Ronnebybo

Jaha, då var man en tvättäkta Ronnebybo igen - en sån där som bor, lever och jobbar i Ronneby, som stolt visar upp Brunnsparken för turisterna och som givetvis har koll på stans senaste skvaller (för i Ronneby vet alla allt om dig - även det du inte visste om dig själv!).

Inte för att jag egentligen spenderat så mycket tid hemma - har knappt varit hemma alls trots att jag varit ledig. I lördags var jag på fest (hör och häpna; jag var alldels nykter!) hos Josse. I söndags blev jag bjuden på middag hemma hos Brattan. Måste säga att hennes nya hund var bland det sötaste (och minsta!) jag sett på mycket länge. Väldigt trevliga samtal med Brattans pappa - att titta på hur lamporna i den nya husvagnen och pumpen till poolen funkar kan vara väldigt intressant för att inte nämna hur intressanta foton från Ryssland kan vara! På kvällen bar det av mot Lyckeby där jag spenderade natten hemma hos Jessie. Hm, finns många olika sorters människor om man säger så. Hör ju inte till vanligheten att jag umgås med volvoraggare precis. Haha! Jessie är banne mig skyldig mig en STOR gentjänst!

Hoppas att allt är bra med Stjärnorna från Campus! Jag har inte ens hunnit bada än - hoppas verkligen att ni inte är lika sena som jag! Känns konstigt att ha sommarlov, att inte ha några ekonomiböcker som man MÅSTE läsa men ack så underbart! Imorgon börjar dock allvaret igen i form av sommarjobb.


Mitt sommarlov, vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli med bad och sol och jordgubbar och glass.
Tänk när man springer barfota i gräset och humlor surrar omkring i solens gass.  

Kommentarer
Postat av: Jooeee

Hoppas att jag inte gör dig alltför besviken nu... men jag har faktiskt inte badad förrän idag, och inte ens i havet utan i ån... fy skäms på både dig och mig. thi*

2007-06-19 @ 22:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback