Bestyr

Dagarna rusar förbi. Vilken klyscha - men sant! Påskveckan är kommen, på torsdag är det dags att ta sin kvast och bege sig mot Blåkulla. Du har väl bokat in samåkning? Bättre för miljön har jag hört. 

Förra veckan bestod av mycket skoj och stök. På tisdagen hade vi ett litet överraskningsäventyr för två kollegor som fyller jämnt - lite skålande, varmbadhuset och middag på Cozy Kitchen. Det verkade i alla fall vara uppskattat. På torsdagen satte träningen inför Blodomloppet fart på allvar - ett lunchpass med intervallträning på Västra Mark. Hejja hejja! Mer sånt. Tror jag i alla fall. 

Helgen kom. Blev en hemma-själv-fredagskväll för min del, medans Sambon rumlade runt i stan. På lördagen blev det en tur till Nättraby för att fira Linns stora dag. En trevlig kvällen med grill och vin (men väldigt tidig hemgång pga en upptagen Sambo). På söndagen tog vi ytterligare en tur till Nättraby, men denna gång på fika med nybakade bullar hos familjen Olander/Franzén. 

Två arbetsdagar kvarstår. Eller en och en halv. Eller kanske till och med bara en. Sen väntar påskledighet. Ska bli väldigt skönt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback