Längtan

Nu är längtan stor - riktigt stor! Fan vad kul vi kommer att ha. Ser ni fem filurer i backen som det fullkomligt lyser om och vars skratt överröstar alla andra så är det förmodligen vi - jag och fyra stjärnor ifrån Campus! Fler backar har nu öppnats och nästan alla liftarna är igång. Vill bara att det ska bli torsdag, helst nu direkt!

Kan inte annat än att hålla med dig Emelie - vilken tur att jag har er som vänner! Hade en bild av hur det skulle bli de närmsta åren här i Växjö, men den bilden har överträffats väsentligt och detta enbart tack vare er! Har varit med om så mycket roligt och de här dagarna kommer garanterat att bli till de bästa någonsin.

Hur kommer det att bli ikväll? Hm.. Får väl se.. Som vanligt?  Tror inte det.. Märkligt? Stelt? Möjligt.. Undrar om vi bara kommer att skrapa på ytan eller om det som ligger på djupet kommer att komma upp. Usch, i så fall kan det bli jobbigt. Ingen mening att oroa sig i förväg! Är ju inte ens helt säker på att det kommer att inträffa. MIn tillit är inte vad den en gång var..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback