2 år sedan.. redan!

Vaknade i morse, tittade på klockan, 3 juni idag. Hm 3 juni.. varför känns det datumet så bekant? Är det någon som fyller år idag? Nej, det tror jag inte. Eller jo det är det säkert men ingen som jag känner. Hm.. Jo vänta, var det inte något som hände den 3 juni 2005?

Det var då dagen startade med en champagnefrukost i Galärens lokaler på Sparre. Det var då vi, glada och lite smålulliga, tog båten ut till Kastellet i Karlskrona skärgård. Det var då vi alla var klädda i ljusa kläder och vita mössor. Det var då vi skrek, skrattade, sjöng och blåste i visselpipor. Det var då vi alla älskade livet, allt var på topp - vad kan egentligen gå fel? Det var då champagnen flödade och alla kameror riktades mot oss. Det var då blommor och nallar hängdes runt våra halsar. Det var då vi kramades och önskade alla lycka till i framtiden. Det var då vi hade en vision om att hela livet låg framför oss - framtiden var vår! Det var alltså exakt två år sedan som eliten på Galären sjöng om studentens lyckliga dagar.

Oj vad tiden går! 2 hela år sedan.. vart har tiden tagit vägen? Visserligen har mycket hänt sen dess men ändå känns studenten som igår. Minnena och fotografierna är förevigt bevarade.. Hoppas alla gamla SMSP3A:are mår bra och lever livet! Hoppas på att jag stöter på åtminstone några av er i sommar..

Sjung om studentens lyckliga dag, låtom oss frjödas i ungdomens vår. Än klappar hjärtat med friska slag och den ljusnande framtid är vår...


Kommentarer
Postat av: josse

Håller med. känns inte som ett år sen för mig heller. Känns typ som igår. Usch vad man längtar tillbaks:) Pusssss love you.

2007-06-03 @ 17:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback