En lördagskväll utöver det vanliga

Dans på stolar

Twister

Drickspel

Kärleksrådgivning

Sanning eller konsekvens

Naket

Barnlåtar

Alkohol

Nättrabybor i mängder

Ännu mer naket

Såpbubblor

Raggarlåtar

”Du är mycket smartare än vad en genomsnittlig tjej är!”

Makaroner och köttbullar

Bitmärke på stjärten

Egokort

"Men du är smart!"

Sms från annans mobil


Sammantaget blev det en mycket lyckad lördagskväll hos Linn som sent kommer att glömmas. Skall tilläggas att jag var tämligen nykter, men tror att övriga deltagare drack så det räckte för mig också.

 

Söndagen har spenderats med grillande. Har konstaterats att killar är ett släkte för sig. Hur kan man komma på att man skall äta femrätters med ”grillat kött” som tema? Kycklingfilé till förrätt, grillade revben till mellanmål, grillad fläskfilé med fyllning till varmrätt, grillad pepparbiff till mellanmål och grillad oxfilé till efterrätt. Jag var mätt efter förrätten. Var dock tvungen (tack och lov) att lämna de åtta killarna och all den goda maten för att ta tåget till Växjö mitt i, och kunde därmed bara närvara fram till varmrätten (vilket räckte gott och väl).

 

Varit en bra helg (trots avsaknaden av solen) och nu gäller nya tag. Början av veckan skall tillbringas med att förberedning inför onsdagens opponering. Torsdagen kommer förmodligen att innehålla fixande efter opponeringen (detta trots att det är helgdag) och sedan är årets bästa helg här; allkårshelgen! Så kom igen nu; håll alla tummar ni har och be till vädergudarna ett par gånger per dag så kanske vi faktiskt kan få en ljum och solig lördagskväll i det gröna!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback