Lediga dagar i Lund och Göteborg.

Tillbaka i Växjö, inte varit här sen i tisdagsmorse. Den lediga tiden som har spenderats i Lund och Göteborg har varit förvirrad, snurrig, lugn, stressig, fylld av ilska, mysig, fartfylld, märklig, trevlig, härlig och helt enkelt underbar! 

Det förvirrade och snurriga består helt klart i Anton (för den här helgen i alla fall) då han glömde koden till hembiljetterna från Göteborg i lägenheten i Lund (Jo, det var ditt fel!) eller då han skulle beställa hemleverans till Ikeamöblerna och varken kunde sin adress eller sitt nya mobilnummer (HAHA!). Lugnet kan kopplas till dagen jag spenderade ensam i Lund då Anton jobbade. Det stressiga uppstod då möbelkillen inte kom med möblerna och vi hade ett tåg till Göteborg att passa. Väldig ilska uppstod framförallt från Antons sida då skruvarna till Ikeamöblerna inte alls ville gå likadant som vi ville (leder svordomar till att man blir portad från himmelriket är vi definitivt helt körda!). Det fartfyllda betstår av Höjdskräcken, Kanonen, Uppswinget m.m (Grymt kul!). Det mysiga består av glass i solen, filmtittande och ett lugnt glas på puben. Det märkliga består i att Brattan hörde av sig i lördagsmorse och berättade att hon och Henrik var i Göteborg, utan att ha en aning om att jag var där (vad är oddsen för det?), träffades en sväng på Liseberg där det visade sig att Simon (Antons bror som bor i Göteborg och som var med oss på Liseberg) kände kompisen som Henrik och Brattan var där med (världen är allt bra liten!). De tre sista orden, trevligt, härligt och underbart sammanfattar samtliga fyra lediga dagar på ett mycket bra sätt!
 
Det var nog det hela för stunden. Imorgon början vardagen igen. Cykla hemifrån vid halv sju och vara hemma igen runt samma tid fast då på kvällen.

Livet är allt bra underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback