Lägesrapport i sensommarvärmen

Sensommarväder i perfektion - ja så kan man nog beskriva den här dagen. Strålande solsken och varmt, men utan sommarens tryckande hetta utan istället klar och frisk luft. Härligt! Det ger energi så idag har vi fått en hel del gjort här hemma. Vår lilla redskapsbod har rensats, städats och strukturerats. Gammal bråte som har legat på tomten sedan förra året har nu hamnat där den ska - på tippen! 

I torsdags var vi på middag i Ronneby för att fira lilla Mamma som fyllde år. Tidigt imorgon bitti beger sig mamma och pappa mot Medelhavet, så önskar dem en trevlig resa. Igårkväll fick vi finbesök i form av Morbror och kusin Daniel. Blev en middag på altanen innan killarna begav sig ut på fågeljakt. Daniel stannade över natten och klockan fem i morse begav sig killarna ut på nytt.

I övrigt har det varit fullt ös hela veckan. Tertialprognosen för i år är nu klar (så gott som i alla fall) - skönt! Nu väntar en tid med budget, den tiden på året då man helt tappar tidsuppfattningen. Budget 2016, jämförs med budget 2015 som gjordes 2014. Eller vilket år var vi på nu igen? Och sedan budget 2017-2018, följt av bokslut 2015. Eller va? Vilket år är det nu egentligen? Vaddå hur mkt kostnader i år, det är väl nästa år? Ja, det gäller att ha huvudet på skaft framöver. Men det tänker jag inte ha ikväll i alla fall. Nej, ikväll väntar middag i Nättraby med fina vänner - klart bättre än budgetarbete. 

Ha en fin helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback