Bli inte som de andra..

En viss person sa en gång till mig att det finns de som är födda med en silversked och resten kan egentligen inte göra så mycket med livet. Vi lever kanske inte i ett kastsamhälle men i alla fall något i stil med det, det är så dagens system är uppbyggt menade han och det finns inte något att göra åt det.

Men är det inte så att alla får se till att finna sin egen lycka, att det är upp till var och en att göra vad man vill med sitt liv? Är man inte född med en silversked kan man väl ändå uppnå det man alltid har drömt om, eller? Att det inte alltid är lätt är en annan sak, det har jag aldrig påstått heller. Men det handlar om att satsa, att kämpa och att aldrig ge upp! Inte kan man deppa ihop för att saker och ting i livet inte blivit som man kanske hade velat - istället får man väl se till att göra något åt det!

Allt blir vad man gör det till och alla kan bli det de vill, så länge de vill det på riktigt och så länge de kämpar för det de vill. Inte hjälper det att börja med droger, sitta hemma, vänta på att livet ska gå, rulla tummarna och gnälla för att det finns de som står på livets prispall och att de endast står där för att deras föräldrar har satt dem där. Livet är inte rättvist, det vet väl alla, men ditt liv är ändå ditt liv och du är den enda som bestämmer över det och har ansvar för det!  Vill du lyckas är det upp till dig själv och ingen annan!

Livet börjar inte imorgon - du lever i det just nu! Visst hade du drömmar när du var liten? Visst har du drömmar fortfarande? Se till och gör något åt dem då! Livet är kort, mycket kortare än vad man tror. Lev i nuet - inte det som har varit! Bli inte som de andra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback