Våra kära overaller..

Då var jag tillbaka hemma igen efter en sväng i stan med Johanna och Malin. Vi har köpt lite dekorationer till våra kära overaller. Nu har jag även letat fram instruktionen till hur märkena bör placeras. Hm, Johanna och Malin - vi måste skaffa fram lite märken på EHVS samt en kapsylöppnare!

EHVS-märket - Ska placeras över hjärtat, alltså på vänster bröstficka.

Programmärke - Sätter du på den övre delen av vänster ärm.

Kick-off-märke - Placeras på den övre delen av höger ärm.

Sexmästerimärke/sektionsmärke - Hör hemma där ditt sexmästeri/sektion tycker är bäst.

Ryggtavlor - Sätts fast på ryggen mellan skulderbladen eller om du ofta bär overallen knuten över höftena så fäster du den på yttersidan av kragen.

Övriga märken - Placeras var helst du vill

Namn - Sitt namn kan vara bra att ha på overallen. Variationerna på hur man gör detta är lika många som vi är studenter. Att skriva med spritpenna går dock fetbort!

Handduk - Sätter man på sin kära bakdel. En extra handduk kan med fördel sättas på benet för att underlätta vid capsing.

Kapsylöppnare - Behöver inte beskrivas närmare. Dess användningsområde är uppenbart.

Tips!
Vid one night stands och minnesluckor, var inte orolig, namnet på personen i sängen står med största sannolikhet på overallen. (Haha!) Glöm inte att när du tar på dig overallen motsvarar det 4 öl i kroppen. Du kan göra vad du vill och bete dig precis så grisigt du vill så länge du har respekt för dina studentkollegor. Tröjan du bär bör representera utskottet eller sektionen du är med i. Om du inte är engagerad inom EHVS, ta på dig någonting kul, men inget du är särskilt rädd om!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback