En helg med "Knäppisen"

Ensamheten och tystnaden har infunnit sig igen i den lilla 25-kvadrat stora lägenheten på Stallvägen. Trevligt med lite sällskap. Ser fram emot att flytta ihop med Johanna, att inte bo ensam utan mer som "hemma". Har varit en mycket bra helg. Något plugg har det inte blivit men väl sol (mycket sådan vilket min hud inte tycks uppskatta), glasstårta på Slottsängen, middag på Båtsmannen, bio, grillning och sovmornar. Vad mer kan man begära?

Lärdomar från helgen:
1. Skor
Se till att alltid tänka på vad du har på fötterna. Ta inte på dig högklackat ÄVEN om du själv anser att du inte ska gå så mycket. Helt plötsligt inser ni att det inte går någon buss och att det är upptaget när man ringer till taxibolagen. Det man får göra då är att glatt traska hem (sakta men säkert). Risken är stor att du efter en bit kommer på den otroliga idén att det kanske funkar bättre barfota (det gör det inte!!), något man kan få efterkänningar dagen efter.

2. Överraskningar från ovan
Se upp vad det är du stoppar i munnen. Helt plötsligt kan en fågel få för sig att göra sina naturliga behov precis ovanför dig. Bli då inte förvånad om lite då hamnar på din halvätna fralla som du håller i handen. Bli dock inte ledsen, det hade ju trots allt kunnat vara värre, betydligt värre! (HAHA!).

3. Sol 
Akta dig för att sola för mycket! Att tro att solskyddsmedel är för mesar är ingen bra inställning. Att däremot se ut som en riktig kräfta gör inte bara ont, det är inte vidare vackert heller.

4. Solskyddsmedel 
Har ni någon gång funderat på vad solskyddsmedel egentligen innehåller? Jo det kan jag tala om för er, efter upplysning innehåller det "samtliga viktiga ämnen".

5. Tomma biosalar
Att komma in i en helt tom biosal (två personer) behöver faktiskt inte betyda att filmen är dålig.

6. Hamburgare + stuvade makaroner 
Oavsett Antons protester - hamburgare med stuvade makaroner till KAN INTE vara någon höjdare - that´s it!

7. Licens för att kasta frisbee?
Vad jag vet finns det ingen frisbee-licens? Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback