Oxfilé? Öh, vad är det?

Fortfarande på hemmplan. Mot Växjö först imorgon bitti. Lite drygt just nu. Gick på en långpromenad i förmiddags, tog en sväng till Mio med Mamma på eftermiddagen samt hälsade på farmor och farfar. Det där med att studenter endast bör hålla sig till nudlar var inget farmor och farfar höll med om - nej istället prackade de på sitt barnbarn (som är fattig student) oxfilé. Oxfilé! När ska jag äta det? Vad är det för fel på nudlar och makaroner? Hehe.

Myskväll hos Josse igår. Bwo var bra - riktigt bra! Ser fram emot nästa lördag, vääääldigt mycket! Utgång i Karlskrona med nästan samtliga av mina favoriter (det vill säga en blandning av Växjöbor och "vanligt folk", hehe!). Sing star kanske? Och en jäkla massa meldifestival..  Nice!
 
För övrigt har lillebror Mathias namnsdag idag så ett stort grattis till honom, även om vi givetvis inte firar en sådan tramsdag! Den 7 mars är det dock Camila-dagen. Ojojoj, stooor skillnad! 




Tänkte på det igår när jag åkte hem från Nättraby vid midnatt. Exakt två år sedan. Samma väg, samma bil, men med en helt annan känsla och ett helt annat liv. Märkligare än någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Vad hade du på hjärtat?

Trackback