Helgens bravader

Ojojoj. Var ett tag sedan jag skrev. Mistern som har övernattat här hela helgen åkte hem i morse. Kvar lämnades en hög med disk samt en öl i kylen. Hehe.

Helgen har varit bra, inte det minsta effektiv men bra. I lördags var det födelsedagsfest hos Malin. Drickspell och dans på stolar (det säger väl en hel del, hrm!). En person lyckades till och med supa bort sina strumpor, haha! Någon utgång blev det inte för min del men de övriga verkade haft det desto livligare.

Idag fyller Malin och Martin 42 år (dock 21 år vardera) - ett stort grattis till dem båda. Även min far fyller år idag - dock varken 21 eller 42 (den åldern har han passerat sedan länge, hehe!). Vi överraskade Martin klockan halv sju i morse med en mycket speciell tårta (se nedan så förstår ni nog). Särskilt god kan jag väl inte påstå att tårtan var (trots att det var vi som hade gjort den), en tårta innehållande en massa grädde klockan halv sju på morgonen är verkligen inget jag rekommenderar (särskilt inte om man inte ens gillar tårta i normala fall). Morgonbesöket hos Martin satte väl sina spår på förmiddagens grupparbete. Märkliga konversationer uppstod om man säger så. Helt plötsligt utropar Malin "Skinka!" och Martin säger på hemvägen "Nähä, nu ska jag hem och äta upp mitt bröst". HAHA!

Här är lite bilder från helgen (dock inte på alla) samt en bild på Martins högst speciella tårta (HAHA - ser ni vad den föreställer?).

image599
Jag och Johanna löjlar oss som vanligt - hehe, tuff bild ändå!image601 
Fotografen Emelie med sin kamera
image602
Födelsedagsbarnet själv med sina ballerinakläder på (födelsedagspresenten)image603
Lina på G!
image598 
En födelsedagspresent till Malin - Hehe!
image604
Martins tårta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback