Julkort 2010

Det ena julkortet efter det andra dimper just nu ner i brevlådan. Vi tackar samtliga för er omtanke! Av miljömässiga och rent principiella skäl har vi i år beslutat oss för att begränsa antalet skickade julkort. Känns löjligt att gå och lägga ett kort på brevlådan när så många av er bor så nära. Då kan vi lika gärna lägga kortet i er brevlåda. Men ska vi ändå lägga det där kan vi ju lika gärna ringa på och säga god jul direkt. Men det känns ju onödigt att göra det när vi kommer träffa flera av er vid jul, i mellandagarna eller kring nyår. Ja ni kanske förstår vårt dilemma. Är ni inte nöjda med det får ni här ett par julkort i elektronisk form.

Vi önskar er härmed en riktig god jul och ett gott nytt år!


Kommentarer
Postat av: josse

hehe ni är ju för söta ;)

2010-12-19 @ 16:09:20
Postat av: Miss M

Det principiella, är det ett annat ord för snålhet?

2010-12-19 @ 18:36:22
Postat av: Camilla

Haha. Nu vet jag inte vem Miss M är, men med det principiella i det här fallet innebär att jag tycker att det är trevligare med en personlig hälsning än att skicka ett opersonligt julkort bara för sakens skull! Så där har du din förklaring miss M! :)



(sen finns det även en liten rädsla för för att glömma bort ngn som man borde ha skickat ett kort till)

2010-12-19 @ 19:03:07
Postat av: Emelie

Ähum.. jag har för en stund sedan skrivit ett nästan identiskt inlägg. Märkligt nog utan att titta in här först. Ska vi tolka det som att elektroniska julkort ligger i tiden eller är vi bara lata och snåla båda två? Jag hoppas på det första. Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback