En Linköpingsvisit i februari

Endast ett par timmar kvarstår av februari. Mars står inför dörren och därmed våren. Visst, ett antal bakslag till lär vi nog få - men det märks så tydligt nu att dagarna har blivit längre och ljusare. 

I fredags tog vi vårt pick och pack och begav oss norrut - mot Linköping och Hanna och Linus. Blev en solig och fin helg, med promenader, visit i Gamla Linköping (och Cloetta såklart!), god mat med thaitema, och bowling. Tack för det! I torsdags var vi på middag hos de tre Gredebyfavoriterna. God mat och trevligt sällskap mitt i veckan är inte alls dumt. 

Ny vecka och nya tag. Måndagen är avklarad och även denna vecka är det fullt ös som gäller. Men jag har faktiskt tagit ledigt på onsdag. Ja inte för att slappa då förståss, nej för att ta en tripp till Ikea med Lillebror så att han kan få lite möbler också i sin nya lägenhet. I övrigt bjuder veckan på en kväll med födelsedagsfirande, en middag med vänner, lite träning, och till helgen en visit till Växjö för att träffa Växjöpinglorna - för första gången på sex år samlade i just Växjö. Kan ju inte bli annat än bra. 

Ha en fin vecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback