Så snopet det kan bli..

C-uppsatsen är så gott som färdigställd. Går nu på en minivariant av lyckorus. Tänk att vi har tagit oss ända hit. Efter allt slit, efter alla otaliga timmar i bibblan/skolan, efter alla uppoffringar har vi nu snart en kandidatexamen i företagsekonomi. Men än är det inte klart, man skall vara försiktig med att ropa hej innan man är över ån (eller är det bäcken eller floden?). Opponeringen kan fortfarande gå fel, vi kan bli totaldissade av examinatorn trots att handledaren tycks gilla vårt arbete. Men ändå. Tänker ändå unna mig att vara lite lycklig idag.

Hade planen klar för mig igår vad som skulle ske igårkväll och vad som skulle göras idag. Men istället för att äta middag i stan med Lovisa och sedan ta tåget till Karlskrona, spenderade jag och Malin över fem timmar på akuten. Så snopet det kan bli. Därav blir det idag ingen Karlskronadag med Knäppisen utan istället en Växjödag med Johanna och Malin. Funkar väldigt bra det också faktiskt. Bara att få ledig känns som en enorm lycka och att få spendera dagen med mina stjärnor är guld värt. Imorgon är det min sista jobbdag på Ikano Bank. Lite vemodigt. Lite trist. Men just nu ser jag bara framåt - nya utmaningar skall erövras och jag känner mig spänd inför det som komma skall! Efter det bär det av mot Karlskrona och på söndagen blir det Ronneby för att fira Mamma på mors dag.

En vecka kvar till slutseminariet. En vecka kvar till sommarlovet. En vecka och en dag kvar till examensbanketten. Jag är lycklig. 

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback