Melodifestivalen 2010

Finalen i Melodifestivalen i afton. Tänkte dela med mig av mina tankar kring dessa finalister.

Andreas Johnson - Brukar gilla Andreas, men minns inte ens hur hans låt gick. Det om något borde väl bevisa att det inte är någon vinnarlåt (den här gången heller).

Anna Bergendahl - Underbar röst! Kan komma att bli något riktigt stort. Frågan är om hon är för ung och om låten verkligen är någon höjdare?

Darin - Låten är.. trist! Darin överhuvudtaget känns urtrist. Verkligen ingen favorit!

Eric Saade
- Ingen höjdarlåt och ingen höjdarartist. Ingen bra kombination. Texten känns... märklig!

Jessica Andersson
- Igen? Ger hon aldrig upp?

Ola
- Ännu en idol-artist. Låten låter som just en idol-låt, en sådan som alla 12-åriga flickor älskar. Varken Ola eller hans låt faller dock 23-åriga Camilla i smaken.

Pernilla Wahlgren - Låten känns som "har vi inte hört det här förut?!". Det är år 2010 nu, låten speglar något helt annat decennium. Helt enkelt för mycket schlager. Att den dessutom framförs på svenska gör den inte mindre pinsamt-gammal-schlager-aktig.

Peter Jöback
- Hans röst är som vanligt helt otroligt mäktig! Låten är dock för lam för att passa i melodifestivalen.

Salem Al Fakir
- Gillar honom. Gillar låten. Men är han verkligen tillräckligt bra för att vinna? Hm.. Det faktum att han i finalnumret ska ha med Björn Gustafsson ger i alla fall BARA pluspoäng! :)

Timoteij
- Ja vad ska man säga.. pinsam? Hur kunde den ens komma till final?

Så vad fick vi ut av det här? Skulle kunna tolka det som att om vi inte har något bättre att komma med , kan vi lika gärna lägga ner melodifestivalen helt och hållet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback