Hemmaplan

Befinner mig just nu på "hemmaplan" i Ronneby. Kan meddela att kylskåpet här är betydligt mer välfyllt än mitt hemma i Växjö (även om mamma påstår att vi måste åka och handla!). Klockan tolv står maten helt automatiskt på bordet och redan nu på förmiddagen har mamma utarbetat en plan över vad som ska serveras ikväll, imorgon och på söndag. Undrar om jag någonsin kommer bli lika duktig som hon...

Igårkväll när jag anlände fick jag min födelsedagspresent av Matte och Simme - en parfym! Simon berättade gång på gång att han minsann betalat den själv och han var även väldigt noggrann med att förklara hur dyr den faktiskt var. "Jag har betalat den själv, eller hur mamma, visst har jag betalat den själv?! Och den var jätte dyr och ändå betalade jag den själv!"

I eftermiddag var det tänkt att jag och mamma skulle ha en egen mor-och-dotter-dag med shopping på schemat men nu ska tydligen lillebror Simon följa med (trots att han hatar att gå i affärer!). Eller ja, shopping och shopping.. är mest mamma som ska shoppa och jag som ska vara smakråd (min plånbok tillåter bara inköp av det absolut nödvändigaste!).

I övrigt är det inte alls lika kallt här som det är i Växjö, ingen snö heller för den delen (vilket är lika med inget blask!).


Kommentarer
Postat av: Julia

Haha! Söt:) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback