Länge leve Linnéuniversitetet !!

Det regnar in genom taket. Hur löser vi detta? Sätter dit en spann såklart! Golvet förblir torrt, vilket minskar risken för att professorerna, doktoranderna och andra högt uppsatta universitetsmänniskor trillar i backen. Så smart! Vilka icke-högutbildade människor hade kunnat komma fram till något sådant enastående? Att detta har förblivit lösningen i hela fyra års tid (minst!), är ju en annan sak.
Länge leve Linnéuniversitetet!

Skall väl inte klandra deras lösning alltför mycket. Givetvis är det en självklarthet att Linnéuniversitetets rektor skall spendera över 100 000 kronor på en silverkedja till sin kavaj och lägga över 200 000 kronor på att renovera sitt kontor (och ytterligare 500 000 på att renovera 3 andra kontor). Att istället lägga dessa pengar på att laga universitetslokalernas tak eller förbättra studenternas utbildning vore ju totalt vansinnigt. Den prioriteringen förstår väl varenda människa (speciellt i dessa tider då universitetet för tillfället går med minusresultat)! Nej jag är inte bitter över att det är på detta sätt som skattebetalarnas pengar spenderas. Som sagt; enastående!

Det är nog inte för inte som det finns lärare som uttryckligen sagt "Ni skall vara glada att ni slutar nu till sommaren...".

Den omtalade hinken i trappan på väg upp mot personalrummet


Kommentarer
Postat av: Lotta

helt galet..! du borde nästan skicka in det här till smp eller nåt...

2010-04-08 @ 22:16:06
Postat av: Camilla

Haha.. ja eller göra en facebook-grupp. Det brukar ju få Linnéuniversitetet att vakna upp! :)

Postat av: Ellen

Jag tycker absolut att ditt inlägg borde publiceras! Det är ju klockrent! :) go for it!!

2010-04-09 @ 08:58:17
URL: http://oobnelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback