Flyttstädning

Idag har vi pysslat med det tråkigaste som hör en flytt till; flyttstädat. Faktum är att det nog inte bara att bland det tråkigaste som hör flytten till utan det tråkigaste som finns överhuvudtaget. Att städa i sin egen lägenhet är en sak då man själv får njuta av resultatet; en riktigt ren lägenhet! Men att städa i den lägenhet där man tidigare varit bosatt känns bara allmänt meningslöst och trist. Vi vill bara bli av med lägenheten, lämna nycklarna och gå vidare med våra liv. Dessutom innebär en flyttstädningen ständiga otäcka upptäckter och man förfaras över att man har bott så smutsigt så länge utan att ens ha märkt det. Man lovar sig själv dyrt och heligt att i den nya lägenheten skall det banne mig bli nya bullar, den nya lägenheten skall aldrig se ut på det där viset. Men jo jag vet, förmodligen lär det se precis likadant ut här när vi ska flytta nästa gång.

Nu är vi halvklara i alla fall och klara för idag. Det känns skönt det. Mycket har vi trots allt hunnit med; måla väggarna samt städa ur badrummet och halva köket. Känns bra det. Nu väntar en låååång dusch och sedan en sväng hem till farmor och farfar för att avlämna lite saker som vi inte behöver och hämta lite annat som kan vara bra att ha.

Kommentarer
Postat av: Mange

Eller hur! Flyttstädning är bland det tråkigaste man kan göra. Jag ska flytta i slutet av nästa månad. Funderar allvarligt på att spara ihop pengar och hyra in hjälp för det. Undrar om man kan göra sånt där rut-avdrag för flyttstäd... Måste man ju kunna.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback