År 2007

Ännu ett år har snart nått sitt slut. I övermorgon bär det av mot Ronneby för jullov. Ska bli helt underbart att få känna på den "riktiga" julen där allting är som det alltid har varit. Innan jag beger mig bort från Växjö vill jag dock göra en resumé över året som har gått. Är mycket som har hänt så jag kommer därför bara ta upp de allra bästa ljuspunkterna. OBS! Förbered Er för ett mycket långt inlägg.. Mycket möjligt att Du nämns i texten men i annat fall lär du inte hitta något intressant (en liten varning utfärdas alltså för att inte tråka ut alltför många - har varit ett händelserikt år!).


Nyårsdagen - Får väl börja med nyårsdagen, eller nyårsafton efter tolvslaget. Ett nytt år hade tagit sin början och jag, Johanna, Malin och Emelie befann oss på torget i Älmhult (i den så kallade byn). Där hade vi stora problem med att öppna upp våra champagneflaskor samtidigt som vi tillsammans stod och tittade på det vackra ljusspelet på himmelen. Sakta men säkert vinglade vi sedan hem till Malin där vi hällde i oss mängder av vatten, allt för att minska morgondagens huvudvärk (kan väl tillägga att det inte funkade så bra, hehe).


Skidresan 2007 - absolut en ljuspunkt! Jag och fyra stjärnor tog Malins pappas bil och begav oss upp till Stöten. Där väntade en vecka innehållande skidåkning, after-ski, varm oboy, skratt, snöänglar, glidningar i snön på magen m.m. Vi spelade även in en film vid namn "Sanningen om de fem ekonomerna", en film som på grund av vissa starka scener är starkt hemlighetsstämplad. Hehe. En resa värd att minnas och hoppas att årets skidresa ska bli minst lika bra!


Studio 54 år 2007 - Ojojoj.. vad ska man egentligen säga om denna kväll? Kommer definitivt aldrig att glömma den. Hemska kläder, spacklade ansikten och våfflat hår. Och bilder, ajajaj vilka bilder. Och nog dansade vissa av oss i buren också. Huu.. Kul hade jag i alla fall definitivt!


Johanna på besök i Karlskrona - Vår utgång i Karlskrona under våren kommer jag sent att glömma.. Vad som hände då får vara något mellan mig och de som råkade vara där! Haha!


Grisfesten - En helt underbar tillställning där vi i våra overaller rullade runt i sågspån samt klättrade i diverse uppblåsbara klätterställningar (i ösregnet!). Innan vi ens tog oss in på festivalområdet bestämde vi oss av någon konstig anledning att göra kullerbyttor i alla dess former. Hehe!


Farväl av Ida - Tenta i finansiering och sedan avslutningsmiddag på stan innan det var dags för sommarlov. Tog farväl av vår kära Ida som lämnade oss för Sölvesborg och plugg i Kristianstad. Saknad! Blev även fest på kvällen med förfest på slottsängen. Nice!


Sommardagen på Aspan - EN ENDA riktig sommardag fick jag uppleva under Sommaren 2007 och det var på Aspan tillsammans med familjen samt familjen Tersmark. Först en heldag på klipporna vid havet, grilla på altanen vid sommarstugan och sedan sitta på bryggan vid vattnet och njuta av den vackra solnedgången. Finare sommardag kan man inte uppleva!


Midsommarafton - Icke att förglömmas! Firades på Senoren tillsammans med trevliga människor. Regnet öste ner dagen lång men blev en bra dag ändå. Avslutades med en väldig promenad i högt och blött gräs för att till slut slå oss ner runt en eld nere vid havet - frusna och blöta (och vissa väldigt hungriga!) försökte vi värmas upp av den sprakande elden.


Kaoset - Miste en mycket nära vän under sommaren. Mitt sätt att lita på människor fick en rejäl törn och kanske var det behövligt? För nog lärde jag mig en läxa alltid..


Sailet 2007 - Fantastisk kväll, förfest för två men oj så kul vi hade! Alkoholen flödade och sommarkvällen var underbar!


Sunny Beach 2007 - Jag, Johanna och Malin tog flyget söderut mot Bulgarien. Blev en vecka med sol, bad, fest, kortspel och en jävla massa skratt. Jag och Malin gick tätt tillsammans då män med ormar sprang runt på stan och försökte tvinga på turisterna att bli fotograferade med dem. "MAMMA!" skrek jag vid ett antal tillfällen. Johanna kom dock alltid till vår undsättning. Hehe! Maten var väl inte världens bästa kanske och människorna var väl inte världens trevligaste men vad gör det när man har världens bästa till resesällskap?! Hem kom vi i alla fall sedan; solbrända, glada och vissa med en enormt stor telefonräkning.


Campusfestivalen - Läsåret 2 tog sin början på ett festivalområde där vi i våra vackra overaller lyssnade till tonerna av Melody Club. Oförglömlig afton där Johanna presenterade sig som "Hej jag heter Johanna och jag är inte från Ronneby men det går kanske bra ändå?!". Haha.


Camilla 21 år - Trevlig fest här hos mig i Växjö med mina favoriter (några saknades dock!).


Julfesten 2007 - Ja hur denna blir återstår att se.. Kan dock inte tänka mig att den blir annat än bra då man får umgås med er!


Finns så mycket mer att berätta om men jag antar att jag tappat flertalet av mina läsare redan någonstans i början av denna hemskt långa text. Kan väl sammanfatta det hela med att mycket gott har kommit från detta år (har inte ens nämnt hälften här!) men en liten del tråkigheter också. Vill i alla fall rikta ett stort tack till alla Er som gjort mitt år till ett väldigt fint och minnesvärt år - Ni är guld värda!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback