Världens sämsta humor!

Drömmarna inatt har varit många och de allra flesta har handlat om folk hemifrån. Ja, jag har hemlängtan just nu!Funderade ett ögonblick på att åka hem i dagarna och tentaplugga där istället men avfärdade det ganska snart. För det är ju inte så att jag saknar mitt hem i Ronneby som sådant utan mest folket som bor där. Kommer jag då hem måste jag ju träffa alla och då blir det ingen tid över till pluggandet - dålig idé med andra ord!

Däremot blir det nog en hemvisit direkt efter tentan (den fruktade tentan!!). Den hemvisiten ser jag däremot inte alls fram emot. Tycker bättre om oplanerade och spontana hemvisiter och inte sådana som planerats långt i förväg. Planerna för den helgen är nämligen oändliga - allt ska göras den helgen! Hur ska jag hinna träffa alla och dessutom få ut något av det under två fjuttiga dagar? Nej just det, det är dömt att misslyckas!

Sen vill jag informera alla Campus-bor att Dum-F.... har fått ett nytt smeknamn. Hans namn går numera under "Big-Foot" och fråga mig inte varför för historian om det är alltför.. ja något i alla fall! Nästa gång Johanna och Malin vill bli av med honom ska de i alla fall kasta iväg en pinne för att distrahera honom. Haha! Och nästa måndag ska Malin parkera sin bil på ett väldigt bra ställe så att vi får extremt bra utsikt över några filurer. (Säg inget! Jag vet att vi har extremt dålig humor men vi har i alla fall kul!)

Iväg och plugga.. Nu är jag sen - igen! Förlåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback