Galen?

Camilla är då lika effektiv och duktig som alltid! Hon spenderade flera timmar av gårdagen på biblioteket och det enda hon kom fram till var "jag kan inte det här!". Så vad gjorde då fröken Camilla när hon kom hem igår vid sju-snåret? Slängde i sig lite mat och sedan pluggade frenetiskt för att få in det som hon borde kommit ihåg sen förra tentan? Eller hon kanske packade med tanke på att hon ska bege sig mot sydligare breddgrader (alltså Ronneby!) imorgon och vara borta i hela 2,5 månad? Eller hon kanske gick och la sig tidigt för att vara pigg och utvilad inför tentan då hon inte sovit mer än ett par timmar per natt den senaste tiden (för ljust för att kunna sova)?  Nej istället blev det en massa telefonsamtal hit och dit och vid tio började ju den där filmen "She´s all that" (som Camilla redan har sett ett antal 100 gånger) och den var hon ju bara tvungen att se!

Så vad har då Camilla att göra idag? Hm, ja vilken ände ska hon börja i? Och kan någon förklara för henne vad en påläggskalkyl är för något för en sådan har hon inte gjort på hela veckan (och för alla icke-ekonomer; en påläggskalkyl är en av grundpelarna i hela den här tentan!!).
 
Sammanfattningsvis kan man säga att Camillas kalkyleringskunskaper är allt annat än på topp (hon har gjort en enda internredovisningsuppgift på hela veckan!!) och orkar hon inte upp imorgon till tentan så är det ingen katastrof för omtentan i höst kommer ändå finnas där (varför åkte hon inte hem i lördags??!). Att Camilla dessutom skriver i tredje person är ju ett ganska stort bevis på att hon håller på att bli galen och är i stort behov av normalt civiliserade människor - Ronneby here she come (sen när räknas Ronnebybor som normala människor?!).


Kommentarer
Postat av: Jooeee

jag kan iaf hjälpa dig med en sak... jag kan ringa och väcka dig så du kommer upp iaf... för jag lär nog ändå vara vaken. vilken tid? thi*

2007-06-15 @ 11:40:46
Postat av: Camilla

Haha.. ja blir sex-tiden bra? :D Haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback