Den osminkade sanningen

Skidresan till stöten blev den bästa – såklart! Hade den kunnat bli något annat när fem kanonekonomer åker på skidsemester tillsammans? Knappast! Vi susade nerför de vita backarna, klarblå himmel och strålande sol, kan det bli bättre?

Skiddagarna var alltså underbara, afterskin var helgrym och vår lördagkväll var nog den bästa på länge! Vi rullade runt i snön, gjorde snöänglar och åkte kana både på rumpan och magen nerför backarna (jag försökte åtminstone!) vid tio-tiden en lördagskväll. Det värsta (eller bästa?) är att vi var helt nyktra och något som är ännu värre är att det mesta nu är förevigat via en videokamera. Hm! Filmen ska numera gå under namnet ”den osminkade sanningen om de fem ekonomerna”. För den osminkade sanningen om varandra, det är vad man får uppleva under en skidresa. Tänk där gick vi runt i vår lilla stuga i bara underställ, rosiga om kinderna efter en heldag i backen, halvt osminkade, en väldig kramp i benen men ändå (nästan!) alltid med leenden på läpparna. För nog har våra skrattmuskler fått sig ett rejält träningspass under dessa dagar i Stöten.

Veckans trillare blev nog Johanna! Men inte så konstigt när hon var den som var mest nybörjare av oss. Veckans smeknamn är "Ploppen", ett extremt bra smeknamn till en godisälskare i världsklass, nämligen Malin! Veckans skidproffs var Emelie, en helgrym skidåkare! Veckans bästa magåkare var helt klart Lina – grymt imponerad av hennes sätt att ta sig nerför backarna i lördagskväll. Och veckans klant, ja det var väl jag då! Haha! Vet inte hur många gånger jag har slagit i huvudet de här dagarna, det är tur man har en riktig träskalle. Trillade gjorde jag dock bara en gång, på väg hem från afterskin! Hm! Veckans stjärna då? Finns bara ett svar på det – det är ni som är stjärnorna! Helt klart bäst och grymmast!

Veckans bästa raggningsreplik – ”Vill du plocka körsbär i min trädgård?”. Haha! För övrigt är det en helgrym låt som jag förevigt kommer att förknippa med skidresan 2007 – den grymmaste någonsin!

Men nu ska vi återgå till verkligheten igen. Nu börjar ”vårt nya liv”. Med det menar nog de flesta av oss att träningskort ska inköpas och skolan ska skärpas till. Emelie däremot ska satsa stenhårt på att äta mer godis och dricka mer kaffe. Kör hårt Emelie – gillar din stil skarpt!



Och nästa år bär det nog av mot de vita backarna igen - med samma gäng! Fan vad jag tycker om er! (förlåt, jag vet att vi egentligen skulle sluta svära!)

Kommentarer
Postat av: Kossan

Kunde inte ha beskrivit det bättre! Får jag kopiera din text och klistra in i min blogg? Hur som helst, jävlarihelvetefan vilka härliga dagar - och vilka härliga tjejer.
(Du kan lägga till svära mer till mitt nya liv. Lika bra att köra fullt ut.)

2007-01-28 @ 20:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback