Ledigheten har ett slut (och tur är väl kanske det)

Då var det dags för vardag igen - matlådor som ska fixas, träningsväskor som ska packas, kläder som ska tas fram... Visserligen jobbade jag ju två dar i förra veckan, men kändes ändå inte som den vanliga vardagen när Sambon var hemma (lyx med färdiglagad mat och hängd tvätt när man kommer hem exempelvis). Men ska bli skönt att komma igång på allvar igen. Speciellt med träningen (så länge de där januari-tränarna håller sig borta i år). Och fyradagarsvecka - vilken lyx! Har gjort matlista för två veckor framöver. Jag undrar hur länge det här kommer att hålla i sig...

Har varit ytterligare tre fina lediga dagar då vi har hunnit med lite vänner. En tur till Skåne och våra Kristianstadsfavoriter i fredags (blev lika väl omhändertagna som alltid!) och en middag hemma hos oss med två favoriter ifrån Nättraby i lördags. En söndag innehållande långpromenad, fika, Doppet-mat och tv-kväll med barndomsvännen Brattan (det senare även med lillebror Simon). Och en måndag med lite ärenden i staden samt fika med Mor och Far. 

Har fixat till hallen idag. Jag har en tendens att få en fix ide på något, och när jag väl har kommit på något så kan jag inte släppa det utan det måste ske NU! Så var det nog med hallen. Plötsligt såg jag att det inte såg riktigt klokt ut med dörrmattan och då var det bara att åka iväg och köpa en ny. Så kan det gå! Jag får nog något nytt infall snart. Jag känner det på mig - inspirationen flödar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback