HIPP HIPP HURRA !!

image724





Här har ni henne - min absoluta favorit nummer 1 - Louie!

Louie är en liten ilsken smålänning som håller till i de småländska skogarna utanför Växjö, nämligen Furuby. Hon är oftast en glad och trevlig prick men med ett oerhört hett temperament. Akta er för att säga emot fröken Lovisa - då kan det gå illa! (Ärligt talat är jag lite rädd för hur hon kommer att reagera då hon ser ovanstående bilder) Vidare klyftig är hon väl inte direkt heller, vissa (läs Malin) säger till och med att hon nästan är mer korkad än vad jag är (jo det är sant) - med andra ord en sann blondin! 

Louies absoluta favoritsyssla är..  hm.. shopping kanske? Jo, helt klart shopping! Hon är nog lite av vad man kan kalla för en shoppoholic. Tidigare var nog hennes favoritsyssla rökning, något som tack och lov fröken Lovisa nu har lagt av med på allmän begäran. Ibland följer hon med sin favoritkusin (läs Camilla) på vilda upptåg (då oftast alkohol är inblandad). Det brukar oftast bli väldigt spännande kvällar med inslag av blåmärken (då man kan trilla både i trappor och annat). Dagen efter brukar däremot vara värre för fröken Lovisa då hon innehar en väldig huvudvärk och ångest över att exempelvis ha sagt att Camillas (något manliga) klasskamrat har en väldigt snygg rumpa.

Nog pratat om Fröken Lovisa. Det jag egentligen ville göra med detta inlägg var att hylla henne på hennes stora dag. Lovisa fyller nämligen hela 20 år idag. Vi hälsar henne välkommen in i vuxenklubben. Slut på tonårstiden - nu väntar det riktiga vuxenlivet med inslag av bingolotto- och sykvällar.

HIPP HIPP HURRA FÖR VÄRLDENS BÄSTA LOUIE IDAG!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback