Tömt huvud på babyshower

Söndagmorgon och lugnet råder hemma hos oss. Sambon begav sig iväg i ottan för lite helgjobb. Ska göra mig iordning strax för att bege mig iväg på 80-årsfirande av bästa Mormor - tillsammans med hela tjocka släkten. 
 
Ännu en vecka har rusat förbi. Nu är dock bokslutet så gott som avslutat och känslan efteråt känns ungefär som när man har presterat på en tenta - man känner sig lite utpumpad och som om hjärnan har tömts på all form av hjärnkapacitet. Ungefär. Fredagskvällen blev därför väldigt lugn på hemmaplan. Gav mig sedan iväg tidigt på lördagsmorgonen till Växjö för att överraska kusin Lovisa med en babyshower. Ett gäng tjejer samlades i en hotellfoajé och in kom Lovisa som trodde att hon skulle på barnloppis - tji fick hon! Efter lite hotellfrukost så begav vi oss hem till Emelie för lite (läskig!) fika, presentöppning, lekar och prat om allt som har med barn att göra. En mysig dag! Lördagskvällen somnade jag dock helt utpumpad i soffan klockan halv nio. 
 
Hasslö är fortfarande helt snötäckt, men temperaturen ligger på noll grader och det ryktas om plusgrader i kommande veckan. Så ut och gå i snön idag medans den är kvar. Ha en fin söndag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback