Rapport ifrån semesterfirarna

Allt har ett slut och så även semestern. Sambon är ledig imorgon också och sedan återgår han till jobbet, medans jag är hemma måndag och tisdag också. Har varit en fin semester med mycket sol och bad, men ärligt talat ganska lite ledighet. Dagarna i ända har kantats av målning, krattande och skyfflande. Ryggont och blåsor i händerna har helt enkelt tillhört vardagen. När man tänker på det så kanske det till och med kan bli lite skönt att återgå till jobbet igen... men bara lite!
 
Den senaste veckan har vi haft Niklas pappa  ifrån Stockholm på besök, tillsammans med fina hunden Chelsea. Början av veckan bjöd på (hör och häpna) regn, men sedan sprack det upp igen och sommarvärmen återkom. Lyxade till det med tisdagshummer tillsammans med barndomsvännen Hanna, en trevlig kväll på Lisas Sjökrog tillsammans med Lasse och Emelie, en tur ut till vackra Trummenäs för att hälsa på Anna och Roger och igår besökte vi Kristianstad/Åhus tillsammans med bästaste Johanna och Daniel. Johanna - hon fyller dessutom år idag för er som har missat det. Ett fyrfaldigt leve för henne och så vidare...
 
Nu väntar en tur in till skärgårdsfesten i stan. Det verkar vara där som ALLA hänger, så vi får väl ge det en chans i alla fall. Ha en trevlig kväll!
 
Chelsea
Tisdagshummer
Snarkande Chelsea
Lisas Sjökrog
"Tippen" med underbettet
Kristanstad
Världens godaste köttbit på "Bar B Ko" i Kristanstad
Åhus
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback