Ljumma dagar och ledighet i sikte

I våras tog jag ett mycket klokt beslut; fyra veckors sammanhängande semester plus en semesterdag per vecka resten av sommaren. Bästa beslutet jag har tagit på.. ja på evigheter! Semesterkänslan har infunnit sig lite smått trots att det är ganska långt kvar tills den riktiga semestern tar fart. Stressen är lagd på hyllan. Där kan den ligga ett bra tag. 

Men stressad eller ej, tiden flyger iväg ändå. Äntligen har vi fått känna på lite sommarvärme! I förra veckan blev det en kväll i skärgården tillsammans med makarna Elmér. I fredags hade vi finbesök i form av makarna Friberg. Det bjöds på grillat i kvällssolen, årets första middag utomhus. I lördags bar det av mot Furuby där det vankades dop för lille Olle. På kvällen kom mamma och pappa på besök, medans Sambon och Lillebror tog en tur med båten. Igår blev det en tur på plastparty tillsammans med Skillingenästöserna, följt av en fika några hus bort här på Hasslö. 

Midsommarveckan är inledd. Känns lite konstigt med tanke på att vi endast har fått en liten glimt av sommarvärmen. Det sägs att vi väntar regn dessutom lagom till fredag. Men ja, nypotatis och jordgubbar är ju alltid gott - och i trevligt sällskap blir det säkert bra ändå! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback