Uttala dig inte om sådant du inte vet någonting om!

Jag är så trött på alla de som klagar för att vi ska iväg och åka skidor! "Varför lägga en massa pengar till något där det bara är kallt och en massa snö, det är ju bättre att åka utomlands!". Det behöver ju knappast tilläggas att det enbart är människor som aldrig stått på ett par skidor själva som säger det här.

Visst är det härligt att åka utomlands, att ligga på en vit strand och inte göra något överhuvudtaget men att åka skidor är också helt underbart men på ett helt annat vis. Att åka skidor är kul, riktigt kul, är det fint väder är det bland det bästa som finns! Du står på sina skidor, högst upp på toppen, ser med solen i ögonen ner mot branten som du har framför dig. Du har en utsikt som kan liknas med vykortsbilder, snötäckta fjäll och granar. Du börjar sakta men säkert ta sig ner mot dalen, det går fortare och fortare och du får verkligen känna på att du lever. Du gör någonting på semestern, du aktiverar dig och har enormt kul samtidigt. Kommer du ihåg hur kul du tyckte det var att åka pulka när du var liten? Precis lika kul kommer du i vuxen ålder tycka att det är att åka skidor!

Och nej, det brukar inte vara extremt kallt. Det är sällan så att du fryser! Du behöver faktiskt inte ens ha speciellt mycket kläder på dig eftersom du hela tiden rör på dig och då håller värmen uppe.

Så nu var det utrett! Dags för mig att återgå till studierna.. Blä!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback