Lär dig livets stora gåta; älska, glömma och förlåta!

Låter på många sätt som en klyscha men är egentligen så mycker mer än så. "Det är hon som ska höra av sig till mig, det var hon som började!". Småbarn? Nej, sagt av vuxna människor faktiskt. Att vara arg och bitter drabbar bara en person - nämligen dig själv! Tiden går och en dag är det kanske det är försent för en försoning och den här gången på riktigt. 

Att stäcka ut en hand är många gånger det enda som behövs, en liten signal och sedan ett vanlig fras som "Hur är det med dig?" och hjärtat känns plötsligt mycket lättare. Jag har dock aldrig sagt att det är enkelt - det är aldrig lätt att svälja sin stolthet! Men ibland måste man göra det, om inte av omtanke till andra så åtminstone av egoistiska skäl. Vem vill vara sur och bitter?

Det är mycket möjligt att ingenting kan bli som förr - har aldrig påstått att vi kan gå tillbaka i tiden och sudda ut det som varit för det går inte. Men det kan i alla fall inte bli sämre än vad det är just nu, eller hur? Och det är mycket möjligt att det egenltigen borde vara hon som skulle höra av sig, men visa istället att du är bättre än så.
 
En utsträckt hand är allt som behövs. Tro mig - lättnaden är stor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback