Jaha, då var vi igång igen!

Efter att bloggen har varit stängd ett antal dagar så verkar den vara öppen igen.

Jaha.. vad har hänt sista tiden då? Josse var här i lördags. Fest på kvällen och sedan utgång på Sivans. Ojojoj. Jägern flödade och det blev snurrigt värre. Jim och Alle joinade oss under förfesten hos Johanna. De kom springande då de hörde ordet "shotande". Hehe! Blev otaliga samtal om en "ful" tjej från Älmhult, Malins varulv, midsommarafton(?!), whiskey m.m. Jim lyckades med det omöjliga under kvällen; tog sig in på Sivans UTAN vare sig kårleg, nationskort, leg, gästkort eller ens en värd! Frågan alla ställer sig; Hur fan gick det till? Märkligt värre.. (svar nej; inget aprilskämt!). Om vi utesluter vissa tråkigheter under kvällen så var det på det hela taget en mycket rolig (och snurrig) kväll och superkul att Josse äntligen kom hit! Var överhuvudtaget kul med två festdagar i rad - kändes som "förr i tiden", hehe! Söndagen spenderades i sängen och i soffan. Lyckades visserligen ta mig upp till Ica för att möta upp om möjligt en ännu risigare Johanna. ;)

Igår påbörjades en ny kurs; Mikroekonomi. Vi får väl se vad den har att ge. Det är ju trots allt basen till ekonomin, grunden, har alla nytta av, basen, grunden, alla har nytta av, basen.... osv. Hehe, föreläsaren verkade tro att vi var rejält pantade!

Första april idag. Ska satsa på att inte bli lurad idag. Är dock inte vidare bra på att själv lura folk. Börjar skratta innan jag ens har börjat. Hehe!

image629 
Josse på G! :)
image630image631 
JÄGER!
image632   
JÄGER!
image633
Alle och Jim - KÄÄÄÄRLEK! haha.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback