Helgens bestyr

Vardagen har tagit fart och jag är tillbaka på jobbet igen. Eller vänta lite, inte riktigt va? Jobbade fredag och sedan ledig två dagar. Imorgon är det måndag och då jobbar jag (egentligen bara schemalagd halva dagen), men eftersom jag sedan är ledig på tisdagen så blir det ju nästan som fredag igen imorgon. Fredagar är ju bra dagar. Sedan börjar jag jobba igen på lill-lördagen, jobbar dagen innan fredag och på fredag - och sedan är det ju helg igen. Ja ni hör ju själva hur bra det kan vara. I alla fall för privata Camilla. Jobb-Camilla som just nu jobbar med bokslut gillar inte alls all denna ledighet, men det är ju en helt annan sak. 

Så vad har hänt under årets första dagar? Efter en fredag med jobb så bar det av ut till Björkenäs (i full storm!). Det väntades middag för 6 personer (plus lille Wilmer såklart) samt lite spel. Blev en trevlig kväll i gott sällskap. Igår storstädade vi hemma, julen åkte ut (så gott som i alla fall) och ett fång tulpaner åkte fram. Nu är vi redo för våren. Eller ja, först kanske julstjärnorna ska ner också. På kvällen blev det lite grekisk mat för sju (eller 6,5 kanske är en mer korrekt siffra) i stan, följt av lite bastande i Sjuhalla. Tack för det alla inblandade! 

Idag har solen lyst över Karlskrona. Blev en promenix på Tromtö, storhandling inför veckan och ett trevligt spontan-fikabesök hos oss. Skön söndag efter ett par fartfyllda dagar. Avrundar det hela med fisksoppa och den nya Beck-filmen - man kan verkligen ha det sämre. 

Ni som är lediga ett par dagar till - ha en fortsatt god ledighet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback