En sommarhelg i Juli

Lördagen utvecklade sig väldigt bra, i så väl väder som händelser. Började dagen med en liten shoppingtur och lunch på stan tillsammans med Veronica och Tina. Åkte sedan ut till Saltö och bosatte oss på stranden resten av dagen. På kvällen åkte sedan jag och Niklas ut till Backaryd där nästan hela tjocka släkten hade samlats. Blev en trevlig kväll innehållande grillning, kubb och en hel del drickande för en del personer. Avslutade sedan kvällen med att hänga med kusinerna (och morbror förståss) in till Tosia för lite karusellåkning och uteserveringshäng.

Som sagt; blev en mycket bra lördag! Morbrors ord från gårdagen har också på något vis etsat sig fast; "Om ett par år kanske vi inte alls har samma möjligheter att träffas så här allihop och bara umgås". För nog är det ganska unikt att tio kusiner träffas hos sin mormor och morfar på landet ett par gånger om året, med både föräldrar, respektive och till och med egna barn, bara för att umgås utan några som helst planer eller krusiduller. Det är något man bör ta vara på och inte ta för givet.

Idag är det söndag och de enda planerna vi har idag är stranden, tvätt och middag hos Niklas farmor. Blir nog precis lagom innan det är dags för ännu en jobbvecka.


Lunch på 3 G

Per-Åke och Morfar

Ett suddigt gäng ägde radiobilarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback