Studentutgång

Har fortfarande inte riktigt lyckats släppa gårdagen. Det var verkligen en toppendag! Banketten var magisk (Nordens bästa magiker var ju där så kanske inte så konstigt visserligen), som en av galorna på tv. Absolut den bästa banketten som jag har varit på. Funderade mycket på hur synd det är om alla de människor som aldrig får uppleva ett sådant här studentliv, allt de går miste om och inte ens vet om det. Men som sagt; grymt var det! Under dagen träffade jag dessutom enormt mycket trevliga männsikor och fick mycket tips inför framtiden. Kanske ser det inte så ljust ut på arbetsmarknaden men hoppet finns där!

Idag har det varit en förhållandevis lugn dag (för en gång skull). Marcus kom förbi i förmiddags och vi har börjat spåna lite inför vårt magisterarbete. Blir det som vi har tänkt oss kan det här bli riktigt bra och intressant! Ikväll är det tjejkväll (plus Niklas) som gäller. Lite thaimat med gänget hemma hos oss, fest och sedan utgång på Stallarna. Var mycket länge sedan vi besökte studentpubarna här i Växjö så ska bli riktigt skoj!

Energin sprudlar verkligen. Kan det vara solen på en klarblå himmel som gör underverk? Mycket möjligt. Ser fram emot ännu en grym afton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback