Ekonomhelgens overallsittning

Ekonomhelgen overallsittning 2007 är nu över. Lite trött idag men annars inte inget nämnvärt som påminner mig om gårdagens ståhej (förutom att overallen ligger i en hög på dörrmattan innanför dörren). Kommer dock spendera större delen av dagen instängd i min lägenhet tillsammans med en fjärkontroll och lite myskläder.

Kvällen var trevlig och enormt många kort togs. Vissa blev lite mer tagna av aloholen än andra (de som inte brukar bli det!) och det var tydligen Emelies fel, eller i alla fall hennes frånvaros fel. Hehe! Kloker och Sune är fortfarande bäst - det tycker vi allihop och det var enbart dessa killar som samtliga tjejer svansade runt för. På grund av iskubsleken blev det nästan lite hångel med Lina och Malin - så du fick nästan som du ville Malin - hehe! Gröngölingarna är bäst - så är det bara!

"Grevar och grevinnor, oxar och kor, herdar och herdinnor, fan och hans gamla mamma, ramlar så det skramlar, hurra och säg, har ni nåt i glaset så dricker ni med meeeej - fadderi faddera fadderallanllallanej hej - grevar och grevinnor.... SKÅL!"





"(Pussljud) I LOVE YOU!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback