Knäckebröd
På allmän begäran (läs Josses) kommer här receptet på knäckebröden som bakas flitigt hemma hos oss;
2 dl grahamnsmjöl (eller majsmjöl)
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
3/4 dl solrosfrö
1/4 dl pumpafrön
1/2 dl olivolja
2 1/2 dl kokande vatten
Flingsalt
Rör ihop allt utom flingsaltet. Bred ut det tunnt på en bakplåtsklädd plåt. Strö över flingsalt. Grädda i 1 timme i 150 grader. Skär/bryt i bitar.
2 dl grahamnsmjöl (eller majsmjöl)
1/2 dl linfrön
1/2 dl sesamfrön
3/4 dl solrosfrö
1/4 dl pumpafrön
1/2 dl olivolja
2 1/2 dl kokande vatten
Flingsalt
Rör ihop allt utom flingsaltet. Bred ut det tunnt på en bakplåtsklädd plåt. Strö över flingsalt. Grädda i 1 timme i 150 grader. Skär/bryt i bitar.
Kommentarer
Postat av: josse
Tack så mycket :)
Trackback