gjorts för fullt. Och igår plockade jag vit- och blåsippor - finns det något underbarare?


Allt var där - igen! Men denna gången var det annorlunda, på ett helt annat plan. Jag vet det du vet och du vet det jag vet. Livet är trots allt underbart..

Den fruktade dagen..

Fyra timmar kvar till 10-poängs-tentan i handelsjuridik.. Hur det känns? Jobbigt! Hur det kommer att kännas efteråt? Underbart! Vill bara bli av med allt som har med lagboken att göra, åtminstone för en helg så får jag väl försöka ta tag i mig själv till omtentan. Försöker just nu få mig själv att låta bli att plugga (hur dumt det än låter!). Börjar jag läsa nu kommer jag vara helt slut i huvudet när jag väl ska få ut mina svar på ett papper. EG-rätten, konkurrensrätten och fordringsrätten.. Blä! Hur kan de vara så korkade ett de lägger en tenta på en fredag mellan klockan 14-19? En tenta som dessutom gälller en halv termin - det är mycket!

Nej jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte.. Å andra sidan vill jag bara få det gjort så är väl lika bra att ta tjuren i hornen - go for it! Att jag inte klarar det är inte hela världen. Förr skulle tanken på underkänt göra mig nedstämd men numera är det snarare tanken på att jag då måste läsa alltihop en gång till som gör att allt känns skit. Nej nu ska jag fokusera på allt jag har att se fram emot istället! Vad sägs exempelvis om en middag i stan ikväll med ett antal stjärnor? Nice! Dessutom har jag en kanonhelg att se fram emot då det är hemresa som väntar - efterlängtat!

Håll tummarna för mig mellan 14-19 idag - glöm inte det!

Ingen pannkaksmästare

Okej, så jag är kanske inte världsbäst på att göra pannkakor. Men vad gör det, det måste ju finnas andra saker som jag är bättre på. Eller? Hm!

Vila i frid!

Fick nyss ett sms av min mor där hon berättade att lilla Sonja har somnat in. Lilla, lilla söta Sonja med sitt hår på vift, glada humör, skånska dialekt och alltid med sitt förstoringsglas i högsta hugg. En väldigt ovanlig liten dam med ett hjärta av guld. Bara en liten stund innan hon somnade in hade hon tydligen börjat prata om mamma.


"Men ser du inte vem det är Boris? Det är ju Camilla!"
    

Ikväll har Malin och Johanna varit på middag här. Kvällen avslutades med en filmvisning av  "Där fick du" tillsammans med Johanna. Finns det något bättre? Tror knappast det!


I en helt annan värld..

Musik har en förmåga att trollförbinda mig på ett sätt som nästan är otäckt. En liten låt och sen befinner jag mig i en helt annan värld. Känslor, minnen, ord - allt kommer tillbaka! I brist på annat att göra (med andra ord, då jag egentligen skulle pluggat) gick jag igenom min dator och hittade en gammal spelningslista. Innehåller låtar som jag aldrig lyssnar på numera. Så just nu är det Vår/Sommar2006 för min del och jag befinner mig inte alls i min lilla lägenhet i Växjö utan någon helt annanstans. 

Vi ses igen när musiken tystnar, då landar jag förhoppningsvis i verkligheten igen..

Du var ensam på en färd någonstans
Du söker efter vad?
Leta länge utan finna svar
på jordens alla hav


Min favoritkille!

image48

Min absoluta favoritkille.. Världens bästa 9-åring!

Gifta mig rikt och bli hemmafru?

Jaha, då var det söndag igen! Imorgon är det måndag och då börjar tentaveckan på riktigt. Hur ska jag klara av det här? Vad har jag för plan egentligen? Det här kommer ju aldrig att gå.. Jag måste ta tag i mig själv!

Idag har jag satt upp ett par extra gardiner så nu bör jag kunna sova lite bättre på morgonen. Vilken tid det tog att stryka dem! Efter det lagade jag mat; korvstroganoff - och hör och häpna - jag tror faktiskt att jag lyckades! Wow! Jag har ett flertal gånger försökt med den här rätten men varenda gång har det blivit något oätlig sörja av det hela men den här gången smakade maten nästan som mammas till och med! Nej jag tror att jag ska satsa på att gifta mig rikt och sedan fungera som en hemmafru, för det verkar ju vara något som jag kan någorlunda numera. Hm! På så sätt slipper jag ju tentorna också - Jippie! Lyckan är fulländad.

Jag är glad att jag följde med igår, allt annat hade känts fel. Jag tycker så mycket om er så ni anar inte - mer än vad jag själv någonsin trodde var möjligt! Ni får aldrig försvinna, aldrig någonsin! Du är bland det bästa som finns - glöm aldrig det!

Nästa helg - DÅ!

Har precis pratat med min mor i telefon - hon är världens bästa! Och nästa helg är det hemresa som gäller och utgång i Karlskrona - ser fram emot det! Ska bara överleva den här veckan också, denna hemska vecka.. Satans tenta!

-Du har ju inte varit hemma sen jul!
- Eh, jo lilla mamma.. det har jag visst!

I andra hand?

"Det känns som om jag alltid kommer i andra hand! Du bara umgås med dem hela tiden.."


Det är jobbigt att försöka vara alla till lags, samtidigt som man själv ska må bra och känna att man lever livet som man själv vill. Tyvärr är jag inte felfri, jag kan inte fixa allt och jag är ingen supertjej. Jag vill gärna vara det - tro mig, det vill jag verkligen - men så är tyvärr inte fallet. Kunde jag så skulle jag vara på flera ställen samtidigt, jag skulle fixa både det och skolan galant och ändå skulle jag själv må kanonbra! Men livet fungerar tyvärr inte så.. Jag hade gått sönder, gått av på mtten, för det är det som händer när olika viljor tar tag i en och drar åt olika håll. Någonstans där i mitten har jag dessutom min egen vilja, men vad jag vill och vad som är realistiskt är tyvärr två olika saker ibland. Ibland måste jag tänka lite mer på vad jag orkar, vad jag hinner med och kanske inte lika mycket på vad jag egentligen vill. Det finns dessutom flera i mitt liv som är viktiga - det är svårt att hinna med alla men det innebär inte att jag tycker mindre om vissa. Hoppas att du förstår det!

Mobiltelefon??!

Ska aldrig mer svara i mobilen då okända människor ringer - jag har lärt mig min läxa! Fick en liten trevlig avi idag och hämtade ut ett paket ute på ica - en mobiltelefon! Gaaahh.. jag skulle ju inte ha någon jäkla telefon! Tur att man har vänner som Johanna som ställer upp vid sådana tillfällen och ringer till telefonförsäljaren (låtsas att vara jag) och skäller ut personen i fråga. Haha! Nog för att jag var arg och irriterad (det var jag verkligen!) men jag hade ändå inte kunnat skälla på den lille telefonförsäljaren. Hade väl låtit lite sur till en början och sen hade jag suttit där, nickat och sagt "det är ingen fara!". Nej ibland är jag verkligen skrämmande lik min mor - hon är precis likadan!

Hur som helst - tack Johanna! Dina kommentarer till den stackars Erik var verkligen bäst.

- Det är omöjligt!
- Det är inte omöjligt. Hur kommer det sig då att jag sitter här med en mobiltelefon i knät??!

Och vi fick rätt.. Jag ska få skicka tillbaka den jäkla telefonen  - UTAN att betala något! Yippie!

Livet

Våren är nu här och solen har stolt visat upp sin ljusa sida flera dagar i rad. Isen på sjön är borta, ingen snö så långt ögat kan nå. Kan genom min balkongdörr höra en liten fågel kvittra i trädet utanför, den kvittrar för våren, den kvittrar för livet. Humöret är på topp och allt känns bättre än någonsin! Livet levs och älskas..

Pigg som aldrig förr!

Klockan är inte mer än nio och jag har redan tvättat 4 maskiner tvätt, duschat, dammsugit och torkat golvet i hela lägenheten. Var ska detta sluta? Pluggat har jag i och för sig inte gjort än och har ingen vidare lust med det heller när jag ser ut genom balkongdörren på den underbart blå himlen. Har dock seminarie om ett par timmar så hur jag än gör måste jag studera lite idag. Ska försöka hinna med att träna lite också och en sväng runt sjön vore inte helt fel det heller i det här vår-vädret. Planerna inför kvällen är väldigt få men så mycket kan jag i alla fall säga; det kommer att bli en lugn afton för min del!

Nej nu ska jag ner och hämta den sista tvätten i torkskåpet sen ska jag försöka att spendera några minuter med min kära civilrätt. Hm!

Utträde ur EU?

Tröttheten har satt sig i ögonen - rejält! Försöker ta mig igenom en bok om EG-rätten men lyckas inget vidare. Det står ord, meningar, stycken - ögonen ser orden och kan uppfatta dem men sen slår det knut då det ska skickas en signal från ögonen upp till hjärnan. Kan inte greppa vad det är jag läser om.. Egentligen är väl inte texten så ofantligt svår med däremot otroligt tråkig. Eller så är det kanske jag som är korkad, trött och väldigt ointresserad? Jo, så kan det nog också vara.. Nej Sverige borde gå ur EU nu med detsamma! Tänkte de aldrig på oss när Sverige gick med, på de stackars ekonomeleverna som måste läsa om EG-rätten? Å andra sidan så hade väl ett utanförskap lett till en massa bieffekter som kanske är ännu krångligare  och tråkigare än det här, vad vet jag! Suck.. Dags att återgå till studierna!

Man ska vara hård och otrevlig!

Jaha, då blev jag inlurad i något dumt - beställt en mobil. Varför? Jag brukar alltid vara den misstänksamma och skeptiska och inte den som luras av telefonförsäljning. Nu har jag i alla fall skickat ett sms där det står att jag har ångrat mig och redan nu har jag mottagit två sms och 6 samtal. Jag är dock ungefär lika mogen som en femåring och vägrar att svara! Hm.. Lärt mig en läxa i alla fall - man ska vara hård och otrevlig redan från början och inte snäll och mjäkig. Ååhh!


Ska nu göra en sak som jag ogillar starkt, något som gör att rösten börjar darra. Men är man rädd för något bör man väl ta tjuren i hornen och ändå utföra det? Man måste väl våga för att överinna det man är rädd för? Och varför är jag egentligen rädd överhuvudtaget? Det är ju töntigt, jag vet ju det, men ändå kommer känslan av osäkerthet direkt.


Effektiv

Onsdag igen! Mitten på veckan, vilket innebär att det snart ändå är helg och sen är det måndag igen och ny vecka.. Tiden går så väldigt fort. Tänk att jag snart har gått ett helt läsår här i Växjö och tänk att juridiktentan snart är här. Huu..

Idag har faktiskt visat sig vara en ganska bra dag, hittills i alla fall ska jag kanske tillägga. Klockan är inte mer än halv två och jag har ändå hunnit träna, läsa lite arbetsrätt, laga mat samt gå runt växjösjön med Ida. Mitt mål med dagen är nu att jag ska ha läst ut boken om arbetsrätten innan jag kan känna mig riktigt nöjd. Bör noteras att slutför jag det har detta nog varit den mest effektiva dag som jag upplevt sen jag flyttade till Växjö.

Fått ett brev av min kära mor idag. Brev är faktiskt något som är väldigt underskattat. När jag var liten hade jag flera brevvänner som jag skulle hålla kontakten med och varje dag sprang jag nyfiken ut för att titta vad brevbäraren kommit med för kul. Numera får jag mest bara reklam och möjligtvis någon räkning då och då. Så från och med nu ska jag nog försöka att skriva fler brev! Brev är dessutom mycket roligare och personligare att få än tråkiga mejl och sms. (Hm, undrar hur länge jag kommer att hålla det här?!)

"P.S. Jag längtar efter att du ska komma hem nu, det var så länge sedan! D.S."


Bilder från helgen



Lite bilder från helgen - Malin 20 år!

Soooolsken

Åh, vad jag älskar det här vädret! Hela jag blir plötsligt mycket gladare och piggare (även om jag är väl medveten att det säkert inte verkade så i morse). Försöker just nu att plugga men går inget vidare för har svårt att få bort blicken från den underbart blå himlen. Altandörren står vidöppen, ett försök att få mig själv att tro att jag är ute och därmed inte behöver känna mig instängd i en liten etta på 25 kvadrat. Har precis gått en sväng runt Växjösjön tillsammans med Ida och har stor lust att gå en sväng till - men glöm det! Nu är det juridik som gäller! Men läser jag en stund nu kanske jag hinner gå en runda till innan solen går ner?

Fråga mig inte varför jag skrev det här otroligt onödiga blogg-inlägget (som om något av det jag skriver faktiskt skulle vara nödvändigt?! Hm!) men ville kanske bara berätta att jag är kär - kär i våren!

Världens sämsta humor!

Drömmarna inatt har varit många och de allra flesta har handlat om folk hemifrån. Ja, jag har hemlängtan just nu!Funderade ett ögonblick på att åka hem i dagarna och tentaplugga där istället men avfärdade det ganska snart. För det är ju inte så att jag saknar mitt hem i Ronneby som sådant utan mest folket som bor där. Kommer jag då hem måste jag ju träffa alla och då blir det ingen tid över till pluggandet - dålig idé med andra ord!

Däremot blir det nog en hemvisit direkt efter tentan (den fruktade tentan!!). Den hemvisiten ser jag däremot inte alls fram emot. Tycker bättre om oplanerade och spontana hemvisiter och inte sådana som planerats långt i förväg. Planerna för den helgen är nämligen oändliga - allt ska göras den helgen! Hur ska jag hinna träffa alla och dessutom få ut något av det under två fjuttiga dagar? Nej just det, det är dömt att misslyckas!

Sen vill jag informera alla Campus-bor att Dum-F.... har fått ett nytt smeknamn. Hans namn går numera under "Big-Foot" och fråga mig inte varför för historian om det är alltför.. ja något i alla fall! Nästa gång Johanna och Malin vill bli av med honom ska de i alla fall kasta iväg en pinne för att distrahera honom. Haha! Och nästa måndag ska Malin parkera sin bil på ett väldigt bra ställe så att vi får extremt bra utsikt över några filurer. (Säg inget! Jag vet att vi har extremt dålig humor men vi har i alla fall kul!)

Iväg och plugga.. Nu är jag sen - igen! Förlåt!

..

Ångra aldrig det som en gång fått dig att le..

Vuxna födelsedagsbarn

Det är tydligen inte bara barn som vill bli grattade på sin födelesedag utan även fullvuxna människor kan bli besvikna då en väntad grattis-hälsning aldrig dyker upp. Tydligen trodde de att jag hade glömt igår, eller åtminstone struntat i det. Först sent på kvällen upptäckte de att jag hade försökt att ringa och idag på förmiddagen upptäcktes även smset som jag skickade igår.

"Hon hade skickat ett sms igår!" "Tack för att du ringde!"

Klart att jag gjorde!


Lördagsafton

Melodifestivalen 2007 - vann rätt låt? Svaret är väl ganska givet - klart att rätt låt vann, det var ju The Ark! Hade funkat med Andreas Johnsson eller Sebastian också i och för sig (hur kunde Måns komma före Sebastian?!). Sitter just nu och tittar på reprisen av melodifestivalen i och med att jag knappt såg något av den igår. Vet ni att Sarah Dawn Finer bara är 25 år gammal? Hjälp, vad gammal jag känner mig nu! Hon är alltså bara fem år äldre än mig?!

Igårkväll var det firande av Mauuulin - trevligt som alltid! Av någon anledning hamnade jag och Lina på golvet under köksbordet där vi låg och gapskrattade (hm!), Emelie tog fel jacka på sig när vi skulle iväg till Sivans, jag hjälpte Lina att skicka iväg ett sms (förlåt Lina!), skickade själv igen en massa dumma sms, vi sjöng för Malin i kön till Sivans, tog många väldigt fina(?!) kort i korridoren utanför Malins lägenhet, Johanna åkte ner för ledstången i trappan, Linas ansikte domnade bort, min mor och far ringde (inte så bra kanske?!), Ida ringde berusad till sin pojkvän m.m. Med andra ord - en klart minnesvärd afton! Har inte sett korten från gårdagen ännu men har en känsla av att de inte är så smickrande. Haha!

Malin, Daniel, Emelie och Petter är söta som få! Hihi!

Lyckorus

Varje år är det samma sak.. Våren ger mig ett riktigt lyckorus och jag tankarna på hur lycklig jag är egentligen är dyker upp. Visst låter det härligt? Samtidigt uppstår dock en känsla av otacksamhet och otillräcklighet - att jag inte kan uppskatta och vårda allt jag har omkring mig. Eller nej, nu blev det felformulerat, jag uppskattar verkligen de jag har omkring mig men jag spenderar alldeles för lite tid på att visa hur mycket jag uppskattar dem. Vissa personer hör jag av mig till alltför sällan - jag borde bli en bättre vän, bättre dotter, bättre syster, bättre barnbarn.. Ska försöka med det också!

Idag fyller Mauuulin 20 år - Hurra! Tidigt(?!) i morse tassade jag, Lina och Johanna bort till Malin och grattade henne med tårta och skönsång. Hihi! Den hembakade tårtan var en Plopp-tårta - vad annars?! Ikväll blir det riktigt firande av Malin och då med dunder och brak. Me like!

Skickar en grattis-hälsning till både Malin och Martin (som också fyller 20 år idag)! Skickar även en grattis-hälsning till min far som fyller 46 år idag. Hrm, gamling!


På riktigt!

Idag hänger våren verkligen i luften - på riktigt! Klarblå himmel och solsken.. Kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt, på vägen hem från seminariet idag såg jag, Anna och Ida ett helt gäng med krokus - underbart!

Så vad hittar jag på denna underbara vårdag? Jo hela förmiddagen spenderades i en föreläsningssal där vi hade seminarie, hem en timme för att äta något och nu ska jag iväg på ytterligare ett seminarie. Typiskt! Ska se om jag kanske hinner med en liten promenix efter seminariet. Kvällen ska spenderas med goda vänner hemma hos mig.

Och imorgon - då du Malin! 20 år fyller man inte varje dag precis..


Borttagning av tv-licensen

Har hört talas om att Moderaterna vill ta bort tv-licensen. Säga vad man vill om moderaterna men det här var nog det vettigaste förslaget jag hört på mycket länge - go for it!

Överraskningsvisit

Jag, Ida, Anna och Johanna var hos Martin ikväll på överraksningsvisit med present, galsstårta och kakor. Tror faktiskt att det var ganska uppskattat trots den frågande minen. Och ja Martin - klart att det var meningen att vi skulle äta glasstårtan allihop och inte att du skulle lägga in den i frysen. Haha! Blev en trevlig afton med prat och skratt. Kvällen avslutades med en runda runt Campus tillsammans med Johanna.

Och för er som glömt mig idag - skäms på er! Är ju min namnsdag.. Äh, handen på hjärtat hade jag glömt bort det själv om inte Magda sagt grattis till mig i morse.


Vad håller jag på med? Tänker för mycket, tänker för långt - som vanligt, som alltid! Men ändå dras jag till tanken..

Dagens citat:
"Det är ju lite mysigt sådär att ha en i reserv" (sagt av Anna angående killar! haha)


Love you!

Har precis insett hur mycket jag har saknat två av mina lite äldre vänner.. Finns inga som är så tröga som ni men det är ändå just det som gör att jag tycker så mycket om er! Tack för ikväll - skrattat något grymt trots att ni inte ens var här. Ser fram emot en sommar fylld med skratt tillsammans med er!

Love you!

Rättvist?

"Satsar man inte kan man inget vinna" finns det ju ett känt uttryck som heter. Tittade på Postkodsmiljonären i veckan där ett gäng grannar från Knisslinge vann. En av dem som vann 100 000 kronor var farmors tjocka och redan rika kusin. Hm! Ett annat känt uttryck är ju "Livet är inte rättvist".

Tröttöga!

Tröttheten är väldigt påtaglig idag.. Försökte läsa lite i min civilrättsbok men hela två timmar resulterade i fem lästa sidor. Hm! Inte för att texten är speciellt svår egentligen men kan inte riktigt fokusera på orden och meningarna. Läser samma mening om och om igen och hjärnan kopplar inte riktigt idag. Söker efter den där glödlampan som plösligt tänds, vill ha en liten "aha-känsla". För visst är det väl ändå lite intressant det här Camilla, bara det att det är tråkigt att läsa om det?

Lägenheten behövs verkligen städas den också. Brukar ju tycka att det är kul att städa, i alla fall när jag gör det som en undanflykt från studierna, men idag orkar jag inte ens det. Har druckit kaffe(!!) två gånger idag men inte har det gjort mig speciellt mycket piggare. Beror det på att det är måndag? Men jag har faktiskt inte tid att slösa bort en hel dag den här veckan när det är så mycket jag måste göra.

Dags för föreläsning! Hoppas att jag kan hålla mig vaken..

Ifrån Ingenstans

Mörkt och kallt som en vinternatt så lyfter jag med brutna vingar och svävar sen bort ifrån ingenstans.

Kurs; Positivare livssyn

Mamma har varit på en kurs som gick ut på att man ska få en mer positiv syn på livet. Hon ringde för en liten stund sedan och då berättade jag att tentan börjar närma sig och att jag definitivt inte har studerat (!!) i den mängden jag borde. Dessutom har föreläsaren berättat och så mycket som 97% har kuggat på tentan tidigare. Vad blev då min positiva mammas svar? "Men du får ju tänka positivt, det är ju ändå 3% som klarar det!". Tack Mamma, nu känns det ju mycket lättare! Hm!

"Om du inte vet vad du ska välja måste du vända på det hela och bortse från hindrena. Om du visste vad du skulle välja - vad hade du då valt?". Ja du Mamma.. Mycket kloka ord! (Undrar om föreläsaren gav samtliga kursdeltagare en hjärntvättning?!)


Vet inte hur jag ska göra med någonting. Känner mig inträngd i ett hörn som jag inte vet hur jag ska komma ur. Men förhoppningsvis ordnar det sig, som alltid! Undrar om Camilla är ett annat ord för korkad?


Overallsittningen

Vilket härligt vårväder.. Tydligen ska det komma mer snö imorgon men det bortser vi från nu och bara lever i nuet. Tittar upp mot himlen och kisar lite mot solen. Jag och Lovisa gick alldeles nyss runt sjön och såg små barns lyckliga ansikten då de fick ut och cykla. Äntligen får jag ta ut min cykel på en cykeltur - lyckan är total! Åh, vad jag längtar efter alla vit- och blåsippor, efter fåglarnas kvitter och värmande solen. Okej, jag vet Johanna, de otäcka paren dyker också upp vid den här tiden men vi kan väl inte helt bortse från att de faktiskt är ganska gulliga ändå?

Overallsittningen igår var.. Hm! Ja vad var den egentligen? Vi lärde i alla fall oss en läxa - nästa overallsittning ska vi INTE gå ut kvällen innan. Mellanfesten var helt klart bäst trots att vi bara var tre stycken. Men kan man ha annat än kul tillsammans med två stjärnor? Och våra overaller var finast!

Men nästa overallsittning ska ni andra i "gänget" också följa med på.. Inga ursäkter godkännes!


Då var det färdigt igen..

Det är tur att vi ska träffas senare ikväll för vi kan säkert behöva fylla i varandras minnesluckor. Men Malin var ju helt nykter, eller hur var det? Och Johanna hade ju vin i sin tumme och tidningspapper i fötterna. Själv kom jag på en väldigt bra fras "Alla ni som klappar händer klappar nu!". Hm! Stackas Lina trodde väl att jag var helt dum i huvudet när hon ringde. Haha! Undrar om det var det där jäkla Barcardi Razz som spökade igen eller om det var Rosévinet. Men Rosévin ska ju bara innehålla 1,25% alkohol? Eller? Konstigt..

Ikväll är det i alla fall overallis, det ska bli grymt kul! Och ikväll ska kameran också med. Tihi*

Ni är bäst! Så är det bara, bäst och grymmast!


Världens bästa

Jag vill bara ha dig här nu, ge dig en kram och får dig att förstå hur underbar du är. Du är inte alls ful, du är inte alls äcklig – du är världens bästa, min favorit ju! Om du bara kunde se din egen spegelbild med mina ögon, då skulle du se någon vars utstrålning överskuggar alla andra och vars hjärta är det renaste och finaste som finns. Känner mig så maktlös, vet inte vad jag ska göra. Allt det här tar kraft från mig också, kan inte sluta tänka på dig. Du får inte försvinna, aldrig någonsin! Du är en av de viktigaste människorna i mitt liv, utan dig är jag halv. Hör av dig, vilken tid på dygnet du vill - natt som dag!

 

Du vet vem du är..  

Grattis!

Hon klarade det, hon tog fixade uppkörningen idag - ett stort grattis Miriam! Jag visste väl att du skulle klara det. Nästa gång vi ses får vi se till att åka in till Karlskrona och gå på bio - du kör! :)

Kom precis hem från frisören där jag fixat ny frisyr och nya slingor. Vill helst inte kommentera resultatet men min förhoppning är att jag ska kunna fixa till det hela med en plattång. Och nej - mitt självfall är inte fint!

Hittat två nya låtar som jag är lite förtjust i. Hm, var väl inte det jag skulle göra idag? Hur gick det med pluggandet egentligen? Även detta föredrar jag att lämna okommenterat!


Discodiska

Kan inte sluta att lyssna på dessa låtar. Är som besatt - vad är det för fel på mig? Hm! Inget fel i det i och för sig. Låtarna hjälpte mig alldeles nyss igenom disken. Discodiskning ska bli ett nytt inslag i mitt liv. "Dicodiska" låter mycket roligare än det vanliga ordet "diska". 

Just nu sitter jag och håller tummarna för en viss person som jag kan tänka mig är ganska nervös i just detta ögonblick. Jag vet att du kan klara det! Nästa gång vi ska till Karlskrona på bio eller dylikt blir det du som kör..

Mina tankar i övrigt går idag till en viss annan person. Hoppas att allt går bra idag även om det känns jobbigt. 

Nej nu måste jag försöka plugga lite! Måste läsa idag trots att det är bland det tråkigaste jag vet. Jag fattar inte hur jag ska klara mig längre fram i den här utbildningen för har verkligen jätte svårt för att läsa längre stunder. Ögonen går i kors och jag kan läsa samma sak om och om igen och ändå inte få något sammanhang i texten. Suck!