Men hjälp - vart är världen på väg?

Ja det kan man verkligen fråga sig, sol idag igen! Hur är det möjligt? Sol är ju något vi verkligen inte blivit bortskämda med den här sommaren..

Familjen Tersmark har varit på besök och bott i vår sommarstuga på Aspan i dagarna. Hade en heldag med dem i måndags då jag, Lovisa och Emelie spenderade större delen av dagen på klipporna vid vattnet. Vissa blev mer kräftfärgade (alltså kokta!) än andra, stackars Lovisa.. Kvällen avslutades med grillning på altanen och sedan sov vi allihop i den lilla stugan uppe på berget. Toppen!
 
Igår blev det en tripp till Kalmar tillsammans med lite folk från (o)verkligheten, nämligen Malin och Johanna från Campus i Växjö. Väldigt trevligt att få en uppdatering om vad som har hänt i sommar. Blev lite shopping samt en lunch på stan. Shoppingen bestod av lite smått och gott - mest uppseendeväckande var nog våra snygga blommiga shorts (köpte likadana alla tre!) samt våra matchande linnen som ska invigas när vi ska till Bulgarien (inte långt kvar nu!). Igårkväll blev det en tripp till Staun i Karlskrona tillsammans med Brattan där vi anslöt oss till alla skrikande tonåringar (svar nej; vi skrek inte!) och tittade på Sonja Aldén och Måns Zelmerlöw sjöng allsång i Hoglans park. Sammanfattningsvis; de två sista dagarna har varit kanondagar!

Är ledig även idag (sen dröjer det läääänge innan jag är ledig nästa gång) och hur lyder då planerna? Ska nog spendera större delen av dagen på altanen tillsammans med min nyinköpta bok (svar nej; det är inte någon tråkig ekonomibok!). Senare idag blir det förmodligen en tripp till Nättraby för att träffa Josse och eventuellt blir det även ett litet besök hos Niklas som tydligen ska ha grillfest ikväll.

Det var allt för mig - ut med er i solen nu och njut. "Sommaren är kort, det mesta regnar bort" - så sant att det nästan är skrattretande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback